Rutin cilt bakımımı yaparım Güneş koruyucusu sürerim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yüzüm çok atopik kullandığım her şey daha çok zarar veriyor bana yarayan ürünü bulamadım gitti o yüzden hiçbişi kullanmıyorum. O yüzden doğal sadece su kullanıyorum bitek 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
396Cevap
cildimi korumuyorum çünkü böyle daha doğal doğal olduğu için diğerlerinin aksine daha pürüsüz bir cildim var
ya kesinlikle hiç dikkat etmiyorum cildime günlük temizliği dışında bir bakım yapamıyorum ama bunu kesinlikle almaya çalışacağım bütçem yeterse
yaaa bende yüzüme sadece güneş kremi sürüyorum evdeen çıkmadan ama bu ürünü çok merak ettim denemek istiyorum :)
Yüzüme hüneş kremi sürüyor toz ve kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum dışarıdan dandık şeyler yememeye özen gösterilmeli
Cildimi güneş kremiyle genelde koruyorum bu sadcee güneşten değil havada herhangibir mikrop salgıdanda koruyor
Açıkçası tek korunduğum güneş ışığı onuda kimyasal olan kremlerden sağlıyorum doğal yolları bilmiyorum açıkçası
Kaç tane mağazası olduğunu merak ettim ve Az önce sitesine girip kontrol ettim. O kadar çok şubeleri varki saymaktan sıkıldım.
yves rocher uv yüzkremi çok iyimiş. güneşe karşı yüzü koruması çok güzel. maaşımı alınca bi tane alıp deniyecem
Cildimi artık hiç bir şey surmuyorum ilk bir kaç ay yüzüm beraber haldeydi ama artık gayet düzgün ve güzel
leke karşıtı krem kullanmak için yaş sınırını düşünmemek gerekiyor bence hepimizin cildi çok kıymetli. lekeler oluştuktan sonra gitmiyomuş :/
leke karşıtı kremlere bayılıyorum cidden. mutlaka deneyeceğim kremlerden biri olarak listeme girdi :) deneyip paylaşacağım :)
cildimiz için harika gerçekten. telefon taksidim bu ay bitiyor burayada vi uğramam gerekli. yaz geldi güzel olmam lazım :)
hem güneş kremi hem de leke karşıtı mı gerçekten rves rocher her zaman harika ürünlere sahip doğal olması da onu ayrıca özel kılıyor
Günde 3 defa deniz suyu ile yıkayarak, sağlıklı beslenme ve bol su içme ile koruyabildigimi düşünüyorum
Yves rocher markası cidden cilt temizliğinde muhteşem bende hem günlük rutin bakım da kullanıyorum hem de maskelerini kullanıyorum çok memnunum
Adana’nın yaz sıcağında bile hiçbir şey yapamıyorum
Çok mu sıcak
Güneş kremi kullanarak cilt lekelerinin önüne geçmeye çalışıyorum
Hahhahah sabunla yıkayarak 🤣 sonra nemlendirici 😏
Güneş kremleri ya da psikolijini sağlam tutmalısın
iyi bir markanın güzel bir ürününe benziyor. deneyip yorumumu yapıcam
Rutin bakımlar sayesinde koruyorum diğer herkes gibi
kimyasal madde içeren hiçbir şey kullanmam sadece dogal olanlar
Günes kremi cok önemli
Ayrıca dudak nemlendiricisi ve yüz tipine göre nemlendirici kullaniyorum
ben bu markanın ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum.
krem sürerek yapıom hem etkili gayet iyi yabi ve bakım jeller filan
Hiçbir şey kullanmıyorum. Sağlıklı yiyecekler tüketiyorum.
Rutin cilt bakımımı yaparım Güneş koruyucusu sürerim
Yüzüm çok atopik kullandığım her şey daha çok zarar veriyor bana yarayan ürünü bulamadım gitti o yüzden hiçbişi kullanmıyorum. O yüzden doğal sadece su kullanıyorum bitek 😂😂
krem sürmüyorumve banyo yapıyorum yetiyo zaten anlatmaya gerek yok zaten.
Tatillerde evden dışarıya çıkmıyorum tenim yanmasın diye.
Temizleyiciyle yıkamak ve bol bol nemlendirmek tabiki bir de bolca su tüketmek :)
klasik beyaz sabun ve cay agaci sabunu ile.. maks bakim budur
Krem kullanarak
Olabildigincede temiz tutarak birde her aksam hiyar surerek
bir güneş kreminden bekleyebileceğim en güzel verim budur ya :)
detoks etkili kremlere bayılıyorum ya bende mutlaka deneyeceğim :)
cildimi korumak için henüz bi şey yapmıyorum yaşım daha küçük bence bu ürünler için :)
cildimi korumak için yaptığım pek çok şey var ama bu kremi daha önv-ce kullanmadım denemem gerek :9
bende aldım bu kremi ne kadar mutlu oldum burada görünce eline sağlık :)
leke karşıtı krtemler gerçekten mükemmel bayılıyorum :) elinize sağlık süper bi bence olmuş
bu da sorumu tabiki sürekli elimi yüzümü yıkayarak sık banyo yaparak sdghfghsdfh
şehir karmaşası içinde bizi yok ederken öğrenci artık bi sabunla hallediyo her şeyi :D
sabah akşam yıkamak ve nemlendirmek dışında bi şey yapmıyorum ama bu kremi deneyebilirim :)
Daha önce bunu deneyimleyen varsa paylaşsın lütfen çünkü gerçekten heyecan verici görünüyor
Korumaya gerek duymuyorum duysamda pek bir şey degismicek
#korumakalkanım güneş kremim kesinlikle bu yüzden bende bu ürünü denemeye başladım :)
Kremleri kullanmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama krem kullanıyorum koruduğunuda pek sanmıyorum
en güzel cilt koruyucu yves rocher ürünleri bu yüzden denemeden bile mükemmel olduğunu biliyorum :)
Adana da cildini koruman imkansız bugün korusan yarın her an bi mevzu içinde bulabilirsin kendini 😂
Ellerine emeğine sağlık çok güzel bir paylaşın olmuş. ...
Dışarı çıkarken güneş kremi sürüyorum
Evdeysem cilt bakımını kafama eserse yapıyorum
Olabildiğince şehirde yaşamama rağmek şehir içine gitmeyerek 🤣
Sivilce yorgunluk haksızlık ama köy hayati başka gerçekten
Cildimin güzelliği için her şeyi yaparım. Bu kremi de kullanacağım :)
Koruyamiyorsun ki biseyden korunsan bambaska bisey cikiyo
Nemlendirici, doğal yağlar sürüyorum. Arada maske de yapıyorum:D
Güneş kremi ve mümkün oldukça insanların az olduğu ortamlar da takılmak...
Hemen güneşten yanan bi tenim var o yüzden yazda olsa kapalı kıyafetler
Güneşe çıkmayarak kendimi esirgiyorum. Maalesef beyaz tenli olmak zor
Hergün güzelce yıkalım cilde göre krem kullanılmalı bence
Akşam sabun gündüz de güneş kremi, güneş kremine de gerek kalmadı saolsun günlük yağmur yağıyor