Artık dolgun fiziğe sahip kadınlar daha çok beğeniliyor bence. Sizce zayıflık modası artık geride mi kaldı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle zayıflık ve şişmanlığın modası olmaz ve ikisinin de aşırısı sağlık sorunudur. Kişi boyuna göre ideal kilo içinde olmalıdır. Ve türk erkekleri genelde aşırı zayıf kadın sevmez, vücut hatları azcık kendini gösteren kadınları daha çok beğenirler bu doğru ama tabi istisnalar da mevcut. Minyon kadın seven de çok var. Genelde de uzun boylu erkekler seviyor minyonları gözlemlediğim kadarıyla. Bu biraz da bizim kaslı erkek veya esmer-sarışın erkek sevmemiz gibi bir durum. Onların da kendine göre zevkleri var bizimki gibi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben de aşırı zayıf kadınları pek çekici bulmuyorum ama bu çirkin oldukları anlamına da gelmez yine de zayıf ya da kilolu olmayı moda akımı haline getirip özellikle genç kızları özendirmemek lazım. En önemlisi sağlık, zayıf ya da şişman olmak güzellik ölçütü değildir.
00 Yorumla
+1 yılEvet, çoğu erkek balık etli seviyor diye biliyorum. Tabii ki kişiden kişiye değişir. Bana göre ne çok zayıf olmalı ne de çok etli butlu. Normal, ideal olmalı.
015 Yorumla- +1 yıl
Doğru 🙂
- +1 yıl
öyleler gerçekten
- +1 yıl
Sen balıketli misin 🙂🤦♂️ tutamadım kendimi kusura bakma
- +1 yıl
Kime sordun
- +1 yıl
Sana merveyagiz
- +1 yıl
Evet ne zayıf ne kilolym idealim 🤗
- +1 yıl
Mm boyun kaç?
- +1 yıl
1.60
- +1 yıl
Aa sen de mi 22 yaşındasın
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Allah bilir istanbuldasındır :)
- +1 yıl
Ankara
- +1 yıl
Burcun ne
- +1 yıl
Başak
- +1 yıl
Oha bende 23 Ağustos 🙂
Şunun gibi vücudu olan kadın beni eritiyor
Zayıf mi bu
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bu zayif
- +1 yıl
@serenay1995 zayıf zarif ve arzulatici kışkırtıcı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
62Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zayıflık herzaman her açıdan daha iyidir
61 Yorumla- +1 yıl
değişir bence ya o
- Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı.
u +1 yılZayıflık moda değildi ki zaten. Kiloluluk ve zayıflık istenmeyen bir durum. Çekici olan şey daha çok fit olmak.
12 Yorumla- +1 yıl
niye canım herkes zayıf olucam diye yırtınıyodu
- +1 yıl
Evet ama o fit olmak işte zayıf olmak değil, yani daha doğrusu ince bel düz karın gibi
Bir insanın fiziksel özellikleri ne zamandan beri moda kavramı içerisinde yer aldı
101 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılDoğru gibi. Eskiden özellikle erkekler zayıf kız överdi şimdi zayıf olanlara "kilo al" diyorlar😂 yani evrimsel sebepleri de var, erkeklere dolgun kadınların çekici gelmesinin ama onun dışında zaten bunlar moda oyunu. Yıllarca 36 beden bile kilolu kabul edildi, ünlü biri çıkıp 36 bedenim etliyim mutluyum falan demişti hiç unutmam😂 beden olumlamacılar kiloma karışma demeye başlayınca markalar da bunu fırsat bilip algı oyunu yaptılar ve "bakın bedenin önemi yok" diyip "curve" koleksiyonları yapmaya başladılar😂 yani her şey o moda sektörünün elinde. Ben 42 bedenken de mutluydum 36 bedenken de... sayıları aşmak gerek
10 Yorumla Aslında kadınların ya da erkeklerin bir kalıba sokulması çok iğrenç.
herkesin bedeni kendine ve bana göre beden ruhun aracı. Her insan kendine göre güzeldir ister obezite ister kılçık.
önemli olan gönlü, ruhu ve niyeti güzel olması….
Modaya gelince, mankenler, barbi bebekleri, sanatçılar, aktörler, medya, her şey zayıf insanlara yönelikti bi kaç sene önce! Zayıf değilsen adam yerine koyulmuyordun, güzel kıyafet bulamıyordun ve her lokmanı sayanlar olurdu….
Ama artık öyle değil, Kim Kardashan, Jennifer Lopez, Beyoncé gibi ünlü Isimler bu “zayif güzeldir” algısını değiştirdi
artık dolgun barbi bebekleri bile var!
