#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Güzel ve yakışıklı kavramı sadece heyecan ve aşka bağlıdır bana göre
Dış görünüş bir yere kadar etkileyebiliyor beni maalesef.. Tabi ki prensip olarak bize hitap etmesi de gerekiyor karşımızdaki insanın.. Kusursuz olması gerekmez karşımdaki insana güzel ya da yakışıklı demem için.. Bakışı, gülüşü, fiziği, giyimi, konuşma tarzı ve genel havasına bakarım.. Bazı insanlar cidden çok güzel ya da yakışıklı olmamasına rağmen bir aurası ve karizması var.. Keyifli geceler..
Sempatik insanlar benim için güzel ve yakışıklıdır. Çoğu insanın güzel ve yakışıklı bulduğu aslında güzel değil
Teşekkür ederim
Henüz orasını karar veremedim. 😃
Cevap
43Cevap
Beyaz tenli ve sarışın kızlar çekici
Hafif çekik gözlü.
Hafif uzun parmaklı.
En az 1.65 metee boya sahip
İnce bacaklı. Boyunun 5'de 3'ü bacak olacak
Yağsız.
Makyazsız
Beyaz tenli
Saçları sırtını geçmeyecek
Mümkünse soğuk kanlı
Ayak serçe parmakları küçük olmayacak
Tırnakları ince uzun
Burnu 5° dik ve düz
Yanakları çok çokk hafif tombul
Kirpikler ve kaşlar orta kalınlıkta ve yoğunlukta
Kesinlikle sarı kıllı
Hafif küçük dudaklı mümkünse alt ve üst dudak aynı büyüklükte
alttaki kızdan ve adamdan hallice

İçi boş bir tenekeden hiçbir farkı yok bu kavramların benim gözümde. İnsanın ruhu güzel olmadıktan sonra neylesinler güzelliği?
Simetrik, yuvarlat hat yapısı, fizik yeterli değildir. Benim için güzellik bakış, saçlar, duruş, giyiniş ve konuşmasından oluşur.
Benim için huyu ve karakteri güzel ise Allah'ın emir ve yasaklarını göre yaşayan biriyse güzel birdir. Gerisi teferruat.
"Akılsız yüzü güzele, aklı olan gönlü güzele sevdalanır. Zaman yüz güzelliğini elinden alır ama gönül güzelliğini artırır
(Hz. Mevlana Celaleddin Rumi)
Güzellik kavramının tam olarak tanımlanamayacağını ve kişiden kişiye farklılık gösterdiğini düşünüyorum. Kendim için konuşacak olursam örneğin bir kız düşünün dışarıdan bakınca güzel görünmeyebilir çoğu kişiye göre ama bir gülüşü vardır sadece bu bile beni etkileyebilir. Bunun dışında konuşma tarzı olabilir, mimikleri vb. olabilir. Nasıl hayat detaylarda gizli ise bence insanlarda da güzellik detaylarda gizlidir..
Güzellik, geniş bir kavramdır aslında. Zenci ve sarı saçlı bir hatun bulabilir misiniz? Hiç sanmıyorum. Ben öyle tiplerden hoşlanıyorum mesela ama bulamazsın o yüzden güzellik,. Yakışıklılık değişir insanlara göre bence.
Uzun boy beyaz ten hafif kaslı saçlar uzun olmamalı kirli sakallı renkli gözlü (aslında göz rengi çok fark etmez ama renkli göz tercihim ) güzel bir gülümsemesi olan gamzeleri olan geniş omuzlu elleri ve kolları damarlı olan bir beyefendi shssjsk
Ondan herkes hoşlanır, önemli olan kimsenin bakıp ta göremediğinden hoşlanan olmak.
Her kisinin harcı değil.
auro inanırım oda ıkı dk ıcınde bellı eder ve genelde dogru cıkar. ama bahsettıgın gorecelı kavram kasa onemlı ama zeka olmadı mı olmuyor manken aramıyoruz
Kadında güzellik bana göre endam , cazibe , çekicilik ve tabi ona bakan benim gözlerim..
Bir kadını güzel olduğu için hiç bir zaman sevmedim ben güzelim diye gezeni de hiç bir zaman sevemedim
Çok önemli değil benim için bir kıstas değil.. Biraz alımlı temiz yüzlü olması yeterli zeka benim için kıstas;karakter özellikleri de öyle mesela lider ruhlu kadını çok severim ama hep kavga ile biter iki lider bir ipte oynamıyor ama yinede çekiyor... Kendimde sürekli sinekkaydı traş olan biriyim 3 yıllık ilişkimde istese de sevgilim beni hiç sakallı görmedi 😂 temiz bakımlı (süs şart değil) ve zeki bir kadın en iyisi
Benim içinn sanırım erkekte güzel göz ve temiz eller seviyorum. Güzelden kastım renk vs değil. Bakınca iyi hissettiren bakışlar..
Mesela ilk bakista sana tatli, hos gelmesi guzelligini gosterir. Tanistiysan hos sohbeti sana guzel gelir
Karakteri yoksa benim için önemli değil dışının albenisinin olması. Hayatıma alacağım insanları dış görünüşüne göre seçmem.
Su an aklımda bir sevdiğim var güzel deyince bir onun yüzü aklıma geliyor Allahim körmü oldum ondan başkasını görmüyorum 😍
Çok karışık ya ve kendi içinde tutarsız olabiliyor. Sevmediğim özellikte birini bile güzel yakışıklı bulabiliyorum.
Çekici yüz hatları, mis gibi sinek kaydı tıraş, renk seçmeden kendine çeken bir aura. Bunlara ilaveten fit bir vücut ve güzel elleri olursa tadından yenmez
Kadın içinse kibar yüz hatları çekici aura..
İnsan olsun. Tabi birazcıkta güzel. Hem göze hem gönüle hitap etmesi gerek.
İnce belli beyaz tenli yüzü gözü kaşı burnu yerinde temiz kokan kız güzeldir benim için birde dişleri güzel olsun tamam çok şey istedim biliyorum 😏
Aynaya bakıyorum tüküresim geliyor yüzüme demekki ben neyim tipsizim...
Güzel olan doğa ve hayvanlardir açıkçası insanlardan daha hayırlı oluyorlar
Valla ben dış görünüş diyorum ikisine de.
Hiç öyle kalbin içi falan demeyeceğim
Esmer , fiziği ve yüzü güzel olan kızlar ilgimi çeker
Bu görsele göre cevap vericem Elçin Sangu güzel ama arkadaşı acaip seksi
Örnek olarak benim tiplerden hoşlanmıyorsun daha çok baby face. d
bir insanın gözlerine baktığımda, gözlerinin içindeki pırıltıda ve karanlıkta, mutluluğu ve huzuru hissediyorsam, o benim için dış görünüş olarak çok güzel insandır.
valla çok güzelim yakışıklıyım diyemem diyenlere de saygı duyarım hepsi bu.
Böyle hafif kakao tenli kirli sakallı zayıf orta boylu
Ya tip çok önemli değil önemli olan kafa uyuşması yeter
Fiziksel görünüş anlamnda soru galibasıı; fit olsun tercihimiz sarı veee büyük şeyli, şeyli işte 😅
Bana göre güzel kavramı sensin
Gönül kimi severse güzel odur :p
Ben sporcu değilim ama temiz yüzlüyüm. 😁
Bana sadece sevgilim yakışıklıdır. :D
Götü güzel olsun yeter
Bana zeka kokan bir espri yap öleyim
Ben ve aynadaki görüntüm uqhwhehdh
Bilmem. Hiç dikkatli bakamadım.
güzel insan seksi insandır
Göze hoş gelen, hormonları harekete geçiren
Içi güzel olsun ama yüzüde azıcık olsun
Dalağı böbreği ciğer mi