@rovingeye48 aynen doğrudur yılışıyorum gayet güzel kız reelde görsem yürürüm açık ve net. Yorumlara salça olup kıskanmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz acaba hanımefendi?
@rovingeye48 Ben güzel olan her kadına aşık bir erkeğim :) :) bir gün nasılım? konusuna falan paylaşım yaparsan beğenirsem sana da yürürüm merak etme :)
Olmamış yüzüne uygun değil sanki saçların daha düz ve sarıya yakın bir kumral olsa daha iyi olurdu 👍🏻
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zevkler ve renkler saçımda kızıl olduğu için şu an dönmeye çalışıyorum aslında saçımı kumralla boyadım zeminde kızıllık olduğu için bakır tonlari çıktı 🙄
Ben çok zevkli bir kizimdir ve zevkime güvenirim bu rengi beğendim ve kendime yakistirdim benim zevkinden daha iyi zevkli insanlar nadir o yüzden sen zevksiz olabilirsin bence bunu sorgula 🦁🙄
Sizin gibi patavaatsiz biri en son dinleyeceğim insandır tavsiye alırım ama kendi bildigimi uygularım başkaları beni yonlendiremez nadir dediğim insanlar içinde siz yoksunuz o satutede olamazsınız dahi 💁🏻♀️
Gece gece bayram baklavası yemeye başladım tatlı istedi zaten canım kestane şekeri bulamadik bir daha ki sefere Bursa'ya gidersem alırım yakın gerçi Balıkesir'de oturuyorum gerçi burada satan yerde vardı yarın bir AVM ziyareti yapmak şart oldu 😅
Ben bezelyeli baklavayı daha çok seviyorum fakat evde cevizlisi var 4 dilim gece gece gömdüm şimdide 1 lt su içiyorum bu gecede uyku yok tuvalete tasinirim artık 😭
Ordu'ya fındık ağacina kendimi asmak için yola çıkıyorum kendimi astigim ağaçtan olan findiklar belki senin aldigin peripellanin içine karışırda biraz tatlanir başka türlü olacağı yok 😪
Ya bu rengin adı ne esmerim bana yakışır mı acaba ckk sevdim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım rengi yok yani saçımda kızıllık vardı karbonatla akidim kumral tonlarında boyadım bussuru renk karıştırdım bakır filanda katmadim bu renk çıktı çok esmersen yakışmaz ben buğday tenliyim ama kasin koyuysa açman gerekir
Öyle olsa bile bu şekilde bir insanın yuzune karşı denmez bakarsınız o itici duran kişi belki çok iyi bir insandır çok yanlış bir üslup bu hayatınızda size kazandırmaz kaybettirir