Bence bu güzel bir gelişme çünkü küçücük kız çocukları çok genç yaşta belirli bir kalıba girmek için stres yapıyorlar ve asıl önemli olan şeyi unutuyorlar! Bir insan kalıbın için beğenmemeli, kişiliğin için beğenmeli, nasıl olursan ol!10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kilolu olmak iyi bir şey değil Erken yaşta kilolu balıketli kadın ileride 10 kilo daha alır, hamilelikte 30 kilo daha alır veremezse 2. hamilelikte bir 30 kilo daha alır. Böyle böyle obezite çoğaldı. Selülitler çatlaklar sağlık sorunları da cabası..
Fit kadınlarda sorun olmuyor 5 kilo alıp kolayca veriyor..
Ya üstteki gibi olacaksınız ya da alttaki gibi.. Seçim sizin
Kilo önemsiz diyen kadınların hazin sonu .

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diyen güzel-mutlu hatun 💖 10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenilen dolgun kadınların karnı dümdüz farkındaysanız çoğu estetikli o kadar kılolu olup kalçalar kocaman bel incecik ve dümdüz karın imkansız gibi bir şey. Estetiksiz dolgun kadının göbegi var hep gördüklerimizin onun icin zayıflık her zaman iyidir zayıflıktan kastım hastalıklı gibi bir zayıflık değil fit görünümden bahsedıyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Beli gayette kalın olur kaç tane gördün öyle bir kadın çok merak edıyorum. Dolgun herkes popo göbek baska bir şey yok
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılZayıflık modası falan diye bir şey yok, zayıflıktan kastın sıfır beden olmak ise bi ara kadınlar bunu kafaya çok takıyordu. Artık öyle bir şey yok. Gel gör ki, kilo konusunda modaya uyum sağlama gibi bi gayemiz yok :D dolgun bir fiziğe sahip olmak zorunda değil hiç bir kadın. Herkesin birbirine tıpatıp benzediği zamanlarda yaşıyoruz zaten, popo kaldıran, meme büyüten.. bu hastalık gibi bir şey bence. Kilonun bile yakıştığı ve yakışmadığı insanlar var. Bedenimizle barışık olmalıyız.
20 Yorumla Bence dolgun kadınlar daha güzel ve çekici. Benim çok hoşuma gidiyorlar ama her şeyden önemlisi kalp. Zayıf, dolgun önemsiz yani. Kalbi güzel olsun, iyi biri olsun başka bir şey istemem. Dış görünüşe asla takılmam hayırlısı
02 Yorumla- +1 yıl
benim de hoşuma gidiyo kadınlarda kıvrım
+1 yılDombili ve yumurta gibi eni boyu bir tosuncuklarin kendini avutma çabası bu tamamen. Hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı. Bunun modası geçmez net bilgi ml.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. partnerimin cok zayif olmasindansa balik etli olmasini tercih ederim. belki kendi kilomla da alakalidir bilmiyorum asiri kilolu degilim ama cok zayif kizlar sanki elimde kalicakmis gibi hissediyorum. balik etli candir gerisi heycandir :))
00 Yorumla
+1 yılO hani kadın her haliyle güzeldir anlamında tabuları yıkmak için söyleniyor. Tabi erkekler de yani bazıları kilolu sever bazıları da zayıf. Ama bence kadın dediğin ince ve zarif olmalı.
