۞𝕖𝕕𝕒𝕞𝕖𝕕𝕒۞
Ya eğer öyle tercih ediyorsa bir şey diyemem. Ama göğüs kılları bacakları orman dolu bir erkekte istemezdim. Yoksa bacak ve kollarda hatta kol altlarında olan normal tüyler beni rahatsız etmiyor çekici bile oluyor hahahsf çünkü ben de almıyorum (not: gür kıllarım yok)
Genetik olarak fazla kıl var vücudumda bakım yapıyorum ama lazere gitsem hiç olmayacak gitmesem hafif uzadığında dokunana batma hissi verebiliyor çok kararsızım bu konuda taktik verin ortası nedir bu işin kızlar 😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet kılsız olsun istemiyorum kıl mağara ayısı olmasın
Erkek dedign tüylü olur ya o ne kadn gibi
Çekici gelmez bana :/
itici geliyor.. hatta tüysüz diye evlenmekten vazgeçtim
Tüysüz daha iyi ama bazıların da hafif olmalı çok sık ve uzun değil tabi ki
Akasya duragindaki karı gibiyim ben 😅döşü kıllı erkek istiyem😂😂
Tamamen tüysüz erkekleri beğenmiyorum biraz tüylü olsun erkeksi duruyor bence
Kıl seven biri değilim. Hoşuma gitmez hiç ve bana göre çekici durmuyor. Ama zorlada al diyemeyiz ya.
Evet, kıllar bana hoş gelmiyor. Nasıl benim vücudum da tüy yoksa onunkinde de olmasın.
Ona kalmış ya kıllı kol falan sevmem ama çok ilgilenmiyorum
Aşırı tüy rahatsız ediyor fakat tüysüz olması ekstra çekici değil benim için
Kol vee bacak killarini bi zahmet almasinlar (koltuk altiborman gibi olmadigi surece cekici durabiliyor erkekde, veya özel bölge hafif killi olabilir)
Döşü kıllı olsun diyoruz da :D bu da tam ne bileyim Allah çarpar kötü desek 😃😃
İtici de değil çekici de. Aşırı kıllı olmaması yeter
Almasına gerek yok. Yoksa da yok yani. Nötr bakıyorum olaya
Kollarını alanlar gördüm ama tuhaf onlar gay gibi konuşmaları filan. almasınlar daha iyi öyle olacaksalar
göbekli erkekte de tüysüz böyle durur mu diye merak ettim de ahsjd
Bence çok benziyor. Mayalanmış hamurda göbekteki catlakliklara benzer şeyler de var 🤭
Evet kesinlikle.
Ciplakken sarildgmda rahatsz olmak istemem sımsıkı sarlcan rahatsız eden hcbisi de olmick🤗🤗
Asla erkek dediğin de sakal da olucak azıcık göğüslerde tüy de olucak
Tüy degil kıl insandaki. Evet komple purussuz olmali her yeri daha cekici
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş