Güzellik & Bakım Cildini şehir hayatının olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? (Sayfa 6) Yves Rocher Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2623 Cildini şehir hayatının olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koruyu kremlerle. Bazanda yapacak bir şey yok. Birde bol su içiyorum korumak için. 0 0 Yorumla
pembe_okyanus222 Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Sabah ve akşam yüzümü yıkayarak 1 0 Yorumla
cazgırmerve Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl BB Krem kullanıyorum. UV koruyuculu çünkü 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çok sıcak bi yerde yaşıyorum her gün güneş kremi elimden düşmüyor 1 1 Yorumla RanaTürk +1 yıl katılıyorum Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Yıkıyorum günlük bı de bakıyorum 1 0 Yorumla
DrKaptan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl sabahları yüzümü yıkıyormuşum ben sadece😅 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uyumadan önce nemlendirici kullanıyorum 1 1 Yorumla TengriciTürkKızı +1 yıl Öyle de uyuyorsun yani Yorumla
marjinalkadın95 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tavsiyeler için tweşekkürler çok gfüzell 0 0 Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 48% +1 yıl Güneş kremi sadece başka nasıl koruyabilirim ki 0 0 Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Çok bakım yapmıyorum sadece krem falan sürüyorum 0 0 Yorumla
Adorf Takip Et Xper 4 Yaş: 48 , eic 73% +1 yıl Yaz kis Haftada bir sauna kese köpük masaj yaparim 0 0 Yorumla
iremmm___ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Bilmiyorum ki hiç koruma gereği duymadım 0 0 Yorumla
akoarabbitayyara Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Cildimi korumuyorum ama kötü de durmuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Buzlu su içinde bekletiyorum ve bol nemlendirici kremler uyguluyorum.. 0 0 Yorumla
eskici49 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Güneş ışınlarından Uzak durmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
bengiakarsu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Ben dışarı çıkmıyorum. 😂Zaten her yer kirli. 0 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Her müşteri den sonra bakım yapıyır çogu 0 0 Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Kahve telvesi veya altin maske kullanıyorum 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güneşten olabildiğince kaçıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
396Cevap
Koruyu kremlerle. Bazanda yapacak bir şey yok. Birde bol su içiyorum korumak için.
Tebrikler güzel paylaşım ✌
Sabah ve akşam yüzümü yıkayarak
Bu markayı ilk kez duyuyorum
BB Krem kullanıyorum. UV koruyuculu çünkü
Ben güneş kremi kullanıyorum
çok sıcak bi yerde yaşıyorum her gün güneş kremi elimden düşmüyor
katılıyorum
Su ve sabun👌 bu kadar işte
Yıkıyorum günlük bı de bakıyorum
sabahları yüzümü yıkıyormuşum ben sadece😅
Uyumadan önce nemlendirici kullanıyorum
Öyle de uyuyorsun yani
Begendim emeginize saglik
Bende pek bir şey yapmıyorum
Köyde yaşayarak olabilir. 🤓
İyi Bir paylaşım olmuş teşekkürler
Pek uğraşmıyorum ya ben..
Tavsiyeler için tweşekkürler çok gfüzell
Duş alarak ola bilir bence
Güneş kremi sadece başka nasıl koruyabilirim ki
Çok bakım yapmıyorum sadece krem falan sürüyorum
Duş alarak ve krem kullanarak
Paylaşım için teşekkürler
Nemlendirici ve güneş kremi
Sabah elimi yüzümü yıkayıp çıkıyorum 😊😂😂
Korunamam güneş yakar çünkü
Yoğurt sürüyorum çok iyi geliyor
Güneş kremi sürüyorum o kadar
Yaz kis Haftada bir sauna kese köpük masaj yaparim
Jel veya sabunla yıkıyorum sadece...
Yüzümü yıkayıp güneş kremi sürüyorum
Rutin bakım yapıyorum sadece
Semsiye tasıyorum ben valls
Traş köpüğüyle koruyorum 🤭😅
Güzel bir çalışma tebrikler
Etkisi var korumaya çalışırım ama
Bilmiyorum ki hiç koruma gereği duymadım
Bb krem öneririm harika oluyor
Koruyamıyorum genel de. 😅
Cildimi korumuyorum ama kötü de durmuyor
Buzlu su içinde bekletiyorum ve bol nemlendirici kremler uyguluyorum..
Koruyamıyorum maaleseff:D
Arada bir yıkayarak 🤣🤣🤣
Evet hep güzel olmuş teşekkürler
Güneş kremi ve nemlendirici 🥰
Dışarı çıkmıyom ki evdeyim hep.
Güneş ışınlarından Uzak durmaya çalışıyorum
Ben dışarı çıkmıyorum. 😂
Zaten her yer kirli.
tam korumuyorum oluruna bıraktim😃
Şahsen ben korkmuyorum 🤣
gunes kremi kullaniyorum sadece
stres yapmayarak oluyor bu bende