10 Yorumla
+1 yılHer şeyi anlarım da bu tarz şeylerin moda olması saçmalıktan başka bir sey değil kim nasılsa öyle mutlu olmalı
20 Yorumlakim diyor ya kilolu kızlar güzel diye hahaha zayıf kız her zaman öndedir görüntü açısından dolgun fizik ne öyle tiksinç bence
20 YorumlaZayıflıktan her zaman öndedir , kilolular zayıflık modası geride kaldı diye bir algı çıkarmaya çalışsada başarısız olurlar , erkekler kilolu kadın sevmez , kadınlar kilolu erkek 🙂
00 Yorumlazayiflik moda degildi ki, zayif beden giysiyi daha iyi gosterir
yoksa elbiselerimizi telden askilara degil pilates topuna giydirirdik01 Yorumla- +1 yıl
asdgasfdhgasd güldürdü
Zaten zayıflık fit diye diye insanları tornada çıkmış gibi tek düze yapacaklar bunların hepsi ticari pazarlama bence kısa zamanda eski hallerine dönecek insalar fiziki olarak
00 YorumlaBalık etli olmakla fazla kilolu olmak yanlış anlaşılıyor tıpkı fit olmanın zayıf olması gibi. Balık etli diye diye herkes obez olucsk sonunda
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılFit ve gereksinimleri tam olan bir fiziki biçim dururken kim neden yağ yığınına dönüşmüş bir bedene uygunluk önceliği tanısın ki, tanımayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılBeğenen illa ki vardır ama ben beğenmiyorum. Fit/zayıf kadın beğeniyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
zevkler tabii ki olabilir
- Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılZayıflık her zaman popülerdir ama bazı kilosu yüksek olanlar kendini avutuyor sosyal medyada 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYiyip yiyip kilo alıp popo büyütüyolar sonrada "dolgun fizik moda" diyip kendilerini kandırıyolar
Balık etli bi kadın olarak söylüyorum, kendinizi böyle kandırmayın bu hiçbizaman moda olmadı olmıcak yağlı bi göbek moda olamaz218 Yorumla- +1 yıl
Belkide sadece öyle mutlulardır bı kalıba sokmak çok saçma
- +1 yıl
@rümeysabetul ince bel varsa dolgun kadın da her zaman göz alıcı olabilir
- +1 yıl
Amann çok önemli ya sanki
- +1 yıl
@rümeysabetul bel mi
- +1 yıl
Genel olarak fizik bence kişi kendine pisikolojisini etkileyecek kadar dert etmediği sürece fizik önemle değil o kadarda evet öz güveni vs etkiler ama güzellik algısını ortadan kaldırmak gerekiyor artık
- +1 yıl
@rümeysabetul katılmıyorum, insan neslinin daha sağlıklı devam etmesi için estetik kaygısı hep olmalı
- +1 yıl
Evet ama öyle bir hal aldıki güzellik algisi yüzünden öz güven problemi yaşayan o kadar kadın var ki
- +1 yıl
@rümeysabetul aslında bu da hem kadını hem erkeği daha iyiye taşıyor bu iyi bişey bence
- +1 yıl
@rümeysabetul engelimi kaldırsana rümeysa, ben engin
- +1 yıl
Kaldirmiyicam
Cevap sahibi+1 yılBen 79 kiloyum belimde kalın
Hiç balık et çok güzel felan diyemem
Vücudumdan utandıgım için seks yapamıyorum ya kilo alınca seks hayatım bitti- +1 yıl
o kadar da değil abartma
Cevap sahibi+1 yıl@engnnnnlyda evet o kadar
Arada seks yaptıgım adamla geçen ay birlikte oldugumuzda adam yüzüme bakmadı
Göbegim öyle sallandıki ilk kez zevk alamadım
Adamlar yaglı göbekli kadını sevmiyolar seviyorum diyende yokluktadır
- +1 yıl
Kendinle barışık değilsen bence kilo vermek için ise koyulmalisin
- +1 yıl
e yani şişmanlık ayrı
- +1 yıl
Sadece görünüs değil sağlık açısından da problem olur ilerde
Cevap sahibi+1 yıl@engnnnnlyda balık etli olmak zaten şişmanlık yani hiç balıketli bi kadını çıplak görmedinmi
Görmemişsin herhalde
Seviştigim adamada sorsak balıketli seviyorum der ama sevişirken bile suratıma bakmadı
Eskiden böyle degildi suratıma bakardı vucudumu okşardı ama şimdi okşamadı bile
+1 yılKilo ne zamandan moda oldu insansınız siz takı tuku ya da elbise parçası değil
20 Yorumla
+1 yılBırakın şu moda zihniyetini... Kölelik bu yahu 😄 kendinizi nasıl mutlu hissediyor iseniz o sunuz.. 😃
00 Yorumla
+1 yılBu konuda markaların da ciddi çalışmaları var güzellik algısı illa zayıf olmak değil , insanların özguvenini kırmaya kimsenin hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir insanin elinde olmayan beden şekil ve boyutunun moda adı altında saçma sapan şeyler olarak algılanması çok gereksiz ve gerçekten saçma
00 Yorumlaher vücudun güzelliği ayrı tabi beğeneni falan bence averaj olmalı ne sıska ne dolgun ortalama iyidir
00 Yorumla
+1 yılModayla alakası var mı bilmem Türk erkekleri balık etli kadınları sever zaten oldum olası
01 Yorumla- +1 yıl
öyle gerçekten valla
+1 yılÇok aşırı tahta gibi zayıflık iyi değil bence de normal zayıf olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
aynen aşırısı kötü bence de
- Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılBunu soylemekten dilimde tüy bitti dolgun fizik daha iyidir bırakın zayıflamayı artık
02 Yorumla- +1 yıl
yine de fit olmak lazım ama
- +1 yıl
o nıyeymıs yaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıflık her zaman iyidir (tabiki hastalıklı derecesinde olmadığı sürece) Daha genç ve dinç görünürsün, yaşını belli etmezsin, hafif ve sağlıklı hissedersin vs vs birsürü artısı var
10 YorumlaFiziğin modası mı olurmus? Kim nasıl begeniyorsa kendini öyle takılıyor
10 YorumlaNe yani simdi alinan yaglari geri mi enjekte edecekler😅🤭
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 367 cevap paylaştı. Zayıflık modasının geride kaldığı rahat 5 6 yıl oluyor. Göze hiçbir şekilde güzel gelmiyordu zaten.
