Saçımın zemininde kızıl vardı karbonatla rengi akıtıp bal kumral tonları ve biraz küllü sarı ve mocha kahveye boyadım böyle bir renk çıktı daha kahve tonları istemiştim bu tonlar çıktı sizce nasıl dip not :son fotografim Snapchat efektiyle çektim biraz rengi farklı çıkmış düşüncelerinizi bekliyorum ❤️
Kızıldan başka bir renge geçmek gerçekten çok sıkıntı, hala alt tonunda kızıl var keşke bir kuaförde akıttırsaydın ya da açsaydın saçlarını eğer yıpranmış değilse, yani kötü durmuyor açıkçası ama kızıldan buna geçildiği çok belli. Ben senelerdir 7.77-8.77 arasıyım, çevremdekiler bayılıyor saçlarıma, benim de başka bir renge geçmek gibi bir düşüncem yok ama bilemiyorum, geçmeye çalışsam da geçemem gibi hissediyorum 😄 Bu arada ilk bluzun varsa linkini alabilir miyim, bayıldım?
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu düşündüm ama çok yipranicak saçım zaten yıprandı cesaret edemedim açıkçası bluzumu geçen sene defactoda aldım internet sitesinden ama bu sene yok
Bu renk daha akıp akicak ikinci kez boyadigimda daha koyu tonlar kullanmayı düşünuyorum ilk boyamimdi bu tonlara zemin açıldı zaten daha kahve tonları yoğun kullanicam
Aslında daha da koyusu değil de bakır kumral sana efsane olur, bak koyuyorum aşağıya. Ten rengine gerçekten çok yakışır bence, 6.34 değil de daha 7.43 ve 6.13 arası, 6.34 daha kızıl oluyor arkadaşımda görmüştüm
Gerçekten tuhaf diplomayı çıkmış sanki böyle kızıl rengi boyamışsın onun üstüne hani bir daha saçı yıpranmasın diye renkten vazgeçe böylece bırakmışsın gibi duruyor dibi çıkmamış ama yani olsaydı kesinlikle derdim ki daha önceden kırmızıya boyanmış daha sonra da oda saçı hiç ellememiş kötü duruyor yani bakımsız ve aşırı derecede soğuk
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçımı kırmızıya boyamadim şarap kızılı koyu renk kızıllara boyadım ve yaz geldiği için sıcak tonlara dönme kararı aldım ve saçlarım dediğiniz gibi bakımsızda durmuyor çevremden daha böyle bir yorum almadım o yüzden çok şaşırdım her hafta yağlarla bakım yaparım zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz nasıl baktığınız önemli 💁🏻♀️
Aaa benim rengime benziyor Tarçın kahve benimki ama inanılmaz akıyor 2 haftada bir boyuyorum saçlarım yanacak diye korkuyorum eski rengime ya da siyaha boyucaö bu defa.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sıcak tonlar maalesef çok akiyor mor şampuan kullanabilirsiniz
Hayır kullanmadım ama karbonatla saçımı akitirken mor şampuan kattim içine ama bu saç rengini kullanırken mor şampuan kullanicam sıcak tonlara döndüm bu tonlar çok akıyor çünkü
Evet çok çabuk akıyor ama canlı kızılları kaldırabilirsin bence ten renginle çok uyumlu oluyor keratini öneririm bakım önemli benim bir erkek arkadaşım var çocuk kendisi yaptı saçlarını da uzattı nasıl parlıyor nasıl pamuk gibi bir görsen senden benden güzel saçı var hahah
Yaz geliyor biraz sıcak tonlara dönmek istiyorum sıcak kahveler karamel kahveler bakır değilde ama kızılı çok seviyorum ve kendimede yakıştırıyorum bakalım artık keratin bakım yapicam ihtiyacı çok var saçımın çok yıprandı teşekkür ederim yorum yaptığın için ☺️🥰
hiçbir fikrim yok. canlı gelmedi gözüme sadece. o ışıltıyı görmediğim için söyledim, fotoğraf açıları veya gerçekte öyle olduğu için olabilir. küstüm..
Saçına yeticek kadar karbonat limon suyu ketçap mayonez elma sirkesi mor şampuan zeytinyağı koydum mu hatırlamıyorum diğerleri kesin var ama maske gibi saçıma sürdüm folyo ile sardım iki saat beklettim yıkadım yıkarken renk akıyor
Bende googleden araştırdım yoksa kuaföre gidicektim ama cesaret edemedim saçımı mahvetcekler dedim kızılı akitcaklar diye böyle bir yönteme başvurdum iki kere karbonat maskesi yaptım üzerine bu renklere boyadım rica ederim bende teşekkür ederim
Bir yemek kaşığı karbonatı, bir yemek kaşığı epsom tuzu ve bir bardak suyu bir kap içerisinde karıştırıp iyice çöz. Saçına bu karışımı sür ve 20 dakika beklet. 3 gün sonra istediğin kıvamı alır o