Güzellik & Bakım 1 ay Yüz tuylerinizi nasıl aliyosunuz? busemkr1 Xper 1 Takip Et FacebookTwitter 00 İple almayı denedim pek beceremedim Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Yüz tuylerinizi nasıl aliyosunuz? 54 Görüşünü yaz
Mаямеlат | Güzellik & Bakım konusunda 209 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay çıkmadıkları için karışmıyorum, yüzümde sadece burnuma ağda sürüyorum o da 3 ayda bir siyah noktalar için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay İple alıyordum şimdi kaş usturasina geçtim bir kere aldim daha Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum piinossh 1 ay Kaş usturası daha fazla ya da daha sert çıkarıyor mu Görüş sahibi 1 ay @piinossh 1 kere kullandim daha araştırmıştım kullananlar öyle bir şey yapmıyor diyodu.
piinossh Xper 2 1 ay Ne ile alırsanız alın ama sakın cımbızla almayın çoğalıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
bakımmm31 | Güzellik & Bakım konusunda 53 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Ağda ile alyrm tek alma bilmiyorsan yüzünü kıstırıp kesersin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
bananickkalmadİ | Güzellik & Bakım konusunda 67 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Traş bıçağı ve sabunu ile :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
anonimbirsey | Güzellik & Bakım konusunda 201 görüş paylaştı. Yoda 1 ay jiletle al kanka Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum busemkr1 1 ay Olur kanka sakalim çıksın anonimbirsey 1 ay bişey olmaz kanka zaten sakal deilmi iple almaya çalıştığın busemkr1 1 ay Evet öyle de daha gur kalın çıkar
Klastar | Güzellik & Bakım konusunda 425 görüş paylaştı. Master 1 ay Çakmakla yakıyom Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum busemkr1 1 ay Çakmakla iyi olur mu ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54çıkmadıkları için karışmıyorum, yüzümde sadece burnuma ağda sürüyorum o da 3 ayda bir siyah noktalar için
İple alıyordum şimdi kaş usturasina geçtim bir kere aldim daha
Kaş usturası daha fazla ya da daha sert çıkarıyor mu
@piinossh 1 kere kullandim daha araştırmıştım kullananlar öyle bir şey yapmıyor diyodu.
Ne ile alırsanız alın ama sakın cımbızla almayın çoğalıyor
agda
agda
Ağda ile alyrm tek alma bilmiyorsan yüzünü kıstırıp kesersin
Traş bıçağı ve sabunu ile :D
jiletle al kanka
Olur kanka sakalim çıksın
bişey olmaz kanka zaten sakal deilmi iple almaya çalıştığın
Evet öyle de daha gur kalın çıkar
Çakmakla yakıyom
Çakmakla iyi olur mu ki