Aslında bakımlılar güzel ama herkesin yüzü aynı dolgu İpek kirpik protez tırnak sarı saç … çok merak ediyorum erkekler doğal kızları seviyorum diyip bu kızlarla takılıyor sebebi ne?
Bakımlı kadınlar genellikle daha çekici olarak görülür, bu nedenle erkeklerin onlarla daha fazla ilgilenmesi şaşırtıcı değildir. Ancak, "doğal" kadınların mutlaka diğer kadınlardan daha az bakımlı olmadıklarını belirtmekte fayda var; sadece farklı bir güzellik standartlarına sahipler. Bence güzelliğin öznel olduğunu ve belirli bir görünümü tercih etmenin yanlış bir tarafı olmadığını hatırlamak önemli. Bence erkekler "doğal kadınları seviyoruz" diye klişelerde bulunurlar ama bakımlı kadınları da çekici bulurlar. Erkekler iğrençler ne diyeyim ki ^^
Kadın güzel ki baya niye beğenmesinler? Yapay duran bir yanı da yok. Estetikle dahi güzel olamayan dolu kadın varken bu kızdaki saydığın şeyler beni hiç rahatsız etmedi ayarında ve güzel durmuş
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu kız güzel zaten çirkin demedim? Yakışıyor da bu fotoyu göstermek için koydum
Bakımlı olması yeterli makyaj doğallığı bozuyor. Makyaj olacaksa en az seviyede doğallığa en yakın tonda olmalı. Fotoda ki kadın herkesin beğenisi farklıdır ama ben doğal bulmuyorum yaşından daha yaşlı gösterir makyaj abartı olursa ve itici buluyorum. Doğal saf güzellik en iyisi. Bakım şart ama nemlendirici vs. Bakımlı olmalı herkes kız erkek farketmez kendisi için bakım şart insanların.
Erkekler saf olduğu için anlamıyorlar sorsan bu kıza bile makyajsız derler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Paramız buna yetmez. Bi bka benzemeyen sefil kızların bile standarları yuksek beklentileri varken her erkeğin imkanı buna yeter mi. Bunlar yiyici, masraflı, pahalı tipler.