Sizin için hangisi daha öndedir? İlk hangisine dikkat edersiniz?

Seviyorsam bunların önemi yok ama illa cevap vermek gerekiyorsa eve geldiğimde, iki sohbet ettiğimde eşimin güzel yüzünü görmek isterim.
Cevap
40Cevap
Bence ikisi de önemli fizikte çok önemli ama kişinin yüzünün güzel görünmesi de çok önemli
Fizik güzelliği ama yüz güzelliği de önemli
Yüzü güzel değilse fiziğine bakmıyorlar. Fizik ekstra sadece.
Yüzü Barbara gibi bebeksi okşamalık olmalı
Vücudu da Miranda Kerr gibi küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı olmalı kadınımin..
Fizik güzelliğine ister istemez dikkat ediyorum. Yüzü bir şekilde makyajla falan manipüle edebiliyor kadınlar ama fizik için bu mümkün değil...
süreklı çıplak goremeyecegım için öncelık yüz güzelliğinindir
ikisi de bende var ama benim için yüz daha ön planda
soruyu yanlış anlamışım xkskjd karşı tarafın ikisine de bakmam normal olsun karakteri sağlam olsun yeterli
ikisi birbirini tamamlar yüz güzelliği ve fizik güzelliği birinden biri eksik olursa kanadı kırık uçamayan kuşlar gibi
Yüz güzelliği mi alet güzelliği mi sorusuna benzedi bu :) fizik erkekler cirkinse başına çuval geçir yap modunda
kesinlikle ikiside yuzu cirkin fizigi muhteşem olup yuzune bakilmadiktan sonra fizigi ne ise yarar
İkisi de önemli şeyler elbette ancak yüz güzelliği daha önemli bana göre.
İkiside önemli hem yüz hem fizik ama asıl olan iç güzelliği.
Fiziği sporla şekillendirirsin ama yüz öyle mi estetik yaparsın anca diyeceğim o ki yüz daha önemli
Yüz güzelliği dikkatimi çeker ama karektersiz ise hayal kırıklığına uğrayabilirim
Yüz güzelliği tabiki, fizik bir yere kadar ama yüz güzelliği hep önemli çünkü her an yüzüne bakıyorsun. Baktıkça içi açılmalı insanın
Fizik güzelliği.
Yüz güzelliği ne zamanla alışın
Bu aralar yüz demeyin. Beğenemiyorum kadınları sadece fiziklerine bakıyorum. Yüz bisey ifade etmiyo.
Bence yüz güzelliği önemli ama görüyorum ki erkekler fiziği güzel olana düşüyorlar yüzü çirkin bile olsa sjsjsj
Yüz güzelliği daha ön planda benim için
Öz güzelliği
gerisi esnetik, kozmetik bir şekilde hâllolur
Yüzü güzel olmayanın kadında da erkekte de fiziğine bakamam.
İlk yüze dikkat ederim ama fiziğide çok şişman veya çok zayıfsa bu iş olmaz
İkiside geçici içi güzel olsun yeterli benim için.
Anlamadım
Taş gibi istiyorum demedim ki ben dış görünüşe önem vermem. İçi güzel olsun düşünceleri saf temiz olsun yeter bide sadık olsun.
Ne alakası var? Her erkek de kadın da bir değildir. Ben karşımdakinden yaptığımın dışında ekstra bişey beklemem hiç bi zaman ona ne veriyorsam ne gösteriyorsam o kadarını görsem yeter. Düşüncen çok yanlış
Bende kadınlardan çok darve aldım ama genelleme yapmıyorum herkes bir değildir 😊
ikisi de bence sonuçta evleneceğin kişiyse
Fizik önemli ama birazda yüz güzelliği olmalı
yuz guzelligi derim ben
İnce bel güzel eller normal tip yeterli
ıkısıde ama fızık daha onde
Bence her ikiside önemli
ikisi de ayrı ayrı önemli :D
Fizik olursa zaten yüze de yansır
175-178 kadın şart..
fizik çok önemli..
Neye göre sorduğuna bağlı
Yüz güzelliği en önemlisi