Arkadaslar benim bi estetigim var aslinda estetik degil saglik icin bi ameliyat gecirdim ve biraz düzeltirdim ikisi bi arada oldu onlar anlamadi bende hic söylemedim
Esim biliyor ama onlarada söylemelimiyim?
Esim biliyor ama onlarada söylemelimiyim?
Eşin biliyosa onlara ne ki? yani sonuçta estetiği sayesinde bambaşka olan kadınlar bile böyle kompleks yapmıyor. Aileler de her şeye burunlarını sokmayıversinler
Haklisin. Bilmiyorum böyle komplekslere giriyorum arada
Durup dururken benim burnum yapıldı demek neyin nesi hsjdjc Ayrıca eşin kabul etmiş seni eşinle evleniyorsun diğer insanların bir şey bilmesi gerekmiyor
Aynen de mesela konusu gecerse birden diye
Bilmiyorum ya söylemim diyorum bende ama konusu gecerse vs
Salla gitsin ya. Ha şu var biri burnun ne güzel doğal hali mi bu derse o zaman yalan söylemezsin.
Sorun da su ki esimin kiz kardesi bi kere demisti ne güzel estetigin hic yok diye sonra hemen annesi lafa daldi ve baska konu actilar bende bsy diyemedim
Öbür konuyu konusurken de birden diyemezdim garip kacar diye
Yapcak bsy yok artik
Cevap
11Cevap
Gerek yok bnce olurda konusu açılırsa söylersin bnde burnumu yaptırdım diye yoksa saçma olur durduk yere söylemen
Söyle bsy oldu kiz kardesi konusuyordu bir arkadasinin hakkinda sonra dedi ayy sende yok ne güzel diye sonra annesi devam konustu bende bsy diyemedim öylece kaldim
Bide kiz kardesi diyor estetiklilileri hemen anliyorum diye
Bilemedim ondan
O durumda söyleseydin keşke
Bende öyle düsündüm ama bana hic laf söyleme sansi bile vermediler
Ya kime ne ya. Hele bir de burunmus. Ne olacak… esin biliyorsa sorun degil. O da bilsin cok ozel bir sebebi yoksa
Eşin biliyor ve kabul ettiyse diğerlerinin bilmesine be gerek var ki?
soyle sonucta sizin ailelerinizde bir araya gelicek bisey olur lafı gecer hem sen utanırsın hemde insanlarda kotü bi izlenim birakmıs olursun.
Ilk bende böyle düsündüm ama söyle bsy var ailelerimizin baska isi yok benim ameliyatimi konuscaklarini sanmiyorum
Bende öyle düsündüm ama söylede bsy var aslinda kime ne
Bilemedim ya
Ne alakası var ki bu kendinle alakalı bir sorun eşine demesen de olurdu her şeyi herkese yaymak doğru değil
Ya onlara ne? Eşinle gece nasıl seviştiğini de anlatiyor musun?
Eşinin bilmesi yeterli. durduk yere başkasına söylemene gerek yok
Hayır onların bilmesini gerektirecek bir durum yok
Burun mu
Evet canim
Fark edilmiyor cünkü sagliksal gecirdim ve kücük bi törpü
Yani kaydirak gibi ya da inceltme kaldirtma vs yaptirtmadim
Beyin nakli gerceklestirmediysen soyle
Bence önemsiz. Laf arasında söyle istersen.
Onları ilgilendirmez
Hayır ne gerek var
Gerek yok.
Trol mu? Allah baska dert vermesin
Eşin biliyor ise söylemek zorunda değilsin
Ne ameliyatı?
Canim burun ameliyati hem normal nefes icin bide hafif bi törpületme oldu
Nedir o olay
Gereksiz
Söyle tabiki
Nereni düzelttn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?