Yaşımdan büyük görünüyorum ve bu özgüvenimi çok düşürüyor. Neleri düzeltebilirim ve sizce ne beni büyük gösteriyor olabilir?

Boyum uzun bir de biraz mesafeliyim, küçüklüğümden beri hep 2-3 yaş büyük zannetti herkes ancak 20 yaşımdayım şu an ve çok kafama takılıyor. Taksiciler garsonlar babamın falan arkadaşları hatta kendi arkadaşlarım ve öğretmenlerim falan yeni tanıştığımda beni hep 24-25 sanıyorlar, çok sık duyuyorum bunu. Fazladan bi 5-10 kilom falan var ama diyetteyim zaten ve baya bi zayıfladım devam da ediyorum. Giyinişim bence pek yaşlı işi değil, saç rengim açık kumral-sarı gibi (normalde açık kahveydi) makyaj yaparım ama çok ağır değil. Babam havan büyük gösteriyo seni falan diyor ama ona da yapacak bişey yok sadece kfanızda bi resim oluşsun diye söylüyorum bunu. Sizce neler yapabilirim daha yaşımda durmak için? Çok çirkin hissettiriyor bu durum bana hep düşünüyorum acaba büyük mü sandılar beni vs diye:(
Yaşımdan büyük görünüyorum ve bu özgüvenimi çok düşürüyor. Neleri düzeltebilirim ve sizce ne beni büyük gösteriyor olabilir?