Doktor, kültürlü ve kaliteli bir erkek
Sıradan bir bölüm okumuş normal halktan bir kiza bakar mı?
Sıradan bir bölüm okumuş normal halktan bir kiza bakar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 tane de olsa herkesin dikkatini çekebilen bir özelliğin olnası gerekir bence dikkat çekebilmek için. Doktorla sosyal ortamn yoksa bu imkansızsa ancak bence herkes tarafından tartışmasız güzel kız denilecek biri olman gerekiyor bence. Ama sosyal ortamn olsaydı bi yeteneğin ya da alanında başarın dikkatini çekebilidi. Hem doktor hem çok yakışıklıysa karakteri şyi olsa bile o tiplerin illaki bir ayrı özgüveni oluyor. Ben tipinden dolayı ve mesleğinden dolayı havasından gelmeyene tuhaf bakıyorum açıkçası özellikle tipiyle övünenlere.
Çok haklısınız, ben güzel değilm ama dikkat çekici bir kızım yani bana bakmişligi var ama benim herhangi bir basarım yok o yüzden yaklaşamiyorum sırf bu yüzden sağlık alanından bir bölüm okumayı düşünüyorum belki ona daha yakın olursam bana bakar
Tabi eis daha iyi anlarsınız onu siz tanıyorsnz ama sağlık alanında okusanız nereden iletişime geçeceksiniz kazandıktan sonra eğer sosyal hesaptan eklerseniz belki o zaman daha öok dikkatini çekebilrismz
Staj görürken onun yanında hep olacağım yani öyle umuyorum onun okuduğu ve çalıştığı okulu kazanmak çok zor ama deniycem
Doktorlar kültürlü mü oluyor. 2 doktor sevgilim oldu iki kelimeyi bir araya getiremiyordu sözel ve duygusal zekaları sıfırdı. Genelleme yapma hepsi dediğin gibi olmuyor
Evet dediğiniz doğru olabilir ama o biraz şey duygusuz gibi duruyor dışarıdan soğuk, entel tek derdi kariyeri, çevresinde kız da yok olan kızlar da hep doktor ya da iyi yerlere gelmiş kızlar ama kendisi onlarla da takılmiyor çok gizli bir tip 2 yıldır stalkliyorum 1 kere bile hikaye atmadı
Yani şöyle ki insanlar tabi ki kendi eğitimine kariyerine zeka ve entellektüel birikimine denk birini ararlar. Bu belki yanlış belki doğru ama gerçek. Ama bu demek değil ki tam onun gibi biri olacaksınız ya da o doktor diye ya da böyle karakterde biri diye sizden daha iyi. Belki sizin kadar sosyal olmayı beceremiyor, belki özgüvensiz, belki benim verdiğim örneklerde gibi biri. Siz bence kendiniz ona değer biçmişsiniz. He bunda kendinizi düşük görmeniz de etkili olabilir. Kendinizi kimseden nolursa olsun düşük görmeyin. Kimseyi de mesleğine göre kendinizden yüksek görmeyin. Başta da dediğim gibi insanlar kendine denk birini arar ama bu illa ki kendi mesleğinden kendi kariyerinde biri olacak diye bir şey yok. Belki lise mezunusunuzdur ama ondan daha zekisinizdir, daha kültürlü daha olgunsunuzdur karşıdaki insan da insanları okuluyla mesleğiyle sınıflandıran biri değilse belki size hayran olduğu bir ilişkiniz olur hiçbir şey imkansız değil. Ben Türkiyenin en iyi üniversitesinden mezun kariyeri gayet iyi biriyim ama erkek arkadaşım memur. ama zekasına, sosyal becerilerine, insanlarla iletişimine, entellektüel birikimine hayranım
Çok teşekkür ederim çok kibarsiniz aslında onun ailesi de beni seviyor ama o çok entel ve içine kapanık ben tam aksine dışarı dönük deli dolu biriyim onda sevgi eksikliği olduğunu hissediyorum bunu da tamamlamak istiyorum umarım olur. Bende üniversite okuyorum şu an ama tekrar sınava gireceğim onun çalıştığı hastende okumak istiyorum bir sağlık bölümünde umarım olur da biraz olsun yakın olabilirim ama eminim beni tanısa sever eğer statüme bakamaz da tanımak isterse
Anladığım kadarıyla üniversite okuduğunuza göre yaşınız küçük. Size nacizane bir tavsiyem var sonu belli olsun ya da olmasın kimse için bir şey yapmayın. Okul kazanmakmış, sevgi eksikliğini gidermekmiş bu düşüncelere ben de zamanında girdim bir sürü arkadaşım da girdi çünkü kızlar anaç karakterdedir her şeyi yapar sevgisi için ama bunlar sonradan çok pişman olunacak şeyler ister hayatınızın aşkı olsun ister bunları yapınca dillere destan bir aşkınız olacak olsun. En sonunda ben neden başkası için kendimden ödün verdim diyeceksiniz. Bu başkası dünyada en sevdiğiniz insan dahi olsa. Lütfen bu kararlarınızı, sevginizi iyice sorgulayın sonra harekete geçin.
