Güzellik & Bakım Odanda kendine ait bir güzellik köşen var mı? Afroditin_kızı41 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Odanda kendine ait bir güzellik köşen var mı? Bakımlarını nerede yapıyorsun? Odanda kendine ait bir güzellik köşen var mı? Cevapla Güzellik Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır o banyoda var oda küçük odada yok 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl ben de genelde banyoda yapıyorum günlük bakımımı Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Mrhbcınım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Her yerde var. Banyoda odamda, evin girişindeki dolapta hahdhs her adımda elimi atabileceğim yerlerde. Sabahları koştur koştur hazırlandğm için 0 0 Yorumla
Takmakirpik6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İki yer var oradan oraya taşıyorum eşyaları henüz karar veremedim ama var diyebilirim :D 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl hahah değişiklik iyidir :D Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl kendime ait evim var..ama öyle bir köşem yok :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya bi s. ktiirr ya üniversite yurdunda kalıyorum odada sadece uyuma köşem var sen ne konuşuyosun 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ebeveyn banyoda tüm malzemelerim orada yapıyorum 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. Odamda evet var 0 0 Yorumla
abstrait Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Var. 🤍 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl ne güzel <3 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır o banyoda var oda küçük odada yok
ben de genelde banyoda yapıyorum günlük bakımımı
Evet var
Her yerde var. Banyoda odamda, evin girişindeki dolapta hahdhs her adımda elimi atabileceğim yerlerde. Sabahları koştur koştur hazırlandğm için
İki yer var oradan oraya taşıyorum eşyaları henüz karar veremedim ama var diyebilirim :D
hahah değişiklik iyidir :D
kendime ait evim var..
ama öyle bir köşem yok :)
Ya bi s. ktiirr ya üniversite yurdunda kalıyorum odada sadece uyuma köşem var sen ne konuşuyosun
Aynam var güzellik benim ☺️
Var, makyaj masam var 🥹
Okadar buyuk evimiz yok maalesef
Var var makyajımı hep orada yaparım
odamda dolabım bile yoq
evet aynanın karşısında 😉
O kadsr büyük odam yok
Ebeveyn banyoda tüm malzemelerim orada yapıyorum
Yok umarım olur fjdncjdbc
şifonyerim var işte 😀
Var olmaz mi
Yokk