Güzellik & Bakım Parfüm alırken nelere dikkat edersiniz? evladiye Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sizce parfüm alırken fiyat-performans mı kokusu mu yoksa kalıcılığı mı önemli olmalı? Parfüm alırken nelere dikkat edersiniz? Cevapla Parfüm Soruları Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Rengine çok dikkat ediyorum çakma olup olmadığını anlamak için 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Kalıcılığı ve kokusu önemli 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kalıcılığı önemli. Zaten her şey pahallandı en ucuz parfüm 200 lira olmuş. Akşama kadar kalmıyor kokusu. 1 0 Yorumla
KocaAdam1 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Öncelikle dolum parfümlerden uzak dururum zaten uzunca zamandır değişmedi parfümüm ve epd olmasına özellikle dikkat ederim. ha birde cildinde alerjen durumlar bırakmaması gerekiyor. 0 2 Yorumla evladiye +1 yıl Evet edp daha kalıcı oluyor o yüzden ben de onu tercih ediyorum. Yorumla KocaAdam1 +1 yıl Kesinlikle, koku karakteristik olmalı beni temsil etmeli Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Kokusu beni etkilemeli tenimle uyuşmalı..Örneğin : Hugo Boss Nuit ‘ e bayılıyorum ama Hugo Boss Ma vie olanı sevmiyorum 0 1 Yorumla evladiye +1 yıl Katılıyorum. Ten ile uyumlu olması çok önemli. Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl versace bright crystal olmasına. yıllardır değiştirmedim 0 0 Yorumla
Nychtay Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kokusu ve fiyatı çok pahalıysa almam. Kokusunu çok beğenmediysem herkes de olan bir kokuysada almam. 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. David Walker dan olması yeterli benim için 1 0 Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kalitesi uygun fiyat sahte olmamasına kokusu 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Kokusu ve kalıcılığı 1 2 Yorumla Specialfemale +1 yıl Benim sorumda da görüş paylaşır mısınız Yorumla duramayan +1 yıl Hangi sorun hangisi zaten 1 tane var o mu? Yorumla
Antikkent Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle kokusu hoş koksun ferah oolsun yeterli 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalitesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Rengine çok dikkat ediyorum çakma olup olmadığını anlamak için
Kalıcılığı ve kokusu önemli
Kalıcılığı önemli. Zaten her şey pahallandı en ucuz parfüm 200 lira olmuş. Akşama kadar kalmıyor kokusu.
Öncelikle dolum parfümlerden uzak dururum zaten uzunca zamandır değişmedi parfümüm ve epd olmasına özellikle dikkat ederim. ha birde cildinde alerjen durumlar bırakmaması gerekiyor.
Evet edp daha kalıcı oluyor o yüzden ben de onu tercih ediyorum.
Kesinlikle, koku karakteristik olmalı beni temsil etmeli
Kokusu beni etkilemeli tenimle uyuşmalı..
Örneğin : Hugo Boss Nuit ‘ e bayılıyorum ama Hugo Boss Ma vie olanı sevmiyorum
Katılıyorum. Ten ile uyumlu olması çok önemli.
versace bright crystal olmasına. yıllardır değiştirmedim
Kokusu ve fiyatı çok pahalıysa almam. Kokusunu çok beğenmediysem herkes de olan bir kokuysada almam.
Kalıcılığına ve kimsede olmamasına.
David Walker dan olması yeterli benim için
Kalitesi uygun fiyat sahte olmamasına kokusu
koku ve kalıcılığına dikkat ederim
Tenimle uyumu, kalıcı olması, kokusu..
Kokusu ve kalıcılığı
Benim sorumda da görüş paylaşır mısınız
Hangi sorun hangisi zaten 1 tane var o mu?
kokusuna
kalitesi. BİM dede parfüm var 🤷♂️
Kesinlikle kokusu hoş koksun ferah oolsun yeterli
Kalitesi
Kokusuna
Sahte olmasın yeter
Kokmasına