Merhaba bence bir farkı yok güzeli de yakışıklısına da bakmak sevaptır :) insanı mutlu hissettirir ben bazen güzel & yakışıklı bir insan gördüğüm de beğenirim güzel yüzü var diye mutlu olurum
Güzele bakmak sevap değil güzel bakmak sevap o yüzden insan güzel bakınca her şey gözüne güzel görünür ve yakışıklı insana bakarsa bile sevap olabilir bence
Ben burada hayalini kuruyorum demedim kimse demedi. Burada prim kasmak yerine gülüp geçsen diğerleri gibi ne kaybedersin sanki. Saçları güzel dedim hayalini kuruyorum demedim.
su anki imkanların ve yasadıgın toprak onun ongorusu ve kurdugu ülke sayesınde aılende para kazanıyor ıse onun sayesınde , akepenin sayesinde değil yakında gıdıyorlar, bılıyorsundur .
valla gönülden arzu ederdik ülkenın kurucu liderine saygı gostermeyen kısılerın dogmamasına ve para kazanıp topraklarda yasamamasına , velev ki öngörülü kişi hukuk ve demokrasi ulkesı inşa etmiş maalesef ki elden bir şey gelmiyor.
bu uzerine alınman cok dualist yaklaşım olmuş. son gelınen konjektürel durumda ben makro olarak bu yazıyı yazmıstım , söz meclisten dışarı :)
Türk yakın tarihi ve inkilap tarihini iyi bilirim , herkesinde bilmesini ve tarih tekerrürden ibarettir mottosunuda ölmeyecekmıs gıbı yasayanlarında kulagında olmasını isterim.
Bende isterdim aynen ülkenin kurucusunu tiacerete dönüştürmüş zerre yanından geçmeyen insanların ismini tekeffül edip her yerde kullanma çabası ayrı trajikpmik
ve su yukarda soyledıgını bellı bır kesım proveke ıcın cıddı manada kullanıyor bunda hemfıkırım. bu sefer egıtım sevıyesı az olan toplumda defermasyon ile hersey ıktıdar partısının oy devsırmesı ıle farklı algılanıyor .
umarım 2023 milad olup daha guzel ayrıstırma olmadan rant cete din istismar etmeyenler elınde kurasn sallamayanlar bakara makara paylasmayan bır yonetım sıstemımız olup insanlar sakinleşecektir.