Güzellik & Bakım Cildini şehir hayatının olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? (Sayfa 5) Yves Rocher Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2623 Cildini şehir hayatının olumsuz etkilerinden nasıl koruyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
Kur-ti Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl sanırım bu soru hem zamanı hemde maddi imkanları iyi olan insanlar için sorulmuş!.. 0 0 Yorumla
İpekcimiçokseviyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Deodorant su sabun işte bunlar kokuşmamak için mükemmel malzemeler he siz ne dersiniz? 😃 0 0 Yorumla
Loveloveask Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Güneş kremi be bence uzun kollu ünce giyinmek şdkdkdkdk 0 0 Yorumla
runkübrarun Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl daha yaşlanma belirtilerim yok tabi ki ama şimdiden başlamam uygun mu 21 yaşındayım daha 0 0 Yorumla
Emrecan2356 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Tek yaptığım şey güneş kremi sürmek o da işe yarıyor mu bilmiyorum açıkçası çokta umrumda değil 0 0 Yorumla
ArtikDeğişimZamanı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bu markanin ürünleri çok tavsiye ediliyor kesinlikle deneyeceğim 0 0 Yorumla
cokyaraticibinick Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yces rochenin ürünlerine güveniyoruz #KorumaKalkanı 0 0 Yorumla
baharhilal Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl korumuyorum valla banane korurum korumam kendime degil mi 0 0 Yorumla
YerimTamam Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Temizliğime önem verince bir çok problem ortadan kalkıyor 0 0 Yorumla
riderChopper1 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ben stres yapmıyorum hiç bişeyi kendime gülüp geçiyorum etkisi gayet iyi 0 0 Yorumla
TahaRS Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl cildime bakıyorum hertürlü markaları denemekten vaz geçmiyorum 0 0 Yorumla
KATUNx Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Nemlendirici ve tonik özelikle yves ürünleri set halinde kullanıldığında büyük fark yaratıyor 0 0 Yorumla
lincolnburrowss Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tavsiye edilen ve kaliteli bir krem bu konuda iş görür bence 0 0 Yorumla
utangaçuser52 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl valla ben koruyamıyorum koruyabilmek çok isterdim ancak fakir olunca koruyamıyosunuz 0 0 Yorumla
Fahriye211 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sadece cildime iyi gelen bir sabunla yikayip nemlendirici krem sürüyorum 0 0 Yorumla
esin93939 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Günlük rutin bakim yeterli oluyor güneş kremini unutmayalım 0 0 Yorumla
Paramedikbeyy112 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Uyuyarak bence aksi halde disarida her türlü maruz kalıyor cildin yıpranmasına 0 0 Yorumla
AlienIXI Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Korumuyorum ve çok yanlış yapıyorum. Keza nasıl koruyacağımı da bilmiyorum. 0 0 Yorumla
AzatCn Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Elimden geldigi kadar güneşe çıkmamaya gayret ederim 0 0 Yorumla
Hsyn9191 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Ürün kullanmıyorum. Günde yaklaşık 2 lt su içiyorum 0 0 Yorumla
BarisAndYou Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Şehir de yasamayarak doğada yaşıyorum Doğal ortamımda 😂😂 0 0 Yorumla
badiciknk Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl ben hiçbir şey kullanmıyorum :D ama sanırım tüy dökücü ile koruyorum (!) 0 0 Yorumla
Denizs1573 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bakım yapıyorum güneş kremi sürüyorum bide hava kötü olunca maske takıyorum sadece bu :D 0 0 Yorumla
miraGencayy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bakım yaparak. Güneşe zamanlı çıkarak. Daha çok vitamin tüketerek. Soğuk suyla... 0 0 Yorumla
Sinem03619641973 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Güneş kremi olmazsa olmaz da işte çok pahalılar durumu olan eksik etmesin. 0 0 Yorumla
BryanAdms Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Yüzümü yıkamıyorum. Bu yüzden deri mont gibi cildim var 🥴 0 0 Yorumla
çıtırleblebi19 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl booll nemlendirici sürerek Kars soğuğundan korunuyorum 0 0 Yorumla
istnblask Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Koruyamiyorum şu an evde olmama rağmen vurun siyah noktalarindan kurtulamıyorum 0 0 Yorumla
dilaraziyagil Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Cildin degil ama saçın sehirden sehire fazla yaglandigina sahit oldum. 0 0 Yorumla
