Güzellik & Bakım Cildini şehir hayatının olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? (Sayfa 8) Yves Rocher Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2623 Cildini şehir hayatının olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
Aylnyldz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Bilgilendirme çok iyi olmuş teşekkür ederim 0 0 Yorumla
DRANDAVER Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl Korumuyorum🙄 ne yapalım siz neler yapıyorsunuz 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı. Koruyamıyorum şehir hayatı beni mahvetti 0 0 Yorumla
Geberisice6464 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl korumak İçin uygun şartlar ve zamanım olmuyor 0 0 Yorumla
Ölümnedirkigülüm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Koruyamiyorum çok uzağım herseye 🤣 0 0 Yorumla
AşkDoktoruKuzqun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Düzenli cilt maskesi ve krem kullanarak 0 0 Yorumla
DarkBlack22 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Nemlendirici krem ve sabun kullanıyorum 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. Cildimi krem ile nemlendirerek ve bol su içerek.. 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Acıya dayanıklı yız o yüzden alıştık 😂 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Koruyamıyorum öyle gidiyor iste 0 0 Yorumla
yatanadam2 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 43% +1 yıl Köye taşın bütün sorunların yok olur. 0 0 Yorumla
OneoffFurkan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kafaya bir şeyleri takmayıp yatıp uyuyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Harika bir marka ciltler için birebir şahane 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Korumuyorum hocam jshxhsh 1 0 Yorumla
LONELYsMan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Sevgilimin öpücükler ile. En doğal nemlendirici.. 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 386 cevap paylaştı. Detoks etkisi var mı peki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
396Cevap
Bilgilendirme çok iyi olmuş teşekkür ederim
Bilgiler süper elinize emeğinize sağlık
Çok güzel içerik teşekkürler
Dışarı çıkmayarak süper koruyorum
Korumuyorum🙄 ne yapalım siz neler yapıyorsunuz
Yıkayarak be temizleyerek
Koruyamıyorum şehir hayatı beni mahvetti
Güneşe alerjim var çok zor
Bişey takmamak bence en iyisi
Zeytinyağlı kremler kullanarak
korumak İçin uygun şartlar ve zamanım olmuyor
Koruyamiyorum çok uzağım herseye 🤣
Düzenli cilt maskesi ve krem kullanarak
Sabunlarım bol bol ciltimi
Nemlendirici krem ve sabun kullanıyorum
Dışarı çıkmayınca bir sorun olmuyor
Bakım yaparak kurtarıyoruz bir şekilde
Cildimi krem ile nemlendirerek ve bol su içerek..
Nemlendirici kullanıyorum
Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler
dışarı çıkmayarak önleyebilirsin
Çok basit, korumuyorum :)
Acıya dayanıklı yız o yüzden alıştık 😂
güneş kremi bu kadar cümle bitti
Koruyamıyorum öyle gidiyor iste
Cilt bakımı çok önemli gerçekten
Güneş kremi sadece başka bişey yok
Köye taşın bütün sorunların yok olur.
nemlendirici kullanıyorum
Kafaya bir şeyleri takmayıp yatıp uyuyorum
Nasıl koruyacağız koskoca sehıre karsı
eline sağlık çok güzel olmuş
Güneş kremi kullanıyorum.
Güneşte fazla durmayarak ll
Harika bir marka ciltler için birebir şahane
Faydalı bir paylaşım olmuş.
sakallar koruyor sıkıntı yok
Birsey kullanmiyorum ben dogal hali iyi
Kendi üretiğimiz özel bakım kremlerler tabiki
Korumuyorum hocam jshxhsh
Pek dışarda olmadığım için gerek duymuyorum
Genel rutin bakımı sadece
Sevgilimin öpücükler ile. En doğal nemlendirici..
Kil maskesiyle koruyorum cildimi
Bol su ile yıkayarak ve masaj yaparak
Detoks etkisi var mı peki
Nasıl koruyacağımı bilmiyorumm
Genel bakım, altın maske.
Çok faydalı bir bilgi elinize sağlık arkadaşlar
Emeğinize sağlik güzel paylaşim
Koruyamiyorum korumaya calisiyorum
Gül suyuyla ve pamukla silerim yüzümü
Güneş kremi, nemlendirici falan
Vallaha hiçbişeyle korumuyorum
Bebek gibi bakım yaparak, bakım önemli