Böyle çok kötü-erkeksi duruyor ben daha naif olsun isterdim

Ya bende de oluyor dert etmee. Özellikle sıcak bastığında damarlar belirginleşiyor ama sonra geçiyor birkaç saatte. Kendin normal kiloda olabilirsin ama ellerin vücuduna göre daha zayıftır veya damarların böyle. Bunu çok dert ediyorsan bizlere değil sağlıkçı biri daha iyi yönlendirir.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Normal..
Yağ oranın düşük olmalı benim de çok var ben seviyorum
Biraz kilo aldığınız zaman kaybolur kendiliğinden. Damar etrafı kapanır. Çok zayıfsınız sanırım değil mi?
Normal kilom boyuma göre aslında. Kilom boyumun son 2 hanesinden 10 eksik
benimde öyle idi aynen şimdi eser yok :) üzülme sakın
Kilomdan memnunum da bu görüntü bana erkeksi geliyor bu rahatsız edici yoksa mutluyum tabii
Ben bir erkek olarak bir kadında her zaman önce yüz güzelliğine dikkat ederim. sıraya koyarsam el 10. sıraya gelir. eminim çoğu erkek (cinselliği ön planda tutmayan) benim gibi düşünür.
Yani benim erkekler beni beğenmez gibi bi endişem yok ki, böyle bi kaygı ile sormadım. ben kendim beğenmediğim için sormak istemiştim. Yoksa erkek kişisi benim elimi beğense ne beğenmese ne..
bende size tam da bu çözümü kendi ağzınızla söylemeniz için yazdım sıralamayı. ne gerek vardı şimdi bu el resmine değil mi?
İşte kendi beğenim için diyorum ben kendimi başkasına beğendirmek için değil. Görseli de insanlar bir öneride bulunur diye yükledim
amaann ölümlü dünyaaa erkek kişisi senim elini beğense ne beğenmese ne..
Karşı cinsim ile ilgisi yok diyorum neden anlamıyorsunuz?
Kız o ne öyle eekek eli gibi
Kilo alarak
Şaşırtıcı
Zayıf mısın
Erkek eli zaten bu
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş