Bugün lise mezuniyetim var ve saçımı kuaförde yaptıracağım, makyajı da evde yapacağım, zaten makyaj yapabiliyorum. Ama emin olamadım çok, kırmızı ya da bordolara doğru koyu rujlar, koyu renk göz makyajı vs çok mu olur yaşıma göre? Okuldaki diğer kızların aşırı uçuk şeylerle geleceklerini biliyorum onların yanında sırıtmam ama emin olamadım işte. Daha basit ve hafif bir şeyler mi yapmalıyım acaba? (Normalde de yapmayı iyi bildiğim halde aşırıya kaçmam makyajda) Elbiseme de bakabilirsiniz..
Canım makyajdan anlıyorum demişsin ama köyü göz makyajı ve koyu ruj birlikte gitmez ki. İkisinden birini yaparsın dengeler en azından. Zaten elbisen de çok ağır. Makyajı da koyu yaparsan yaşın 3-4 katına çıkar.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben yakıştırıyorum koyu tonları birbirine. Yine de dediğinde haklısın, ikisinden birisini yapabilirim.
Ahahaha çok güldüm 😂 Ya sen kimsin ki senin yüzünü görmek istim ben 😂 sorduğun soru yanlış onu düzelt diyorum sadece hey Allahım egoya bak şu sapık abazalar yüzünden herkes kendini nimetten sayıyor 😂
Aynen. Ben duyarlı biriyim engelli insanlara yardım etmeyi seviyorum. Kıt olunca karşıdaki yapacak bişi yok. Tamam banane bişi demiyorum. sana iyi mezuniyet kıyafeti makyajı yapmalar 😂😂