Sakal yapısı da önemli mesela bazı kişilerin sakalı aşırı seyrektir ve çok yamuk tarzda çıkıyordur o kişiye sakal yakışmaz ama o belkide sakalsız yüzü çok iyi duruyordur. Yani sakal yakışıyorsa kişiye iyidir yoksa sırf birileri sakal seviyor diye sakal uzatılmaz.
Bence kişi kendisine nasıl yakışıyorsa o tarzı kullansa daha iyi olur.
Kadinlar ne ilginç ya sakal bırakırsın... iyyygg temiz mi o sakal , ayyy sakalın batıyor , trac olda adam gibi yakışıklı ol derler... sakalsız olursun sakal da erkeğe yakışıyor ya derler... bence adam olmak önemli ... biz kadınlara diyorsunuz başörtüsü Tak etek giy pantolon giy saçını şöyle yap vs.. kadin ol kendin ol hanımefendi ol her halin güzel...öz e odaklanın şekle değil
Çok zor ama eğer şöyle bir şey var mesela sakalsız hali ile bile yakışıklıysa gerçi vazgeçtim yinede ilgimi çekmiyor isterse kaldı olsun ister sakalsız olsun şimdi bir şey diycem olmayacak demesem hiç olmayacak ama bütün erkekler değil sadece bir kişi ilgimi çekiyor sakalsız ya da sakallı herhaliyle yalayıp yutmalık hdhdhx
Bence sakalsız beğeniyorsam o iş bitmiştir çünkü doğal hali o zaten sakal sevmem. Sakal erkeğin makyajıdır derler ama ben sevmiyorum. Yanaklarına dokunmak isterim yani. Guzman gibisi olsa ama sakala filan bakılmaz o ayrı 😂
Ben daha çok baby face seviyordum fakat sakalın yakıştışı erkekler var. O yüzden sakalda beğeniyorum. Ama uzun pis sakal bıyık gibi değil. Daha temiz bir şekilde ben barnesın sakalı gibi adam yakışıklı yakışıyor sakal.
Ben sakalımı uzatmamaya çalışıyorum son 1 senedir. Açıkçası iş hayatı için de daha doğru buluyorum. Haftada 1 veya 2 kez en az traş olmaya çalışıyorum.
bu yüz hatlarıyla alakalı. kare , elmas , kalp ve üçgen yüz tiplerinde (yani çene kemiği belirgin olanlarda) sakalsız modeller daha iyidir. diğer yüz tiplerinin maalesef seçeneği yok :d sakal şart