Anonim000999 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Dışarı çıkmayıp evde oturup oyun veya film izlemek veya ailenle zaman geçirmek veya evde spor yapmak 0 0 Yorumla
Darkandwhite_0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Cildim çabuk kuruyor bu yüzden koruma sağlayamıyorum 0 0 Yorumla
ryanxmonie01 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Güneş kremi ve günlük temizleme nemlendirme rutini yeterli olur ekstra bir sorun yoksa 0 0 Yorumla
bengizliüyee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Asla korumuyorum saldım çayıra mevlam kayıra misali 0 0 Yorumla
mtheyet57 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kapalı mekanda çalışıyorum en güzel koruma budur 😂 0 0 Yorumla
omercimlik Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Valla ben koruyamıyorum pek bir şey de yapmıyorum açıkçası. 0 0 Yorumla
gallerm10 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Her gün güneş kremi kullanıyorum ona rağmen yüzümdeki deri aşınıyor. anlamadım gitti 0 0 Yorumla
Alpgiray Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Her gün havuza giriyorum buhar odası duşta da vücut losyonu kullanıyorum pırıl pırıl 0 0 Yorumla
Mahmutzort Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Koruyamıyorum açıkçası tenim bembeyaz idi efendim şu an cild durumu vahim mslf. 0 0 Yorumla
olgunyas01 Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Doğa bile kendini koruyamıyor , biz cildinizi nasıl koruyacaz 0 0 Yorumla
II_Friedrich Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Cildim dayanıklı, bozulma olmuyor sanırım doğal alanda yım diye 0 0 Yorumla
veysel12028insg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Faydalı bir paylaşım emeği geçen herkese teşekkür ediyorum 0 0 Yorumla
efsuncakir Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Dışarı çıkarsam güneş kremi kullanıyorum arada bir de maske 0 0 Yorumla
Live_is_lifee Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Cildimi korumam icin ozel seylere gerek yok gayet iyi 0 0 Yorumla
Terrynikova Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cilt bakım yağları ile yapıyorum daha çok doğal yağlar sürerek 0 1 Yorumla Eylülkızı21 +1 yıl Han yüz yağı kullanıyorsun mesela Yorumla
aarthur_morgan Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Günlük olarak soğuk su ile yüzümü sıkça yıkıyorum çünkü cilde faydalı olduğunu duymuştum. 0 0 Yorumla
gilya5305 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Pozitif düşünceye sahibim o yüzden etkileneceğini düşünmüyorum 0 0 Yorumla
erenfazıl Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Akşam uyumadan katı sabunla yıkamak yetiyor;) ha birde yumuşak bir peçeteyle kurulamak 0 0 Yorumla
AliKutayCebeli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben hiç müdahale etmiyorum İstanbula gittikçe toparlıyorum 0 0 Yorumla
Fabuliciousy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yatmadan önce cildi temizlemek gerekir ve güne başlarken krem kullanarak. 0 0 Yorumla
M8nikkus Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Krem sürerek. Nemlendirerek. Yağli seyler tuketmeyerek. 0 0 Yorumla
Thelovesprofessoneal Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Öğle sıcağında dışarı çıkmıyorum güneş kremi kullanıyorum 0 0 Yorumla
єmrєвєч Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Fazla dışarda gezen birisi deyilim gündelik hayatta güneş çok ciddi derecede etkiliyor maalesef 0 0 Yorumla
Ayselnur0100 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bakım kremleri peelingler düzenli kullandıktan sonra faydası olur bence 0 0 Yorumla
Gizemliikullanıcıııı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Koruyamıyorum ya. Bazen cilt bakımına çok üşeniyorum 0 0 Yorumla
S3lcuk Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Etkili bakım kremleri ile çok mantıklı şekilde koruna biliyor 0 0 Yorumla
Gülahmett Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Suyla yıkıyarak çünkü şehir de değil işim gereği Uludağ da temiz hava da çalışıyorum 0 0 Yorumla
Sineeeeeeem Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Şehire uzak bi yerde doga icinde yasiyorum cildimede iyi geliyor 0 0 Yorumla
siyahrujluaşkolog Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Nemlendirici kullanarakve günlük bakımgüneş kremi vb. 0 0 Yorumla
sinanarslansoy Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Benim için her gün buz gibi suyla duş almak yeterli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
396Cevap
sanırım bu soru hem zamanı hemde maddi imkanları iyi olan insanlar için sorulmuş!..
