iş yerinde moladan sonra ruj sürdüm peçeteyle düzeltiyordum, ruju da masama koydum. Pat diyer alıp sürdü. Gerçekten şoka girdim. O kadar yakın olmadığım bir insan üstelik. Ayıp değil im ya? Hiç hoşlanmam üstelik başkasıyla ortak ruj kullanmaya. Çöpe atmayı bile düşündüm.
İş arkadaşım rujumu izin almadan sürdü. Başkasının sürdüğü ruju kullanır mısınız?
bu tarz şahsi eşyalarımı bir başkasının kullanmasına izin vermem. benim için bu tarz şeyler ıslak mendil gibidir. hiç bir başkasının kullandığı peçeteyi, ıslak mendili kullanabilir misin? üstelik virüs varken.. virüsü geçelim normal sağlıklı gündelik yaşantımızda bile olmamalı bu. ben izin vermezdim asla başka bir şeyimi istese tamam sorun yok da özel bir şey neticede. ben çöpe atardım veyahut madem çok beğendin ziyadesiyle bana sormadan sürecek kadar buyur senin olsun der ona verirdim.
Hayır kesinlikle hiç sağlıklı değil ben olsam al senin olsun çok beğendiysen derdim ya da ona belli etmeden atardım icim götürmez eskiden olsa kullanırdım ama şu an hayır