Güzellik & Bakım 1 ay 100.00 TL karşılığında saçlarınızı neon yeşili yapıp bir sene boyunca öyle yaşar mıydınız? MORPHİA Fenomen Takip Et FacebookTwitter 20 100.00 TL karşılığında saçlarınızı neon yeşili yapıp bir sene boyunca öyle yaşar mıydınız? Güncellemeler: 1 ay Ya yüz bin TL arkadaşlar djdhdh 100 TL diil Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter 100.00 TL karşılığında saçlarınızı neon yeşili yapıp bir sene boyunca öyle yaşar mıydınız? 1711 Görüşünü yaz
birsuskuncicek | Güzellik & Bakım konusunda 1,7b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Evet benim bilie eislih dan neyim eksik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Redamancy-4 | Güzellik & Bakım konusunda 3,6b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Hayır sanmıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
ikizterazi | Güzellik & Bakım konusunda 324 görüş paylaştı. Master 1 ay Bir düşüneyim diyeceğim ama cıks ben saçlarıma kıyamam. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
karıkaa | Güzellik & Bakım konusunda 97 görüş paylaştı. Yoda 1 ay 100 lira için adım bile atmam ama kendi isteğimle neon yeşile boyarım saçımı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
YeşilGözlün | Güzellik & Bakım konusunda 172 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Evet boyardim çok kötü bir renk de değil 100.00 TL değer Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gizli Üye 1 ay Dolar olsa neyse de TL dediğin pek işe yaramıyor hele bir yıl için kimse yapmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
SorunvarSorumvar Xper 5 1 ay 100 000 olsa bile yaptırmam bu arada dolar vercekse olur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Alaçatı_mavisi | Güzellik & Bakım konusunda 477 görüş paylaştı. Master 1 ay 100 bin bunun için kucuk bir para riske degmez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
siyahbeyazmeftun Xper 2 1 ay Dolaşamam Dinime aykırı 😁 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Last_Queen | Güzellik & Bakım konusunda 50 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay 100 lira için hayır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
porifldekibendeğilim | Güzellik & Bakım konusunda 183 görüş paylaştı. Xper 6 12 gü Yaşardım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Giselle8 Xper 4 1 ay Yaparım ne kaybederim ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
AgresifKızıl | Güzellik & Bakım konusunda 137 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Asla Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kamperastil | Güzellik & Bakım konusunda 182 görüş paylaştı. Guru 1 ay Hayır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
babydrama Xper 5 1 ay Hayır, az para 100bine değmez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
minikbikalpp Xper 4 1 ay Tabii kiii. Millet oara gerilmeden yapiyor. 😄😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SasukeGaara | Güzellik & Bakım konusunda 323 görüş paylaştı. Guru 1 ay hayır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
gokhaniscimen | Güzellik & Bakım konusunda 149 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Günlük 270 lira civarı düşüyor. Parayı toplu olarak kullansan 100 bine Tofaş'ın bir tık üstü alınıyor. Şunu ₺ değil de $ veya € yaparsak olabilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum MORPHİA 1 ay Hahah
Gizli Üye 1 ay Adım gibi eminim herkes 100.0000 TL'yi 100 TL olarak okumuştur bxdhdjdj Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi MORPHİA 1 ay maalesef matematik 0 millette dfg Görüş sahibi 1 ay O değil s. ala. ğın biri demiş 100 0000 TL olsa gene yaptırmam bxbdhdjfjdj MORPHİA 1 ay Hajahcfvc
Panrix Xper 5 1 ay Bin lira karşılığı sadece dudaktan öpülecek yoksa oda olmaz bence bir kıza 5 bin liraya öpüşelim dedim yakışıklı olduğum halde 10 n istedi kabul ernedim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi simgee_yuuna 1 ay Ben öperdim valla dkdhsj Panrix 1 ay Gerçektenmi sana 5 n lira feda olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1711Evet benim bilie eislih dan neyim eksik
Hayır sanmıyorum
Bir düşüneyim diyeceğim ama cıks ben saçlarıma kıyamam.
100 lira için adım bile atmam ama kendi isteğimle neon yeşile boyarım saçımı
Evet boyardim çok kötü bir renk de değil 100.00 TL değer
Dolar olsa neyse de TL dediğin pek işe yaramıyor hele bir yıl için kimse yapmaz
100 000 olsa bile yaptırmam bu arada dolar vercekse olur
100 bin bunun için kucuk bir para riske degmez
Dolaşamam Dinime aykırı 😁
100 lira için hayır
Yaşardım
Yaparım ne kaybederim ki
Asla
Hayır.
Hayır, az para 100bine değmez
Tabii kiii. Millet oara gerilmeden yapiyor. 😄😄
hayır
Günlük 270 lira civarı düşüyor. Parayı toplu olarak kullansan 100 bine Tofaş'ın bir tık üstü alınıyor. Şunu ₺ değil de $ veya € yaparsak olabilir.
Hahah
Adım gibi eminim herkes 100.0000 TL'yi 100 TL olarak okumuştur bxdhdjdj
maalesef matematik 0 millette dfg
O değil s. ala. ğın biri demiş 100 0000 TL olsa gene yaptırmam bxbdhdjfjdj
Hajahcfvc
Bin lira karşılığı sadece dudaktan öpülecek yoksa oda olmaz bence bir kıza 5 bin liraya öpüşelim dedim yakışıklı olduğum halde 10 n istedi kabul ernedim
Ben öperdim valla dkdhsj
Gerçektenmi sana 5 n lira feda olsun