Boyum 164-165 ve ayaklarım 39-40 biliyorum asla normal değil ama ben seçmedim sonuçta demi kendimi o kadar kötü hissediyorum ki bunun yüzünden anlatamam. Eskiden keşke küçük olsa der geçerdim ama bu kadar üzülmezdim ama şimdi bazı kişiler yüzünden komplex yaptım
Boyuma göre ayaklarım büyük, çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?
Aşkım benim de boyum 165 ayak numaram 39 ama asla dert etmiyorum bence gayet normal gözüme hiç de kürek gibi ya da itici gözükmüyor senin normal algını ayak fetişistleri mi belirliyor
Onlar da belirlemiyor tabi onlara kalsa 170-5 boyunla 36-37 giymelisin ama ne bileyim bazen istediğim bir ayakkabiyi alamıyorum taraklı olduğu için zarif bir ayakkabı beğensem zarif ve hoş durmadigi için giyemiyorum çok canımı sıkıyor bunlar ha güzel yanları da var ayağımın parmaklarim sıralı bulyon yok düz taban değilim bunlar benim için iyi şeyler ama yine de kötü hissediyorum vücudum da her yerimi ciddiyim beğenirim ama o yer hariç
Asla normal değil mi? Senin normal algını tek dertleri cin. sel organları olan beyinleri ile cinsel organları yer değiştirmiş "fetişçiler mi" belirliyor? Mazallah gözlerin kör olsaydı, gelip bunu burada dert etseydin sana hak verirdim çünkü gözlerimize her an ihtiyacımız var ama ayak bu yani, suratına baktığımız yok, sağlamsa görevini yerine getiriyorsa yeterli.
Ya kör olmak ne alaka? Duyar kasma fetişistlere göre 175 boyunla bile 37 giymelisin onlara göre belirlenmiyor tabi ama 165 boya da 40 fazla yani kabul etmek lazım bunu normal falan değil. En azından 38 olsaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum benim boyumda 37 vs giyen kızlar görünce çok üzülüyorum çok özeniyorum
Evet ya sonunda boya göre değil de vücuda göre olduğunu anlayan biri ama boyla da alakası olduğunu söyleyen çok olduğu için takıntı yaptım ayrıca son olarak Allah ne alaka belki ben inanmıyorum?
Ve belki de ben takıntı yaptığım için beynim abartmistir bilemiyorum ama şu var dışarda birinin ayağı büyük mü küçük mü Anlayamıyorum bir tek çok küçükse anlıyorum öbür türlü bu ayak büyük sanki ya dediğimde hemen kendini kandırma senin büyük diye avutmaya çalışma diyo içimdeki bir ses resmen algimi kaybetmişim ayaklarım büyük diye ağladığımi bilirim öyle küçük ufak boş ver denilecek bir takıntı değil yani bir de burada gülenler oldu mu çok daha sinirlerim bozuluyordi
Ben estetik olarak düşünmem bir şeyi. Her şey olması gerektiği gibidir kişiye göre. Kırk numarasın beğen ya da beğenme onunla yaşayacaksın işlevini yerine getiriyorsa tamam. Der geçerim.
Aynen bende. Allah yarattı. bunlar fetişcilerin ayağının altından çıkıyor. Kendilerini tatmin edecek arıyorlar. Mia khalifanın ayağı 40 olsa begenirler ama😄
Bu konu yüzünden ne kadar üzüldüğümün ve kötü hissettiğimn farkında değilsin anlayışlı olmanı da beklemiyorum zaten size basit gelen bir şey bana basit bir konu değil işte neyse ya of şöyle konuşan birine ne anlatıyorsam