Arkadaşımla tatile gideceğiz. "Hot girls summer zamanı" gibi bir şey dedim. Kendisi 80 kilo. Bu kiloyla ne Hot girls summer'ı dedi. Yani bence alakası yok. Önemli olan insanın eğlenmesi ve bakımlı görünmesi değil mi?
Kiloya karşı bir söylemim yok ama kişinin sağlığı açısında kilosu vücut kitle indeksi ile orantılı olmalı. Ben kendimden biliyorum, zayıf olduğum için aynı şey fazla olması için de geçerli. Soruna gelecek olursam, bence giydiği kombine göre değişir bu. Neden olmasın?
Bence kadınları kilolarına veya güzelliklerine göre beğenmek çok saçma artık bu psikoloji yüzünden sokakta gördüğüm insanlarla kendimi kıyaslar oldum onun haricinde dışarıya baktığımda herkesin birbirine benzemeye çalıştığını fark ettim bence bize oluşturulan güzellik algılarını kendimize her şekilde güvenerek yıkabiliriz 80 kilo musun inadına sende kendine güvendiğin gibi giyinip dışarının laflarına aldırış etmeyeceksin bende 63 kiloyum gayet normal bi kilo ama dışardakiler gibi olamadığımdan kendimi kısıtlıyorum aslıdna çok saçma
İnsanın kiloları tabiki eğlenmesine engel değil. Kendisini başkalarıyla kiyaslayip mutsuz hissedebilir ya da sağlık problemleri yaşayabilir kilo kaynaklı ama fazla kiloları var diye evde mi otursun kızcağız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendinizi bir kalıba sokmayın lütfen herkes 90 60 90 olacak diye bir kural yok herkes çok güzel çıtı pıtı olacak diye bir kural da yok bizi seven böyle sevsin hoş görsün
Kadın şöyle olmalı böyle olmalı diyen erkekler çok biliyorsaniz kestirin de sizden öğrenelim kadin dedigin nasil olmali öyle uzaktan fatih terim gibi taktik vermeyle olmuyor bu işler hemcinslerime gelince de kadin kadına bunu yaparsa baskalari ne yapmasin kadin kadinin dusmani olmamali destekcisi olmali kiloluymus zayifmis guzelmis cirkinmis sivilcesi varmis falan bunlar o kisinin toplumdan dislanmasini gerektirecek sebepler degil baska kalip hallerinizden bi kurtulun kadin dedigin diye bisi yok kadinlar robot degil ki kusursuz olmak zorunda kalsin insaniz bizde kilomuz da olacak sivilcemiz de ve bu kimseyi ilgilendirmez bi salin artik şu insanlari sizin kalpsiz ve beyinsizce yaptiginiz o elestiriler yüzünden kaç kisi kendisini eve kapatiyor intihara kadar kalkiyor yapmayin kime ne kimse kusursuz degil o yuzden de kimse kimseyi elestirecek hadde sahip degil insanlarin kusurlarindan rahatsiz olan varsa da kafasini cevirsin bi zahmet kafanizi cevirebilme ozelliginiz var çünkü burnunuz yuzunuzde guzel insanlarin hayatlarinda degil o yuzden baskalarinin hayatlarina karisnayi birakin!!!
