Güzellik & Bakım 100.00 TL karşılığında saçlarınızı neon yeşili yapıp bir sene boyunca öyle yaşar mıydınız? MORPHİA Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 100.00 TL karşılığında saçlarınızı neon yeşili yapıp bir sene boyunca öyle yaşar mıydınız? Güncellemeler+1 yıl Ya yüz bin TL arkadaşlar djdhdh 100 TL diil 100.00 TL karşılığında saçlarınızı neon yeşili yapıp bir sene boyunca öyle yaşar mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet benim bilie eislih dan neyim eksik 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Tabi ki 100.000 güzel para 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adım gibi eminim herkes 100.0000 TL'yi 100 TL olarak okumuştur bxdhdjdj 1 3 Yorumla MORPHİA +1 yıl maalesef matematik 0 millette dfg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O değil s. ala. ğın biri demiş 100 0000 TL olsa gene yaptırmam bxbdhdjfjdj Yorumla MORPHİA +1 yıl Hajahcfvc Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir düşüneyim diyeceğim ama cıks ben saçlarıma kıyamam. 2 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl 1 senede o kadar kazanamam dışarı hiç çıkmasam olabilir. Diğer türlü karizmamız çizilir. 1 0 Yorumla
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Evet boyardim çok kötü bir renk de değil 100.00 TL değer 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Günlük 270 lira civarı düşüyor. Parayı toplu olarak kullansan 100 bine Tofaş'ın bir tık üstü alınıyor. Şunu ₺ değil de $ veya € yaparsak olabilir. 0 1 Yorumla MORPHİA +1 yıl Hahah Yorumla
Panrix Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bin lira karşılığı sadece dudaktan öpülecek yoksa oda olmaz bence bir kıza 5 bin liraya öpüşelim dedim yakışıklı olduğum halde 10 n istedi kabul ernedim 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ben öperdim valla dkdhsj Yorumla Panrix +1 yıl Gerçektenmi sana 5 n lira feda olsun Yorumla
karıkaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 100 lira için adım bile atmam ama kendi isteğimle neon yeşile boyarım saçımı 0 0 Yorumla
SorunvarSorumvar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 100 000 olsa bile yaptırmam bu arada dolar vercekse olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dolar olsa neyse de TL dediğin pek işe yaramıyor hele bir yıl için kimse yapmaz 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır sanmıyorum 2 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı. 100 bin bunun için kucuk bir para riske degmez 1 0 Yorumla
Tost-Mühendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yok yapmam karizmayı çizdirmeye gerek yok 😅 1 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl her yerimin saçlarını boyarım beeee 0 9 Yorumla kimsesizkimseee +1 yıl hadi lan ordan 100 tl için ne boyucam fedskjflşkl Yorumla MORPHİA +1 yıl Yüz bini okumayisa bilmiyorsan pes Yorumla kimsesizkimseee +1 yıl ilk zaten 100.000 tl yi okudum zaten güncellemeyi tam okuyamadım 100 tl yi görünce dedim tufayamı düştük dljfslk. komple yeşile boyarım lşdsfklsşk Yorumla MORPHİA +1 yıl Ahahhssh Yorumla kimsesizkimseee +1 yıl ki bunu 100.000 tl ye gayette normalleştirir fenomen olur üstüne bide para alırım ldkjsflsj yeşil saçlı adam lksdjflkfjf Yorumla MORPHİA +1 yıl Shdhdhd Yorumla kimsesizkimseee +1 yıl peki sen boyarmıydın yoksa arabanın mazotuna mı ytmez fdslfşksşkf Yorumla MORPHİA +1 yıl Boyarim hff Yorumla kimsesizkimseee +1 yıl inanki merak ettim saçlarının yeşil halini inanki yakışır ldşsklşf ama morphia ellish fdlşskfş Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiki hayir Az para değmez 0 0 Yorumla
minikbikalpp Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Tabii kiii. Millet oara gerilmeden yapiyor. 😄😄 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yaşamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet benim bilie eislih dan neyim eksik
Tabi ki 100.000 güzel para
Adım gibi eminim herkes 100.0000 TL'yi 100 TL olarak okumuştur bxdhdjdj
maalesef matematik 0 millette dfg
O değil s. ala. ğın biri demiş 100 0000 TL olsa gene yaptırmam bxbdhdjfjdj
Hajahcfvc
Bir düşüneyim diyeceğim ama cıks ben saçlarıma kıyamam.
1 senede o kadar kazanamam dışarı hiç çıkmasam olabilir. Diğer türlü karizmamız çizilir.
Evet boyardim çok kötü bir renk de değil 100.00 TL değer
Günlük 270 lira civarı düşüyor. Parayı toplu olarak kullansan 100 bine Tofaş'ın bir tık üstü alınıyor. Şunu ₺ değil de $ veya € yaparsak olabilir.
Hahah
Bin lira karşılığı sadece dudaktan öpülecek yoksa oda olmaz bence bir kıza 5 bin liraya öpüşelim dedim yakışıklı olduğum halde 10 n istedi kabul ernedim
Ben öperdim valla dkdhsj
Gerçektenmi sana 5 n lira feda olsun
100 lira için adım bile atmam ama kendi isteğimle neon yeşile boyarım saçımı
100 000 olsa bile yaptırmam bu arada dolar vercekse olur
Dolar olsa neyse de TL dediğin pek işe yaramıyor hele bir yıl için kimse yapmaz
Hayır sanmıyorum
Yaparım ne kaybederim ki
100 bin bunun için kucuk bir para riske degmez
Yok yapmam karizmayı çizdirmeye gerek yok 😅
her yerimin saçlarını boyarım beeee
hadi lan ordan 100 tl için ne boyucam fedskjflşkl
Yüz bini okumayisa bilmiyorsan pes
ilk zaten 100.000 tl yi okudum zaten güncellemeyi tam okuyamadım 100 tl yi görünce dedim tufayamı düştük dljfslk. komple yeşile boyarım lşdsfklsşk
Ahahhssh
ki bunu 100.000 tl ye gayette normalleştirir fenomen olur üstüne bide para alırım ldkjsflsj
yeşil saçlı adam lksdjflkfjf
Shdhdhd
peki sen boyarmıydın yoksa arabanın mazotuna mı ytmez fdslfşksşkf
Boyarim hff
inanki merak ettim saçlarının yeşil halini inanki yakışır ldşsklşf ama morphia ellish fdlşskfş
Tabiki hayir
Az para değmez
Yaşardım
Asla
Hayır.
Hayır, az para 100bine değmez
Tabii kiii. Millet oara gerilmeden yapiyor. 😄😄
Yaşamam
6250 dolar yani
hayır
Dolaşamam Dinime aykırı 😁
100 lira için hayır