Diğer Uzun saç mı kısa saç mı tercihiniz ne? snaçkır0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Benim orta boyutta uzatmaya çalışıyorum bir fikri olan var mı nasıl çabuk uzar Uzun saç mı kısa saç mı tercihiniz ne? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uzun saç iyidirrr. Biberiye suyu ve kabak çekirdeği yağı çok iyi geliyor 1 1 Yorumla snaçkır0 1 yıl Teşekkür ederim🫶🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kısa saçlar çok hoşuma gitse de bana pek yakışmıyor mecburen uzun saç kullanıyorum 1 3 Yorumla snaçkır0 1 yıl Aynen öyle yüzüm küçük ve boyun kısmım uzun mantar gibi duruyorum karşıdanda hoş gözükmüyorum o yüzden uzatmaya çalışıyorum şükür azda olsa uzadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kısa saçlı olan sensen gayet güzel olmuş Yorumla snaçkır0 1 yıl Yok canım ben değilim internetten Yorumla
Shizoo007 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Nedense kısa saçlı kızlar çok çekici geliyor bana 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Kısa saçın yakıştığı kızlar da oluyor. Kesime ve yüz tipine bağlı. Genel olarak uzun saç daha hoş 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Kırıklarını aldır sürekli ve biberiye yağı kullan ekstradan Hindistan ceviziylede besle 1 0 Yorumla
eğlenbenimle Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl genelde uzun ama kiminde kisa cok guzel oluyor be 1 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Çok uzun değil çok da kısa olmayan saç severım 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Uzum 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. uzun sac 1 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. Uzun saç seviyorum. 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. kısa saç 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kızlara uzun saç daha çok yakışıyor genelde 0 0 Yorumla
PrfStriker Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 42% 1 yıl kel olmasın yeterli 0 2 Yorumla snaçkır0 1 yıl Sende kelsen anlaşırsınız Yorumla PrfStriker 1 yıl yok gayet saçlıyım ben Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uzun saç 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. Kısa severim 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 327 cevap paylaştı. Uzun bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Uzun saç iyidirrr. Biberiye suyu ve kabak çekirdeği yağı çok iyi geliyor
Teşekkür ederim🫶🏻
Kısa saçlar çok hoşuma gitse de bana pek yakışmıyor mecburen uzun saç kullanıyorum
Aynen öyle yüzüm küçük ve boyun kısmım uzun mantar gibi duruyorum karşıdanda hoş gözükmüyorum o yüzden uzatmaya çalışıyorum şükür azda olsa uzadı
Kısa saçlı olan sensen gayet güzel olmuş
Yok canım ben değilim internetten
Nedense kısa saçlı kızlar çok çekici geliyor bana
Kısa saçın yakıştığı kızlar da oluyor. Kesime ve yüz tipine bağlı. Genel olarak uzun saç daha hoş
Kırıklarını aldır sürekli ve biberiye yağı kullan ekstradan Hindistan ceviziylede besle
genelde uzun ama kiminde kisa cok guzel oluyor be
Çok uzun değil çok da kısa olmayan saç severım
Çok uzun olmadıpı sürece uzun
Kadında kısa saç sevıyorum ben
orta iyi ama kısa da güzel
Uzum
Uzun saç seviyorum ben
uzun sac
Uzun saç seviyorum.
kısa saç
Ortası iyi
Kısa saç