İnsanları istediğiniz kalıplara sokmaya çalışmaktan vazgeçin, İnsanlar sizin istediğiniz şekilde görünmek zorunda değil, ayrıca şu bazı erkek ve kızlar Affedersiniz bir mokuma benzemiyorsunuz ve milleti eleştirmeyi kendinize hak biliyorsunuz, sizin gibilere sadece kafamı sallıyorum.. Hüç mi aynaya bakmıyorsunuz diyeceğimde, İnternette birbirinizi pohpohlamaktan fazla ego kasmışsınız belli ki, başka açıklaması yok bu kafaların. Türkiyedekiler hep çok şeyden şikayetçiler ama bu kafalar değişmedikçe hiçbir şey değişmeyecek. 7-77 aynı kafa yapısı. Sağlık problemi olmayan her kilolu kendisini nasıl mutlu hissediyorsa öyle dolaşsın. Si-ze N-eeeeeeeee…
Erkeklerin anlamadığı şey şu bence. Diyorlar ki "o fiziği seven erkeklerde var." :)) Olum kadınlar bir meta değil. Kendilerini erkeklere beğendirmek için bir şeyler yapmak zorunda değiller fiziksel olarak. Ve kadınlar kendileri için bir şeyler yaparlar eğer yapıyorlarsa. Biz kendimizi çok nimetten sayıyoruz :)
allahım yorumlara bak tüm ezikler toplanmış herkes sağlıkçı herkes vücut analizcisi kesin sesinizi a*q kilo eğlenmeye engel falan değil kimseyi de ilgilendirmiyor kaç kilo olduğu ister çok zayıf olur ister kilolu sağlığı vs onu ilgilendiriyor sadece o kendi için en iyisini bilir sen de böyle sorular sorup neden arkadaşını hedef haline getiriyosun herkes balina falan yazmış zevk mi alıyosun bu durumdan? kime ne onun kilosundan eğlenmesinden kız böyle hissetmekte haklıymış demek ki senin yanında yorumlarda da ciddi ciddi kıza sağlık tavsiyesi verenler wjfhajfjahd size ne abi SİZE NE ve çoğunlukla hemcinslerim yazmış yapmayın erkekleri eleştiriyoruz bizi sürekli kalıplara sokup tavsiye veriyolar diye siz niye yapıyosunuz aynısını
bunu bi şey kanıtlamak için değil tamamen seni gö t etmek için diyorum bu arada 54 kiloyum şişman insanlara aptalca beyinsizce yorumlar yapmamak için ya da karışmanın haddim olmadığını bilmek için fazla kilomun olmasına gerek yok bu aptalca soru çok zayıf insanlar için yapılmış olsaydı yine aynı tepkiyi verirdim insanların sizin yüzünüzden yeme bozukluğu oluyor psikolojik sorunlarla boğuşuyorlar YAHU SİZE NE Sİ ZE NE sağlığı da görüntüsü de yalnızca o insanı ilgilendirir istediği gibi de yaşar hayatı o çenenizi kapatıp oturacaksınız
insanları salın artık şişman zayıf güzel çirkin lan size ne bekçisi misiniz insanların ne şişman olan zayıf olan insanlara sağlık üzerinden (? nedense sadece kiloda çalışıyor sağlık derdiniz:d) laf atma haddine ne başka insanların hayatlarına karışma haddine sahipsiniz sana mı giriyor insanların kiloları popo beyinsiz
Bize yöneltilen bir soruyu cevapladığımız için size ne? Diye soramazsınız. :) Diğerlerini bilmem ama ben bir sağlıkçı olarak tabii ki önce sağlık açısından değerlendiriyorum daha sonra hoş bir görüntü olmadığını (tamamen kişisel görüşüm) hakaret etmeden dile getirmeye çalışıyorum ve tabii ki bunun bu şekilde paylaşılması hoş değil ve o kızın da gezmeye, eğlenmeye hakkı var. Onun yaşadığı durumu, çevresinde yargılayıcı bakışlarını üzerine diken insanları ve zaten kendisinin de bu durumdan memnun olmadığını anlamak zor değil ama bunu yaşayan sadece o da değil açık giyinene, tesettürlü olup makyaj yapana ve daha birçok kişiye özellikle de kadınlara bu yargılayıcı bakışlarını çeviriyorlar fakat karşı çıktığım husus fazla kilolu olmayı normalliştirip toplumda böyle bir güzellik algısı yaratarak hem bazı kadınları daha çok tüketime teşvik ediyorsunuz hem de obezitenin önünü açmış oluyorsunuz. O kişiye destek olup toplum baskısını azaltmaya çalışırken bunun normal olmadığını sağlık için bir tehdit unsuru olduğunu da hatırlatmak gerekir ve bunu değiştirebilmek onun elindeyken neden kendini sağlıksız ve beğenmediği haliyle olduğu gibi kabullensin? Bu söylediklerim balık etli ya da biraz fazlalığı olan kadınlar için geçerli değil tabii ki ama 80 kilo çok fazla ve bu şekilde devam ederse ileride ciddi rahatsızlıklara maruz kalabilir.
