Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Abe ben bu kızı hiç sevmiyorum. Saçma saçma konuşuyor gurur yığını yapmışlar kızı mübarek. Oynadığı karakter yüzünden kızdan soğudum full ve çokta güzel değil
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ben onu demiyorum zaten sadece bu kız tipindeki kızlar hoşunuza gider mi diye sordum
Bu zevk meselesi... Beyaz tenli de esmer de kendilerine gayet güzel ve artıları var. Her kadın güzeldir. Bence daha fazla tartışmaya gerek yok.🙂 eminin soran da burada cevap veren de çok güzel kadınlarsınız. Kendinizi üzmeyin.🙂
Yatağa atmak istesem buradan mı derim. Özele gelir misin ayaklarında yapmacık bir kibarlık sergilerim. Buradakiler öyle yapıyor. İki kuşa ihtiyacım yok. Sen bana fazlasıyla yetersin. Kesin panter girişimdir yatakta ama konumuz yatak dışında 😂
Yooo minyon atlar da var 😂 severim. Ya tip olarak değil de muhabbeti iyi olan kadınlara ayrı bir ilgim var. Yoksa her kadın güzel ve değer görmeye layıktır. 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Abe ben bu kızı hiç sevmiyorum. Saçma saçma konuşuyor gurur yığını yapmışlar kızı mübarek. Oynadığı karakter yüzünden kızdan soğudum full ve çokta güzel değil
Yok ben onu demiyorum zaten sadece bu kız tipindeki kızlar hoşunuza gider mi diye sordum
düz saçlı ve hafif esmer tenli olsa daha güzel. kıvırcık saç ve beyaz ten alaturka bi hava veriyo.
Beyaz olmanın neresi alaturka
Beyaz olmak candır.
Bi de alaturka görünmek kötü bi şey mi 🥺
Alaturka asil olmaktır. Zariftir. Güzeldir. Boş ver bacım bunlar anlamaz güzelden.🙂
Bence esmer olmaktan daha iyidir beyaz ten. Alaturka olamam diye kara kara gezelim o zaman kdkdk
Ne demiş şair. Tenin almış beyazlığını aydan
Saçlarının rengi geceden
Bundan geceye sevdam
@kalasnikof16 esmer yanık bronz ten en güzelidir latin misali ayrı bi seksiliği vardır kadın güzelse tabi
Kadın güzelse ten renginin bir önemi yok. Tabi yatakda nasıl bilemem ama konumuz yatak dışında 😂
Beyaz ve esmer iki güzel kadın gösterilse herkes beyazı beğenir
Bu zevk meselesi... Beyaz tenli de esmer de kendilerine gayet güzel ve artıları var. Her kadın güzeldir. Bence daha fazla tartışmaya gerek yok.🙂 eminin soran da burada cevap veren de çok güzel kadınlarsınız. Kendinizi üzmeyin.🙂
Maşallah sen de bi taşta iki kuş vuruyorsun her türlü atarsın yatağa anladık kdkdşfşx
Yatağa atmak istesem buradan mı derim. Özele gelir misin ayaklarında yapmacık bir kibarlık sergilerim. Buradakiler öyle yapıyor. İki kuşa ihtiyacım yok. Sen bana fazlasıyla yetersin. Kesin panter girişimdir yatakta ama konumuz yatak dışında 😂
Hahahah pekala😂
İyi geceler Başkan konuşmak istersen mesaj yoksa da beyaz tenli canın sağolsun. Sen den değerli mi😅
Hayır. At gibiiii olacak attttyt😂
Minyon sevmiyorsun o zaman sen
Yooo minyon atlar da var 😂 severim. Ya tip olarak değil de muhabbeti iyi olan kadınlara ayrı bir ilgim var. Yoksa her kadın güzel ve değer görmeye layıktır. 🙂
Ben bu tip kızlardan bahsediyorum yani tatlı. O zaman sen daha seksi görünümlü seviyorsun tatlıdansa
Sanırım. Daha çekici gelir. Ama bu kızlar da fena değil.
Yatakta hepsinin avantajı Farklı. sen bu tip kızlardan mısın
Evet anlattığım gibiyim bende. Yatak olarak sormadım kdkdk
O zaman sende güzel yatlı minyon bir kadınsın. Yatak dışında tabi. 😅
😂😂
Yatakta panter de olabilirsin ama konumuz yatak dışında 😂
Evet o tarz kızları severim
Fark etmez, gönüller bir oldukça..
Evet
evet beğeniyorum :)
Severiss
sen resımdekı gıbımısın?
Evet