Ben 21 yaşındayım o 27 yaşında aslında o hayatıma girdi gireli benim hayatım değişti onun haberi olmasa da kitap okuma alışkanlığı edindim, spor yapmaya başladım, ders çalışmak biseyleri öğrenmeye başladım şimdiki hedefim de İngilizce öğrenmek ve sağlık sektöründe çalışmak onun bana faydası çok oldu onunla ben ciddi düşünüyorum ama o beni tam tanımıyor bile aslında şu an ne yapacağımı da bilmiyorum bir iki kere kendi hesabımdan istek attım kabul de etmedi reddetmedi de boş boş durdu istek bende geri aldım zaten öyle çok kişiyi de takip etmiyor biraz gizli saklı biri
Sen nereden tanıyorsun onu peki
Çalıştığı yerdeki ona gelen yorumları okuyorum hastalar hep övmüşler çok kibar çok iyi kalpli yardım sever diyorlar 1 tane bile kötü yorum yok her yönden 4 4 luk bir insan gibi bende hayalet gibi geziyorum peşinde
Benim onu tanıma kısmım biraz karışık hayatımın dönüm noktasında tanıdım onu Bi nevi hayat kurtarıcısı benim ve ailemin
Seninki aşk ya sa sevgi değil çok yüksek derecede bir hayranlık umarım bir an önce farkına varırsın çok masum güzel düşünceli birisin bunları gerçekten yaşayacağın kalpten seveceğin biri olur umarım
Çok teşekkür ederim 😊 umarım Hersey gönlümüzce olur 🙏🏻🌹
Cevap
12Cevap
bakabilirde yani bir özelliğinle dikkatini çekmen lazım
Güzel değilm ama çirkin de değilm sadece bir ortama girince direk ilgi çekiyorum bana daha önce bakmişligi var ama hiç konduramiyorum farklı ve gizemli biri
Önemli olan kafanızın uyuşması doktorsa muhtemelen akıllıdır, akıllı insan statü farkını takmaz
şu an en iyi cevap buydu umarim dediğiniz gibidir
Doktorlar Allah katından mı geliyor yoksa senin gibi Ana karnından mı?
Ama o biraz bana göre üst seviye çok hoşlanıyorum ama şey işte iyi biri çok kibar merhametli ama çok yakışıklı karizmatik de ben çirkin değilm ama o çok yakışıklı ona az gibiyim
Tek bir şey söylemek istiyorum sonra her ne dersen de muhattap bile olmak istemiyorum senin gibi seviyesiz bir insan ile. Kendini sırf adam Doktor diye küçültebilecek kadar aşağılık bir Kadın olduğun için ve senin gibi Kadınlar olduğu için bu lanet ülke gelişmiyor. İyi Geceler.
Üslubunuz çok yanlış, bende sizin gibi seviyesiz insanlar olduğu için Nalet ediyorum çok yazık gerçekten... Sizin gibi egolu olamıyorum herseyin farkındayim. İyi geceler
Bakar ama sana zor gibi.
Onun için sağlık alanından bir bölüm kazanmaya bakıyorum sırf daha yakın olayım diye ama yakın olsam da herkesle konuşan bir tip değil tek derdi kariyeri olmuş
Tamam.
Ancak hasta olursun o zaman bakar🙄
Kendinizi eyziklemeyin abi ya ayar oluyorum
Kardeşim bı doktordan bahsediyorsun
Siz kudurup eğlenirken o gece gündüz çalıştı şimdi de büyük adam oldu
Bence herkes kendi statüsüne yakın biriyle olmalı
Maalesef bakmaz biz mantık evliliği düşünüyoruz üni 4. sınıfım
Elbette bakar.
Anlaşabiliyorsa tabi
aşırı güzel olman lazım
Güzel değilm ama çirkin de değilm ama o çok yakışıklı
şansını dene ozaman sosyal medya hesaplarına ulaşmaya çalış
Her sosyal medya hesabını biliyorum ama aktif kullanmıyor kendini işine vermiş, aktif kullansa da stalk dan başka bisey yapamam ki
Bakar
Bakar niye bakmasin
Niye bakmasin
O biraz farklı bir erkek başka biri olsa şansımı denerdim ama onun tek derdi kariyeri
O zmn beyefendiyi kariyeriyle basbasa birak
Hastaysan bakar
Güzel misin
Çok güzel değilm ama çirkin de değilm, bir ortama girince direk ilgi çeker ilgi odağı olurum ama enerjimden kaynaklandığını düşünüyorum ama o çok yakışıklı
Keşke ilgilenme şansim olsa çok pof pof lardim ama imkansız gibi
Düşündüm ama onun bölümüyle benim alakam yok muana olamam ki
Bakmaz
Bakmazz pompalarrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?