Güzellik & Bakım 1 ay İnce dudak çekiciliğin önündeki engel midir? Takmakirpik6 Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 22 Karşı cinste ince dudağı çekici bulur musun? İncel dudaklar çekiciliğin önündeki engel midir? Güncellemeler: Takip Et 22 Paylaş FacebookTwitter İnce dudak çekiciliğin önündeki engel midir? 1212 Görüşünü yaz
Redamancy-4 | Güzellik & Bakım konusunda 3,6b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Açık ve net evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay kadında nasıl buluyorsun
summeyyeee Xper 3 1 ay Tabiki de. Tam hoşlanmaya başlayacağım sırada dudaklarının ince olduğunu gördüğümde saniyede soğudum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay cidden mi :D summeyyeee 1 ay Cidden Takmakirpik6 1 ay aşırı kalın da itici duruyor orta kalınlık en iyisi bence Hepsini Göster Daha Az Göster summeyyeee 1 ay Bilmem, ben kalın dudak seviyorum
aysslay | Güzellik & Bakım konusunda 165 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Hayır değildir.Öyle bir kural yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay peki
penguenlerölmesin Xper 5 1 ay Çok sinsi geliyorlar bana Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum penguenlerölmesin 1 ay Anan nereli? penguenlerölmesin 1 ay Sacma sapan genelleme yapma kardesim ya Takmakirpik6 1 ay bana gelmiyorlar ya
Tugbali_ Xper 5 1 ay Evet öyle bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay kadında da itici mi Tugbali_ 1 ay Öyle görüyorum
porifldekibendeğilim | Güzellik & Bakım konusunda 175 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Biraz engel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay anladım
Nesrin772 Xper 5 1 ay Değil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay engel diyorlar :D Nesrin772 1 ay Evet baktım herkes engel demiş 😂😂 ama bana öyle gelmiyor kendi dudaklarım dolgun değil ama seviyorum mesela
ChooChoo_ Xper 5 1 ay Engeldir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay peki :D
caadıkızz02 Xper 4 1 ay Yok değildir. Dengeliyse neden olsun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay yani
AyYıldız0110 | Güzellik & Bakım konusunda 189 görüş paylaştı. Guru 1 ay Evet bence engeldir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay dolgun olsun :D AyYıldız0110 1 ay 😁😀😊😇
KitapOkumakŞart Xper 5 1 ay Ben bayan kiraz 🍒dudak gayet memnunum bu durumdan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum penguenlerölmesin 1 ay Sen bi dudaktan kazanabilseydin keske penguenlerölmesin 1 ay Ne cabuk anladin
_Venüs_3 Xper 2 1 ay İnce dudak sevmem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay anladım
eureshpek Xper 5 1 ay Engel değil ! Dudaklar bana vereceği sevgiye neden angel olsun ki... İnce dudakları çiçek gibi öpmesinide bileceksin, sevmesini de ! Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
bahtsizjokeer Xper 6 1 ay Dudagimiz guzel gozlerimiz renkli ama ince dudaklilar ve bir seye benzemeyenler kizlari goturuyor valla Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay ay cümleden bişi anlamadım nolmuş sdkjfhsj
samedjackson | Güzellik & Bakım konusunda 244 görüş paylaştı. Guru 1 ay Biraz dolgun olsa daha cok etkiliyor ama onlar cok ufak detaylar kusursuzu arayan erkekler icin bir kriter olir o anca Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay anladımm
dely1man | Güzellik & Bakım konusunda 178 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Çekicilik sadece dudağın inceliğinden yok sayılmaz ama etkisi varmıdır dersen evet vardır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ZırhıPaslıKahraman | Güzellik & Bakım konusunda 58 görüş paylaştı. Yoda 1 ay artık dolgun dudak görmekten gına geldiğinden ince dudak görünce saçma şekilde mutlu oluyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
DontJohn Xper 5 1 ay Öpüşürken hiç zevk vermiyor ince dudaklilar benimki kalın. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay ağğğ :D DontJohn 1 ay Ooğgg
GOKHANoturumactı | Güzellik & Bakım konusunda 396 görüş paylaştı. Guru 1 ay Ahh Kristen üzümlü kekim 😢 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay ah ah :D
Gizli Üye 1 ay ince dudak iyidir balık dudağı gibi dudak iticidir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Takmakirpik6 1 ay aşırı kalın da itici duruyor evet Görüş sahibi 1 ay ince veya normal olan ideal olandır Takmakirpik6 1 ay peki Hepsini Göster Daha Az Göster Görüş sahibi 1 ay sizin ağız dudaklarınız küçükmü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1212Açık ve net evet
kadında nasıl buluyorsun
Tabiki de. Tam hoşlanmaya başlayacağım sırada dudaklarının ince olduğunu gördüğümde saniyede soğudum.
cidden mi :D
Cidden
aşırı kalın da itici duruyor orta kalınlık en iyisi bence
Bilmem, ben kalın dudak seviyorum
Hayır değildir.
Öyle bir kural yok
peki
Çok sinsi geliyorlar bana
Anan nereli?
Sacma sapan genelleme yapma kardesim ya
bana gelmiyorlar ya
Evet öyle bence
kadında da itici mi
Öyle görüyorum
Biraz engel
anladım
Değil
engel diyorlar :D
Evet baktım herkes engel demiş 😂😂 ama bana öyle gelmiyor kendi dudaklarım dolgun değil ama seviyorum mesela
Engeldir
peki :D
Yok değildir. Dengeliyse neden olsun
yani
Evet bence engeldir
dolgun olsun :D
😁😀😊😇
Ben bayan kiraz 🍒dudak gayet memnunum bu durumdan
Sen bi dudaktan kazanabilseydin keske
Ne cabuk anladin
İnce dudak sevmem
anladım
Engel değil ! Dudaklar bana vereceği sevgiye neden angel olsun ki... İnce dudakları çiçek gibi öpmesinide bileceksin, sevmesini de !
Dudagimiz guzel gozlerimiz renkli ama ince dudaklilar ve bir seye benzemeyenler kizlari goturuyor valla
ay cümleden bişi anlamadım nolmuş sdkjfhsj
Biraz dolgun olsa daha cok etkiliyor ama onlar cok ufak detaylar kusursuzu arayan erkekler icin bir kriter olir o anca
anladımm
Çekicilik sadece dudağın inceliğinden yok sayılmaz ama etkisi varmıdır dersen evet vardır.
artık dolgun dudak görmekten gına geldiğinden ince dudak görünce saçma şekilde mutlu oluyorum.
Öpüşürken hiç zevk vermiyor ince dudaklilar benimki kalın.
ağğğ :D
Ooğgg
Ahh Kristen üzümlü kekim 😢
ah ah :D
ince dudak iyidir balık dudağı gibi dudak iticidir
aşırı kalın da itici duruyor evet
ince veya normal olan ideal olandır
peki
sizin ağız dudaklarınız küçükmü