Gençler selam, yaş 19 20ye girecem. Sakallar tüy şeklinde ve kalinlaşmiyorlar. Artık ben de 14 15 yaşında görünmekten bıktım. Zaten tipsizim artık sakallar örtsün istiyorum yüzümü. Sabah akşam tıraş olup badem yağı sarımsak yağı karıştırıp sürüyorum. Her gün yapıyorum. 3 günde bir de dermaroller ile akşam yapıyorum. Nasıl bu sakallar kalınlaşır? Tüy olarak var sakal değil fotoğraf atayım bakın.
Sabah akşam sakal tıraşı olmak sakalları kalınlaştırır mı?
24 yaşındayım senin yaşlarındayken bende deniyordum çıksın diye hiç işe yaramadı iyi ki de yaramamış sakal gidecek bir tipim yok zaten senin de daha fazla çıkmaz muhtemelen gerçi sende alt yapı var bende o da yoktu
Sık tıras sakalı sertleztirir, kılı kalınlaştırır ama fazlalaştırmaz. Günde iki kez tıraş olan hevesli genç erkeklere duyurulur! Bekleyin nasılsa hormonal yapı tamamlandığında sakalınız sık ve kalın kıllardan oluşacak
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
fazlalasmasina gerek yok foto zaten eski Şu an biraz daha cogaldi fakat ince tüyler
Eczaneden minoxil forte %5 deri spreyi alıyorsun düzenli olarak 3-4 ay kullanıyorsun ardından gelip bana teşekkür ediyorsun. Traş sarımsak filan işe yaramaz.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok pahali diyorlar ve kullandiktan sonra dokuluyormuş