10 Yorumla
+1 yılbilemem ama gördüğüm her Yakışıklının yanındaki Kadın Şişman.. Olabilir belki Şişman seviyorlardır
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu bende fark ettim..
+1 yılEskiden zayıftım ama şimdi balık etliyim. Kendimi iki halimle de seviyorum. Bence moda değil de bizim kendimizi nasıl hissettiğimiz daha önemli. Ayrıca bunun modasının olduğunu da ilk senden duyuyorum 🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir yorum 👏👏
+1 yılDolgunlukla şişkoluğu karıştırmadıkları sürece sıkıntı yok
00 YorumlaModaya değilde kendini nasıl mutlu hissedersen öyle yap bence daha iyi olur
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılHer dönem bir 10 sene geçirir genelde. Daha dolmaz.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, kadın zayıf olduğu zaman daha çekici oluyor.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 791 cevap paylaştı. şu an moda koca popolu olmak tüm kızlar bunun için çabalıyor ilginç.
00 Yorumla
+1 yılbir kadın Çok zayıf veya çok kilolu olmadıkça gözümde güzel bir fiziktedir.
00 Yorumla
+1 yılDolgun derken balık etli, yağlı vücut değil sportif, fit, şekilli vücut moda.
00 YorumlaBenim zevklerime göre de öyle hafif kilolu kızlar daha hoş
00 Yorumlabunu yazan kişi kilolu galiba ahahaha.. zayıflık değil önemli olan fit ve sağlıklı kalmak, yaşamak.
00 Yorumla
+1 yılModa uğruna insanların yapmadıkları maymunluk girmedikleri kılık kalmadı nerdeyse.
00 Yorumla
+1 yılbenim için ne zaman ileriye gittiki zaten,
hep bir gözümü doldursun beklentisi var 🤩00 Yorumla
+1 yılHayır mağazalar hala sınırlı beden aralığında kıyafet satıyor.
00 Yorumla
+1 yılBence balık etli insanlar daha çok gündeme gelmeye başladı. Doğal ve olması gereken de bu sanki. Yani erkek olsaydım sevgilimin bir deri bir kemik olmasını tercih etmezdim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayf modayken zayf olmadim kilolu moda iken de kilolu olmam.. 🙂 istahim acikken kilo aliyorum kapaliyken zayfliyorum bu kadar basit,😃
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılBu olalı baya oluyor aslında.
Hayatım boyunca çok zayıf kadınları itici bulmuşumdur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakası yok, estetik sektörü gelişti. Şişko patatesler de olabiliyor.
02 Yorumla- +1 yıl
şişko patates demek de kaba biraz
Cevap sahibi+1 yılAma doğru, aynı onlar gibi 😁😁
+1 yılneden moda olsun ki kadının fiziği. benim için asla geride kalmaz zayıf kıslar eqlesin xd
11 Yorumla- +1 yıl
hahaha sen de işindesin herhalde
+1 yıldolgun hatlar tabiki tercih ediliyor, göğüs ve kalçanın geniş olması isteniyor fakat göbek hoş görülmüyor
20 Yorumla
+1 yılGeride kalmaz da biraz daha geri planda kaldı bence de
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılModası gecmez yagli göbeklerinizle. kendinizi avutmayin
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. zayıf kadın değil dolgun ve kıvrımlı kadın her zaman öndedir
00 Yorumla
+1 yılFiziksel özelliklerin moda olduğunu sanmıyorum. Kişi sağlıklıysa sıkıntı yok demektir.
01 Yorumla- +1 yıl
doğru
güzellik algılarını bir yana bırakıp mutlu olduğumuz fiziki özellikleri seçmeliyiz
01 Yorumla- +1 yıl
doğru diyosun
Dolgunluk dediğin sadece göğüs ve kalça dolgunluğu onun dışında zayıflık hâlâ moda
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem