Güncellemeler
+1 yıl
Herkes yanlis anlamis, öyle saçlarımı göstermemekten cekindigimden falan değil, sadece bileyim diye sordum
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar da her şeyi g. tünden anlayan insanlarsınız,. biri bi şey yazsa da saldirsak diye bekliyorsunuz.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Allahim ya bu nasıl bir sorudur yaaaaaa merak etme doktor bey tahrik olmaz o saçlarından. Doktor kızım bu doktorrrrr aaaaa valla nasıl bir soru bu yaaaa. Yok saç dökülmen için ayağına baksada olur
Abi yıl olmuş 2022 ne kafalar var ya sjjsjs
Gideceğim doktor kadın zaten, öyle ay aman tahrik olur diye sormadim, dışarıdan nesine bakacak ki dökülüyor iste
saç dökülmesi için gittiğin doktor açtırmadan nasıl muayene edicek sence?
Dışarıdan nesine bakacak, dökülüyor işte
Muayene ve gerekli görülürse örnekleme için açılması gerekiyor evet.
Der tabi sakın açma tamam mı sonuçta şey daha onemlı sacının gorunmemesi
Sadece ön tarafta mi var genel mi
Genel
Genelde bakmıyorlar bili anladıkları ilaç ve serumlardan yazıyorlar bazıları hormon testi falan istiyor. Hormon testi isterse adetin ikinci günü gitmelisin
Ben hormon testi de yaptırdım kadın hastalıklarında, pcosluyum, 45 günde bir adet oluyorum ama her şey normal çıktı, buna rağmen felaket dökülme ve sivilce var yüzümde
Pucos ta saç dökülmesi olur özellikle on tarafta o yüzden sormuştum pycos için Bi tedavi görüyormusunyz birde hormon testinde testosteron kaç cikti hatirliyormusunyz
Doktor yan etkileri en düşük olan yazz 24 doğum kontrol hapını kullan başka care yok dedi, total testesteron 47ng referans aralığı 12-53 diyor, benimki bence sınırda hatta fazla, ama yanında normal yazdığı için doktor da göz ucuyla bi bakıp normal dedi geçti, evet bu arada saçlarimin arası iyice acıldi
Daha kullanmaya başlamadım, adetin ilk günü baslayacagim ona da baya var, bakalim o durduracak mi, kullanmak istemiyorum çünkü kullananlarin yazdıklarını okuyunca bile agladim
Benimde saçım çok döküldü prp nezeteropi kullanmadığım şampuan serum kalmadı enson hormonların çıktı Bi uzman kadar bilgiye sahip oldum bu sureçte
Bence kullanmayın bütün doktorlar kolaya kaçıp doğum kontrol hapını veriyorlar kullanırken iyi bırakınca eski haline dönüyor alternatif tıp araştırınız mi hic
Evet sürekli dinliyorum pcoslu kadinlari, hepsine hemen doğum kontrol hapı kullan diyorlar, yan etkileri hem ruhsal hem fiziksel cok kötü. Bi ara adet düzensizliği için soğan suyu içtim 15 gün fakat o da çare olmadi bana. Saclarimin dökülmesine dayanamiyorum mecburen bi de doğum kontrol hapı deneyecegim
Zaten kapaliymissiniz bence acele etmeyin derim son çare doğum kontrol hapını kullanırsınız. İmkanınız varsa prp ve nezeterapi Bi deneyin derim
Kapalıyım ama yakin zamanda açılacagim, saç her kadın için önemlidir kim saçsız kalmak ister ki, ona da gitmek istiyorum ama pahali diye duydum, hem de yanında bi sprey kullanmak gerekiyormus onu kullanmazsan dökülme tekrar başlıyormuş, çinko desteği almayi düşünüyorum, teşekkür ederim
Rica ederim pucos için alternatif tıp denemek isterseniz öneri verebilirim çok faydasını gören oldu.
Birde özel değilse neden acılı aklınız zorla mı kapandiniz
Öneri verirseniz çok iyi olur, denerim. Evet aile zoruyla kapanmistim ve uygun bulduğum zaman açılacagim
Facebook kullanmiyorum ama bakacagim teşekkür ederim
yok saça totodan bakıyorlar sorun olmaz
Hahaha acariz sorun yok shfjfjfjdjjd
Sıkıntı olmaz eğer kadınsa gönlün rahat olsun
Küresine bakıp göremezse aç diyecek tabiki🤣
Der evet egzaman vs var mı diye bakacaktır.
Yok demez, üstün yetenekleri ile karar verir
bişey dicem nasıl çocuk doğurmayı planlıyosun
Düşünmüyorum
Aynen ister
Kadın bir doktora git
Der tabi müneccim mi
Erkek mi doktor
Hayır ya kadin
Ee nolcak aç derse? Hatta erkek olsa nolcak? İli gün sonra göğsünü aç derse veya ürolog olsa napcaksın
Ya sa, lak misin nesin saclarimi gostermekten cekinmedigimi sadece meraktan sordugumu açıklamada yazdim görmüyor musun, bu sitede herkes mi canımsın anlamadim
Bencrmalolan tek kişi sensin
Diyebilir
açtırır canım