Güzellik & Bakım Cildini şehir hayatının olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? (Sayfa 7) Yves Rocher Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2623 Cildini şehir hayatının olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Korumuyordum ama bu bana yardımcı olacak. 0 0 Yorumla
Lostalost Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bende güneş kremi işte bir o da çok çok nadir 0 0 Yorumla
kirlisakal008 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Bişiy yapmaya gerek yok etkilenmedigim için 0 0 Yorumla
06Zeus06 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ekstra bir şey yapmaya gerek duymuyorum 0 0 Yorumla
TheKaanBaysal10 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Bir kaç farklı serum. Güneş kremi. Prp 😎 0 0 Yorumla
bendesorabilirmiyimm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Korumuyorum genel olarak böyle bir ihtiyacım yok. 0 0 Yorumla
Muhammet_3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Güzel ürün denenebilir bence için tesekkurler 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Her sabah su ile yikiyorum baska be yapicam ki 0 0 Yorumla
Pergamonkralı35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Akışına bırakıyorum öyle uyguladığım bir durum yok 0 0 Yorumla
Regardless33 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Ylang ylang yağı nemlendirici kremler. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Nemlendiriciler ve güneş kremi yetiyor 0 0 Yorumla
PloverNur Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Evde oturarak koruyorum. Uyuyarak koruyorum 0 0 Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Hic birsey kullanmiyorum ihtiyacim yok 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Habire yaglanıp duruyorum pehlivan gibi😁 0 0 Yorumla
Ergenlikbasabela Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Şampuanini eczaneden alarak tabik 0 0 Yorumla
berillanız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Rutin bakım sadece , başka bir şey yapmıyorum 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Vazelin sürerek genelde tavsiyede ederim 0 0 Yorumla
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Nemlendirici kremler yeterli geliyor 0 0 Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Genel temizlik tamamdir gül esanslı ürunler bir de 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 434 cevap paylaştı. Dışarı çıkmayarak 😀 bence mantıklı 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Doğru ve düzenli bakım ile koruyorum.. 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Güneş kremi başka bir şey kullanmıyorum 0 0 Yorumla
gökyüzüüüüüü Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Güneş kremi başka bir şey kullanmiyorum 0 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Günlük bakımlar güneş kremi, nemlendirici vs 0 0 Yorumla
unicorn___ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 46% +1 yıl Sabah akşam bakım ve tabii ki güneş kremi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
396Cevap
evet ama umrumda değil diye
Nasıl koruyabiliriz ki🤷♀️
Koruyamiyorum ki 🥺 🥺 olmuyor
Korumuyordum ama bu bana yardımcı olacak.
Lanet İstanbul yüzünden koruyamıyorum.
Korumuyorum uğraşamam amann
Sıcak havalar da korumak lazim
Nemlendirmekk en sevdiğim
Korunmuyorum amele gibi yandım daha yaz bile gelmedi
Sadece nemlendirici kullanıyorum
Cildi korumak zor be dışarıda
Bende güneş kremi işte bir o da çok çok nadir
Bişiy yapmaya gerek yok etkilenmedigim için
Her zaman en iyisi Yves Rocher. 😎👍
Dışarı çıkmayarak koruyorummm🤣🤣
Ekstra bir şey yapmaya gerek duymuyorum
Yüzümü sabunla bile yikamiyorum
su ile yıkıyorum yüzümü işte
Koruyamıyorum akışına bıraktım
Koruyamıyorum🤨
Koruyamıyorum😬
Bir kaç farklı serum. Güneş kremi. Prp 😎
Korumuyorum genel olarak böyle bir ihtiyacım yok.
Güzel ürün denenebilir bence için tesekkurler
emğinie sağlık çok iyi bir bilgi
Her sabah su ile yikiyorum baska be yapicam ki
Akışına bırakıyorum öyle uyguladığım bir durum yok
Ylang ylang yağı nemlendirici kremler.
Nemlendiriciler ve güneş kremi yetiyor
Evde oturarak koruyorum. Uyuyarak koruyorum
Elinize sağlık teşekkür ederiz
Her sabah soğuk su ile yıkamak
Sadece yıkıyorum yeterli mi?
Cok güzel yazı eline saglık
Hic birsey kullanmiyorum ihtiyacim yok