Göz altı morluklarım var?

Buz masajı uygulayabilirsin. Uyumadan önce yastığını yüksek tutabilirsin. Uyandığında etkili olabilir o dediğim buz masajı ben de yapıyorum etkisini görüyorum ama önce doktora gidip neyden kaynaklandığını öğrenebilirsin (ben gittiğimde kansızlık demişti onun için diyorum)
Genetik olabilir veya yaşlanma sitres etki eder kansızlık ta etki eder tabi ama geçici bunlar zamanla düzelir ama tekrarlayabilir de bende de var ondan biliyorum bazı arkadaşlarda da var birsey kullanıyor sanan arkadas da oldu hatta bir ara neyse bunlar önemsiz şeyler göze batmaz herkeste olan veya olacak şeyler 😀
Krem nemlendiriciler her cilde göre farklı yapılıyor çünkü hassas cildin varsa tam saf doğal krem alman gerekli alerji tahriş veya daha farklı cilt sorunları ile karşılaşmamak icin onun dışında doğal yollar ile kendin nemlendirmelisin mesela salatalık suyu zeytin yağı dilimlenmiş patates
Yaşlanma ile normal ama kaybetmek mümkün temiz havada bulun sık sık olmasa da arada bir oksijen sart yüzüne sabun şampuan kimyasal şeyler sürme sureceksen makyaj aksama yıka ama doğal saf yüz temizleme jeli ile goz altına hiçbir zaman krem kullanma salatalık dilimle haftada 2 kez sür 2 gunde bir buz gezdir bitki çayı iç bol su iç
Gayet normal yaşa bakmaz böyle şeyler Sitres varsa azalt arada bir goz altına elinle hafif dokun masaj yap mimikleri spor yaptır donukluk 1 hafta içinde yok olacak c vitamini ic arada bir her zaman değil mandalin elma domates ye zeytinyağı koy domates salata yap içine dök
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben Aloe Vera jelini buzluğa koyuyorum sonra direkt değilde biraz bekleyip göz altima sürüp yavaş yavaş masaj yapıyorum iyi geliyor
Aleo verayı ben de yüzüme sürüyorum göz altlarıma da uyguluyorum ama morlukları azalttığını görmedim sivilceleri önlüyor bitkisi var bende normalde koparıp keserek jelini soğutmadan sürüyordum dalı koysam buzluğa olur mu
Birde masaj yaparsan o morluklar azalıyor çünkü gün içinde farkında olmadan şiddetli şekilde kasiyoruz o mahvediyor
Kansızlık var mı sende ya da yorgunluk
Kansızlıktan oluyor
Benimde nedenmis
Geçmiş olsun.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş