Sakalsız erkekler daha itici
Makyajsız kızlar daha itici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kim demiş sakalsız erkekler itici diye? Siz koca koca sakalla yüzünüzü kapatın özgüveninizin %90'ı nı sakalınıza bağışlayın. Oda sırf yüzünüz görünmüyor diye.
Hemcinslerim de bir şey zannediyor sakallı erkekleri. Çok kendine güveniyorsan sakalsız bir dolaş derim. Bakalım ne kadar öz güven sahibisin. :)
Sor bakalım Türk kızlarına neden İtalyan erkek istiyorlarmış. :) <3
yuh be hepinize yazıklar olsun... makyaj diye yüzüne hamur yapıştırarak ''yalancı görünüme'' sahip olmak nasıl bu kadar övülüyor. hayatınız yalan. ayrıca sakalsız erkek tertipli erkektir. sakallı sakalsız da bir kriter asla olamaz.
Cevap
6Cevap
İticilik falan yok da, tercih meselesi var..
Mesela bakımlı ama makyajsız, doğal kızlar nasıl olursa olsun güzeldir benim gözümde..
Örnekte verdiğin fotoğraflardaki kızların makyajsız hali gerçekten oysa ve makyaj yaptıklarında ona dönüşüyorlarsa bu bir dolandırıcılık gerçekten.
@fatoşşist Katılıyorum
Sakalsız erkek daha itici bence. Kadınlar bir şekilde lekelerini kusurlarını kapatabiliyor ama erkekler sadece sakal ve bıyıkla kapatabiliyoruz
erkek yakışıklı değilse sakalla yüzünü kapatmalı başka yolu yok
Biri kadının makyajjı diğeri erkeğin makyajı sayılır yorumsuzum🤐
ikisi de itici değil. sakalsız erkekler de olabilir genelde beğendiğim tip onlar oluyor örnek koreliler. makyaj yapmamak da kendi tercihleri makyaj yapmayan kadınları daha çok severim hatta.
Makyajlı kız seven erkek bir kutu boyayla evlensin 😂😂😂😂
katılıyorum
sfnsdjnsdjnvsd
Kızın makyajsızı erkeğin sakalsızı makbuldür seçeneğini seçiyorum ben
ikiside kendi kararı şu aptal algılarınızı bi' yıksanıza
Senin sorun çok itici
Makyajsız kadınlar cidden 😂
Sakalsızım itici değilim nasıl olcak 😉
makyajsiz kizlar tabii ki
İkisini de itici bulmuyorum.
hayatımda gördüğüm en hadi ordan karşılaştırma
İkisi de itici. Bıktık artık