Deodorant su sabun işte bunlar kokuşmamak için mükemmel malzemeler he siz ne dersiniz? 😃
Güneş kremi be bence uzun kollu ünce giyinmek şdkdkdkdk
daha yaşlanma belirtilerim yok tabi ki ama şimdiden başlamam uygun mu 21 yaşındayım daha
Tek yaptığım şey güneş kremi sürmek o da işe yarıyor mu bilmiyorum açıkçası çokta umrumda değil
Bu markanin ürünleri çok tavsiye ediliyor kesinlikle deneyeceğim
Yces rochenin ürünlerine güveniyoruz #KorumaKalkanı
korumuyorum valla banane korurum korumam kendime degil mi
Temizliğime önem verince bir çok problem ortadan kalkıyor
Ben stres yapmıyorum hiç bişeyi kendime gülüp geçiyorum etkisi gayet iyi
cildime bakıyorum hertürlü markaları denemekten vaz geçmiyorum
Nemlendirici ve tonik özelikle yves ürünleri set halinde kullanıldığında büyük fark yaratıyor
Tavsiye edilen ve kaliteli bir krem bu konuda iş görür bence
valla ben koruyamıyorum koruyabilmek çok isterdim ancak fakir olunca koruyamıyosunuz
Sadece cildime iyi gelen bir sabunla yikayip nemlendirici krem sürüyorum
Günlük rutin bakim yeterli oluyor güneş kremini unutmayalım
Uyuyarak bence aksi halde disarida her türlü maruz kalıyor cildin yıpranmasına
Korumuyorum ve çok yanlış yapıyorum. Keza nasıl koruyacağımı da bilmiyorum.
Elimden geldigi kadar güneşe çıkmamaya gayret ederim
Ürün kullanmıyorum. Günde yaklaşık 2 lt su içiyorum
Şehir de yasamayarak doğada yaşıyorum
Doğal ortamımda 😂😂
ben hiçbir şey kullanmıyorum :D ama sanırım tüy dökücü ile koruyorum (!)
Bakım yapıyorum güneş kremi sürüyorum bide hava kötü olunca maske takıyorum sadece bu :D
Bakım yaparak. Güneşe zamanlı çıkarak. Daha çok vitamin tüketerek. Soğuk suyla...
Güneş kremi olmazsa olmaz da işte çok pahalılar durumu olan eksik etmesin.
Yüzümü yıkamıyorum. Bu yüzden deri mont gibi cildim var 🥴
booll nemlendirici sürerek Kars soğuğundan korunuyorum
Koruyamiyorum şu an evde olmama rağmen vurun siyah noktalarindan kurtulamıyorum
Cildin degil ama saçın sehirden sehire fazla yaglandigina sahit oldum.
Dışarı çıkmayıp evde oturup oyun veya film izlemek veya ailenle zaman geçirmek veya evde spor yapmak
Cildim çabuk kuruyor bu yüzden koruma sağlayamıyorum
Güneş kremi ve günlük temizleme nemlendirme rutini yeterli olur ekstra bir sorun yoksa
Asla korumuyorum saldım çayıra mevlam kayıra misali
Kapalı mekanda çalışıyorum en güzel koruma budur 😂
Valla ben koruyamıyorum pek bir şey de yapmıyorum açıkçası.
Her gün güneş kremi kullanıyorum ona rağmen yüzümdeki deri aşınıyor. anlamadım gitti
Her gün havuza giriyorum buhar odası duşta da vücut losyonu kullanıyorum pırıl pırıl
Koruyamıyorum açıkçası tenim bembeyaz idi efendim şu an cild durumu vahim mslf.
Doğa bile kendini koruyamıyor , biz cildinizi nasıl koruyacaz
Genel Rutin bakımı
Kalitesiz ürünlerden korunmak
Cildim dayanıklı, bozulma olmuyor sanırım doğal alanda yım diye
Faydalı bir paylaşım emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Dışarı çıkarsam güneş kremi kullanıyorum arada bir de maske
Cildimi korumam icin ozel seylere gerek yok gayet iyi
Cilt bakım yağları ile yapıyorum daha çok doğal yağlar sürerek
Han yüz yağı kullanıyorsun mesela
Günlük olarak soğuk su ile yüzümü sıkça yıkıyorum çünkü cilde faydalı olduğunu duymuştum.
Pozitif düşünceye sahibim o yüzden etkileneceğini düşünmüyorum
Akşam uyumadan katı sabunla yıkamak yetiyor;) ha birde yumuşak bir peçeteyle kurulamak
Ben hiç müdahale etmiyorum İstanbula gittikçe toparlıyorum
Yatmadan önce cildi temizlemek gerekir ve güne başlarken krem kullanarak.
Krem sürerek. Nemlendirerek. Yağli seyler tuketmeyerek.
Öğle sıcağında dışarı çıkmıyorum güneş kremi kullanıyorum
Fazla dışarda gezen birisi deyilim gündelik hayatta güneş çok ciddi derecede etkiliyor maalesef
Bakım kremleri peelingler düzenli kullandıktan sonra faydası olur bence
Koruyamıyorum ya. Bazen cilt bakımına çok üşeniyorum
Etkili bakım kremleri ile çok mantıklı şekilde koruna biliyor
Suyla yıkıyarak çünkü şehir de değil işim gereği Uludağ da temiz hava da çalışıyorum
Şehire uzak bi yerde doga icinde yasiyorum cildimede iyi geliyor
Nemlendirici kullanarak
ve günlük bakım
güneş kremi vb.
Benim için her gün buz gibi suyla duş almak yeterli