Devamını okusaydın arkadaşının böyle bir şey sormuş olmasını onaylamadığımı da anlardın zaten ayrıca bizi ilgilendirmediğini söylüyorsun ama kendin gelip burada yorum yapma hakkını bulabiliyorsun. Bizim ne söylediğimiz de seni ilgilendirmez o zaman.
Bu tesellileri vermek yerine kilo vermesi için teşvik edin, güzellik göreceli ama sağlık değildir. Kilolu kadın güzeldir diyen kadınlar, kilo vermeye üşenen ve iradesiz kadındır bana göre. Erkekler her haltı beğenir bu arada onlara sormanıza gerek yok, nefes alsın yeter. Kendinizi kandırmayın, kilolu kadın güzeldir terimleri sadece tüketim toplumu yaratmaktan ve ürün pazarlamaktan başka bir şey değildir.
Bu arada lafım , sağlık ve de psikolojik nedenler yüzünden kilo alan ve veremeyen kişilere değil özel durumlar haricinde, kilolu olup bunu güzelleştirenlere söylediğim. Belirtmek isterim.
Tatile gitmek, eğlenmek ve dinlenmek için kilo orantı şartının olduğunu ilk kez senden duydum. 80 kg tek basina bisey ifade etmez Rakamdan ziyade vücudun kıvrımlı olması önemlidir. Ama bunlardan da önemlisi kendine güveninin ve hayattan keyif alma modunun açık olması gerekir.
Kilo nereden bakıldığına göre değerlendirilir bence. Sağlık açısından evet zararlı, fakat kadınlar yorumlarda 80 kilonun biraz fazla olduğunu vurgulamışlar genelde. Neye göre kime göre? Biz kadınlar biraz fazla estetiğe düşkün ve kalıplaşmış şekillere meyilliyiz. Erkeklerin gözünde ise bir kadını hot girl yapan şey kendisine olan özgüvenidir, ne kadar inkar etseler de durum böyle çünkü güzel olduğuna inanan bir kadın buna herkesi inandırma becerisine de sahiptir.
Ya linçlenicem ama olsun gene de düşüncemi yazacağım. Bence her kadın kendini bilip öyle giyinmeli. Yani 80 kilo bir kadın neden göbeğini sergiler aklım almıyor güzel mi yani ablam sence? Kendini rezil etmek bu. Yakışan giyinmeli. Ben kendimi biliyorum ve giyinmiyorum biraz fazlam var onu vermeye çabalıyorum.
Bi tık fazla ama bu dediğiniz gibi önemli önemli eğlenmek tadını çıkarmak. Şu güzellik algılarini atın kafanızdan. En önemli şey kendini oldugugibi görüp sevebilmektir. Güzellik algilarina uyarsanız hergun yeni bir arayış içerisinde olursunuz. Bugün kilonuzu begenmz yarın burnunuzu beğenmez halegelrisiniz🥰
Fotodaki kadın gayet hot mesela.. biraz özgüven meselesi. Zayıf olup özgüvensiz olursan yine hot olmadığın gibi kilolu olduğunda da aynısı geçerli. Ben mesela 72 kiloyum ama sadece eğlenmeye odaklanıp özgüvenli ve dik durduğumda fotolarda daha güzel göründüğümü fark ettim..
herkes zayıf olucak diye bişey yok. kendisi bu durumdan rahatsızsa kilo verebilir diye düşünüyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendi bünyende mumnunsan diyicek bişi yok... Lakin çarşıda ki hesap eve uymaz diyim. burada efendim sen nasılasan öyleysen böyle güzelsi, n diyenler de... Kandırmaya devam edin anam siz 😜 Dinde ki huriler gelicek nuriler gidicek lafıyla yetinin tayfa işte...
