Güzel miyim diye sorma gereği durmayacağım insanla olmak isterim açıkçası çünkü insanız güzelliğine güvenme bir sivilce, zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter derler. Beni saçım dökülse de yaralarım olsa da sevsin. O yüzden maddesel şeylere bu kadar önem vermeyin verdirmeyin. Her halinizle kendinizi sevin ve değer verin bu bir şekilde dışarıya da yansıyor emin olsun. Sevgiler...
beni sevdiğine inandığım bir insan, aslında güvenmediğimden sormadım aniden yaptığım bir şımarıklıktı sadece 😊 yoksa asıl kalbimi sevdiğini çok iyi biliyorum.
Yüzünü maalesef çirkin buluyor zaten bunu ima etmiş
Bunu ima etmesiydi böyle bir cümle kurmazdi şöyle derdi "evet çok güzelsin sana bayılıyorum " vs diyebilirdi. Direk olarak fiziğin çok güzel demesi yüzünü beğendiğini ima etmiş.
Ama üzülme sen yinede, zaten kişiler tepeden tırnağa begenilmiyor bazıları bı gülüşe bazıları bı bakışa bazıları bilmem neye aşık olabiliyor yani çok'ta canıni sıkacak bir şey yok bunda...
Eğer ki insan sevgilisinden böyle bir iltifat alırsa bence mutlu olmalıdır. Çünkü İsa'nın fiziğiyle yüzü doğru orantılıdır. Hemen her kadının fiziği güzelse yüzü de güzel oluyor.
Merhaba yani seni sonuç olarak beğenmiş ama yüzün yerine fiziğine övgü vermesi olmamış hatalı bir davranış evet çok güzel sin dese bu seni daha çok mutlu eder
>Senle ne icin birlikte bilemeyiz, fizigin güzel diyorsa, fizigini yüzünden önde görüyor. Begenmesine gelince seviyorsa yüzün cok cirkin olsada onun icin güzeldir, firziginde öyle. Ama fiziginle yüzün arasinda bir degerlendirme, ayrim yapiyorsa, bence senle iliskisi ask degil.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sevgilime "güzel miyim?" diye sorduğumda fiziğimin çok güzel olduğunu söyledi. Bu yüzümü beğenmediği anlamına mı geliyor?