Güzellik & Bakım Yazın tercihiniz hangisi: Kısa saç mı, uzun saç mı? KirliSakal Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yazları çok daha kısa kestiriyorum ben saçlarımı. Uzun olunca sıcaktan bunaltıyor. Yazın tercihiniz hangisi: Kısa saç mı, uzun saç mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Uzun saç 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yazın kısa saç, kirli sakal veya sinekkaydı. Sıcak havada uzun saç, uzun sakal filan çekilmiyor hiç. 0 1 Yorumla KirliSakal +1 yıl Kesinlikle öyle kanka. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Oldukça uzun kullanacağım 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Kısa daha iyi oluyor. 0 1 Yorumla KirliSakal +1 yıl Bence de. Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı. Kısa daha rahat oluyor 0 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Uzun sac 0 2 Yorumla KirliSakal +1 yıl Kanka çok terletiyor be. Yorumla GekoKertenkelesi1903 +1 yıl Bir sey olmaz ya terletmeye basladiginda kestirilir Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaz / kış kısa saç 0 1 Yorumla KirliSakal +1 yıl Net cevap olmuş. Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Uzun saç 0 2 Yorumla KirliSakal +1 yıl Terlemiyor musun? Yorumla BirÇilekokusu +1 yıl yani aslinda terliyorum ama antipespirant kullaniyorum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kısa saç 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kisa sac. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 3 numara 0 1 Yorumla KirliSakal +1 yıl Birkaç kez denemişliğim oldu. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Uzun saç
Yazın kısa saç, kirli sakal veya sinekkaydı. Sıcak havada uzun saç, uzun sakal filan çekilmiyor hiç.
Kesinlikle öyle kanka.
Oldukça uzun kullanacağım
Kısa daha iyi oluyor.
Bence de.
Mert'e kısa saç yakışıyor fkdkflf
Kısa daha rahat oluyor
Uzun sac
Kanka çok terletiyor be.
Bir sey olmaz ya terletmeye basladiginda kestirilir
Yaz / kış kısa saç
Net cevap olmuş.
Uzun saç