Moda & Stil Yırtık kot modası geçti mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Geçti 👎🏻 Geçti 👎🏻 Geçmedi devam 😏 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yırtık kot modası geçti mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Smyy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bende seviyorum ama tesettürlü oldumdan giyemiyom 2 1 Yorumla WUNDERWAFFE__ 1 yıl Sevilecek bir yanı da yok garip Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Köpek mi saldırdı kız o ne hal öyle. Eskiden kıyafeti yırtık olana denmeyen kalmazdı. Şimdi eskinin fakirlikleri moda oldu ameke. 0 0 Yorumla
izmirlieda34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tam geçti denilemez. Ama ben aşırı açık giyindigim halde yine de yırtık kot pek tarzım değil 0 0 Yorumla
FantastikBirGirl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ben severek giyiyorum. Moda umurumda değil seviyorsam giyerim :) 0 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzel kombin. Güzel olan şey güzeldir modası geçmez 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Böyle fiziğe geçmez yavrum, yağsız çıtı pıtı olun her şey moda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben cok yakistiriyorum bu yirtik kot acik kizlara , malum kapaliyim giyinmiyorum. Bence halen guzel ve giyilebilir 0 0 Yorumla
Hopee000 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Yani gecmis olabilir ama giyilsede bir sey olmaz heralde 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı. Fazlasıyla geçti bence artık 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 337 cevap paylaştı. Geçti demode duruyor artık 0 3 Yorumla Ortakaliiin 1 yıl Sen ne giyyosun Yorumla MelisaWest 1 yıl Demode sensin kankii Yorumla redbulkanatlandirir 1 yıl @MelisaWest peki Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Yırtık kotta feğilim ben bambaşka yere baktım 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hala giyenler var demek ki geçmemiş 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Moda & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Geçsin gitsin artık ya 0 0 Yorumla
Denizin__Dili Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Fotodaki kuzenin mi? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok Barak obamanin kızı 😒 Yorumla Denizin__Dili 1 yıl B yerine Y mi kullanacaktın? Yorumla Soran 1 yıl Dağdan inme Gerîzekali odun herif. Yorumla Denizin__Dili 1 yıl Ne kadar nazik ve naif bir kadınsın. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. geçmedi 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçti ya eskidi 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bende seviyorum ama tesettürlü oldumdan giyemiyom
Sevilecek bir yanı da yok garip
Köpek mi saldırdı kız o ne hal öyle. Eskiden kıyafeti yırtık olana denmeyen kalmazdı. Şimdi eskinin fakirlikleri moda oldu ameke.
Tam geçti denilemez. Ama ben aşırı açık giyindigim halde yine de yırtık kot pek tarzım değil
Ben severek giyiyorum. Moda umurumda değil seviyorsam giyerim :)
Güzel kombin. Güzel olan şey güzeldir modası geçmez
Böyle fiziğe geçmez yavrum, yağsız çıtı pıtı olun her şey moda
Ben cok yakistiriyorum bu yirtik kot acik kizlara , malum kapaliyim giyinmiyorum. Bence halen guzel ve giyilebilir
Oho geçeli yıllar geçti bi an önce cropun da modasi geçse keske
Yani gecmis olabilir ama giyilsede bir sey olmaz heralde
Fazlasıyla geçti bence artık
Çok şükür bugün de kokoreç gördük
Geçti demode duruyor artık
Sen ne giyyosun
Demode sensin kankii
@MelisaWest peki
Yırtık kotta feğilim ben bambaşka yere baktım
Demode sensin kankaaa
Hala giyenler var demek ki geçmemiş
Bişey dicem minyonmusun keşke minyon olsan