Bende 76 kiloyum. Bu yüzden hiç utanmıyorum doğrusu. Kime ne? Kilolu olmak kadınlar için utanılacak bir şey olmamalı. Kalıpların dışına çıkıp hayatın tadını çıkarmak gerek.😘
sunu normallestirmeyin allah askina ya dis gorunusu gectim sagliginiz icin zayif kalin kendinize ve bedeninize iyi bakin, kilo iyi bir sey degil ardindan bir suru hastalik getiriyor
her kilolu sagliksiz degil bu arada insanlarin ideal (?) olarak gorup kabul ettigi kiloda biriyim 54 kiloyum en yakin arkadaslarimdan biri 72 kilo ve ben hastalik hastasiyken o inanilmaz saglikli insulin direncim vs bir suru seyim var 2 adim atsam nefessizlikten oluyorum arkadasimda bunlarin hicbiri yok... ki olsaydi bile onun kendi sorunu olurdu bu benim degil sadece kilolu veya zayif insanlara saglik üzerinden, bahanesiyle yapilan zorbaligin neden sacma oldugunu baska acidan kanitlamak istedim mesela annem de 40 kilodur 165 boyunda ama o da benden daha saglikli 50 yasinda olmasina ragmen... dedigim gibi saglik sorunlari olsa da onlarin sorunu kimse karisamaz ama her kilolu veya zayif sagliksiz diye bir sey de yok
yani ortalikta sunu normallestirmeyin sagliksiz diye aglamak yerine insanlardan bana ne diyerek koseye gecip oturabilirsiniz 😊🤗 insanlarin sagliklari da gorunusleri de ne olursa olsun bu NORMALDİR ve kisinin bireysel secimidir kimseyi de ilgilendirmez kendileri disinda
cidden cok sinirleniyorum saglik ayagina insanlara normal degil normal degil diyerek zorbalik yapiyosunuz sonra insanlarin yeme bozuklugu vs olusuyor sizin yuzunuzden saglik ayagina dayatmalar yaptiginiz insanlarin sagligini bozan sizsiniz aslinda insanlar hangi kiloda olursa olsun bu normaldir anormal olan sizin buna bu kadar karisip normallestirmeyin ayagina dayatmalar yapmanizdir
vücudumuzdan utanmamızı istiyorlar... KENDİ vücudumuzdan... mis gibi yiyip içip baktığımız vücudumuzdan :( inanın hiç önemi yok. hot girl summer TÜM kadınlar için söylenen bir söz, sadece model vücutlar için değil. ayrıca böyle düşünen insanlar kendi özgüvensizliklerini tatmin etmek için seni kullanıyor sanki 🤔 boş ver bunları, hot girl summer için hazır ol 💅💅💅💖💖💥💥
Ben 100 kiloyum evliyim ve kendimden nefret ediyorum 80 kilo olsam cok mutlu olurdum lütfen kilolu insanlari yadirgamayin neden böyle kilo aldigimizi bilmeden gülüp dalga gecmeyin
😂 Ergen kisi degilim benim takildiigm kizlarin her yeri balndok yala mis gibi tertemiz pis kizlarin hepsi pis. Ama bi kilolu kizlarda daha yogun kil oluyo bazi seylere usendikleri icin paso jilet kullanıyorlar egilip doğrulamadiklari icin boylelikle daha xok killi oluyolar
kişinin vücut tipine de bağlı bir durum ve fazla olmasa gerek diye düşünüyorum. Giyim özgürlüğünün yanı sıra enerjisi yüksek kadınların giydiklerini kendilerine yakıştırdıklarını düşünüyorum