Yazın sakallı olmak mı, sakalsız olmak mı daha rahat?

Liseden sonra hiç sakal kesmedim. 6 ay önce askere giderken kesmek zorunda kaldım. Çıplak gibi hissettim kendimi 6 ay boyunca :) sıcaklarda belki rahatlık olur ama mental anlamda hiç de rahat hissetemem
Sakal Ne Kadar Terleme yapsa Bile Kesmemek iyidir Diyorum 😅 Çünkü her erkeğe gitmiyor Sakalsız olmak Bana gitmiyor örnek Vayy Bee Diyorum Bu nasıl bir kıl sa Erkeğin yüzünü çok değiştiriyor Ben sakalimi kesince yüzüme bakıyorum bu kim diyorum 😅
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Erkekler daha iyi bilir ama kardeşim kesiyor kakaolarını daha iyi oluyormuş.
Yazın rahatsız ediyordur muhtemelen. Ama yakışıyor
Sakalı kısaltın iyi hos kirli sakal yakisiyo tamamen kesmeyin soyulmus yumurta gibi oluyosunuz yakismiyor ya
Sıcakta erkekler için bu durum sorun ve rahatsız edici olabilir o yüzden nasıl rahat ediyorlarsa öyle yapsınlar
Erkek arkadaşımdan biliyorum sakalsız olmak daha rahat olduğu halde sakal bırakıyor. Yakıştığı için.
Arkadaşım sakallı birine platonik aşık olmuştu. Çocuk bi kesti sakalı. Kız soğudu. Niye keser bir erkek sakalını dedi. Ben de çok bilmiyorum kaşındıroyor galiba demiştim doğruymuş
Önemli olan insanın rahat hissetmesi bence
Sakalsiz olmak tabiki ama sakal yakisiyor diye mecbur birakiyoz
Yazın her daim sinekkaydı. Kaşındırıyor beni sıcakta.
Ben pürüzsüz seviyorum
Her daim kirli sakallıyım
Kendimi sakalsız asla düşünemiyorum
Sakalsız tabiki 🙂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş