❥︎ℰ𝒹𝒶ℳℯ𝒹𝒶❥︎
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Saklayıp duruyordu bir şeyler var bir şeyler var diye gereksiz şekilde sanki belli değilmiş gibi, gün gibi ortadaydı yani cinsiyet değiştireceği. Boşa gizem yaratmaya çalıştı. Herkesin kendi tercihi bir şey diyemem işleri zor cinsiyet değiştirmek isteyenlerin. Bizim doğuştan sahip olduğumuz bir şeye sahip olmak için bir sürü ameliyatıydı ilacıydı bir ton emek para zaman harcamak zorundalar. Yani zamanla ilaçlarla müdahalelerle oturur belki ama şu an Melis olduğu hali de erkek gibi. Yani Selin Ciğerci'nin kadınsı yüzü henüz oturmamış. Trans olduğu çok belli oluyor.
Çok zor bir durum, onu anlamaya çalışıyorum kendi gibi hissetmediği bir bedende yaşamak ruhunu buna zorlamak, bir ömür bu bedende yaşayacağını düşünmek, insanlar tarafından kınanacağını düşünmek ve daha bir sürü madde sıralayabilirim bunun içerisine... Kim bilir ne kadar sormuştur kendisine neden böyle hissediyorum? Bu beden benim bedenim ama ben niye bu bedene ait hissedemiyorum? diye Böyle zor duyguların içerisinde yaşamaya çalışıp ruhen bedenen sağlıklı kalmak mümkün mü? Hayır değil bence.
Sorulan sorunun cevabına gelecek olursakta çok hoş bir kadın olmuş.
İlk görüşten kadın sandım valla. Ama ben yani kendi düşüncemi söylüyorum tabi kendi vücudunda istediğini yapabirsin, ama sırf kadın olmak istiyorsun diye, erkek olmak istemiyorsun diye cinsiyet değiştirmek doğru değil. Bu bir tür zayıflık. Yani direnmen gerek kendini kabullenmek gerek değişmen değil
Tanımadığım biri yargılamak bana düşmez ama bence erkek hali daha iyiymiş. Tabi ki kendi kararı saygı duymak gerekli. Yeni halini yorumlarsam makyaj bence aşırı olmuş makyajsız veya dozunda az makyaj bence daha güzel durur kızlarda. Makyajda kendi tercihi azı çoğu kendi bilir 🙂 Kafama takılan tek soru ise erkek fiziği bir bayan fiziğine nasıl dönüştüğü özel böygeler operasyon filan olur da. Kol bacak kası geniş omuz vb. Bunlar nasıl daha kadınsı hale getiriliyor bunu merak ettim 😳
Zaten zayıflamak için çabalıyordu galiba çok önceden vardı bu kararı. Kendini psikolojik ve bedensel olarak galiba buna hazırlıyordu ve bu tarz durumlarda vücuda östrojen hormonu enjekte ediliyor diye biliyorum.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim 😊🙏
Rica ederim
Cevap
59Cevap
Olabilir gayet güzel olmuş açıkçası bir çok kadından da güzel olmuş demekki içinde olan bir şeymiş ben hiçbir zaman böyle şeylere önyargılı birisi olmadım ama saçının sarısı biraz fazla açık sarı olmuş yani birazcık daha koyu yapabilir
Yargılamak istemiyorum diyorum kimseyi
Ama şahtı şahbaz olmuş
O yüz ne normal bir kadn bile bu kadar badana boya yapmıyor dogal hali o kadar kötü ki makyajn arkasına saklanıyor
Gayet güzel beğendim herkesin kendi bedeni kendi kararı
Sonunda beklediğim oldu... Herif ! O kadar çok kadın kılığına giriyordu ki erkekliğini kaybediyordu. Bir de bunun üstüne harika kadın oldun gibi yorumlar alıyordu. Olacağı buydu.. Kendisini hiç sevmem takip de etmem. Kesfette görüyordum. Allah akıl fikir versin. Girdiği kiliklar makyajlar ne kadar başarılı olursa olsun iğrenç ötesi net..
Şu nalet karının cinsiyet değiştirmesinden sonra ülke karıştı
Böyle şeyleri hoş karşılamıyorum. İlişki yaşadığı kişiler erkek olduğunu bilse hiç hoş karşılamaz. Umarım tanıştığı kişilere kendisinin durumunu anlatır.
anlatmasına gerek yok bence zaten Ünlü yani görür bilirler heryerden
KS de olmasa bunlardan hic haberimiz olmayacak gerci haberimin olmasina da gerek yok ama😅
Ben begenmedim olmamis tabi kendi nasil mutluysa o sekilde yasasin
Ne yaptığı beni ilgilendirmez ama 12 yasindaki kardesim bu arkadasin youtube videolarini izliyordu. Simdi baya sıkıntı belki estetik, cinsiyet degistirme operasyonlari gibi bir video cekip yayınlayabilir. Teknoloji artik oyle bir noktaya geldi ki her zaman cocuklari takip edemiyorsunuz. Bir de ben ya da bizler ne kadar önlem alirsak alalim ne yapip edip girmeyi başarıyorlar teknoloji cocugu bunlar. Boylelerini cocugum olsa cocugumun, kardesimin falan izlemesini istemem açıkçası.
Biz depresyondan saçımızı tarayamıyoruz millet erkekken kadın oluyor m*k :D
Tövbe estağfurullah Rabbim böyle bozuk zihniyetli insanları çocuklarımızdan uzak eylesin
Rabbim ıslah etsin akıl fikir versin inşallah 🤲
Fıstık gibi olmuş ya nasıl erkeklikten dönüp benden güzel oluyorlar ben anlamıyorum
Makyajla ne alaka? erkek hali de gayet bebek yüzlü zaten o hali bile güzel
1 kilo boyayla anca bu kadar
Simdi tam Müge anlı olmus..
Bu haberi duyunca çok şaşırmıştım..
Demek ki hormonları.
🙄
Kızlar Bir Adım Öne para insanı değiştiriyor sözü bu kadar doğru olur 🙄
böyle şeylerde atıp tutmak bana göre değil. ne hakkında büyük konuşursan başına gelir. kınamayın bence. kendi tercihi. he bana kalsa böyle şeyleri yanlış buluyorum. ama tü kaka s.. tr git demem. yani dışlamam
gayet guzel bir kadin olmus ama estetigin guzelligi belli bir yasa kadar estetik şimdilik guzel gosterir zaman ilerledikçe erkeklik hormonlari baskin gelecek o zaman ne yaptirir bilmiyorum ama ömür boyu bıçak altina yatmasi gerekir
Bir yıl sonra kadın olmaktan da bıkarsa bu sefer ne olacak? Her insan kaderi ilahiye tâbi olmalıdır hür irade bunun için vardır. Allahin takdir ettiği güneş, ay, ve yıldızlar hepsi yörüngesinde seyreder, limon çekirdeği liman, karpuz çekirdeği karpuz olur. İnsan bu tabiatı bozdukca zalim olur. Aile yapısını, yüklenilmiş görevleri bozmak da tabiatı bozmaktır. İnsan önce kendine sonra herkese saygı duymalıdır.
Çoğu yorumlara şöyle bir baktım da, ya arkadaş tercihlere saygı duymayı öğrenin. Onun neler yaşadığını hiç biriniz bilemezsiniz. Kendisi bu şekilde mutluysa bize de saygı duymak düşer.
Erkekken daha iyiymiş şu düşünceyi anlayamıyorum neden insan cinsiyetini değiştirmek ister O kafa başka bir kafa diye düşünüyorum
Ya zaten kadın gibi hissediyordu eskiden beri benim gibi takip edenler bilir.
Bence gayet de güzel olmuş maşallah hem yetenekli hem de güzel <3
Ünlü kadınların kılığına gire gire kadın oldu
Hep bu adama yorumlarda diyorlardı zaten senden güzel kadın olur diye akılina girmişler belli
yemin ederim ki çok güzel olmuş gördüğüm ilk 10 en başarılı sonuçlanan görünüm ameliyatına girer herhalde
Çok fazla makyaj var yüzünde pek bişey anlamadım ama fizik olarak absürt durmamış genel itibariyle yüz hatları da iyi görünüyor
Kadınlığı taklitle değil severek icra ediyor gibiydi zaten ama bana biseksüel ya da gay gibi gelmişti transeksüel olmasına şaşırdım
İlk kez gördüm duydum. Zaten bu olaylar arttı ne olcak böyle bilmiyorum. Toplumun düzeni bozuluyor.
Bana göre trans bireyler ruhunu bedenine yansıtmak için cinsiyet düzeltme sürecine giriyorlar. Demek ki kendini kadın gibi hissediyor mutluysa bu bedenin de kimseye laf düşmez. Bence de güzel olmuş ama biraz fazla makyaj var :D
Farkettiniz mi hep yakisikli tipler cinsiyet değiştiriyor, Allah bizi boşuna çirkin yaratmamış
Çok güzel bir kadın olmuş, bence bu potansiyeli sahip erkekler, kadın olsun zaten
Çok güzel olmuş saygı duymalı insan mika raun ve kerimcan durmaz gibi 😊🤗
İstediği kadar güzel olsun bu tür şeyler hoşuma gitmiyor.
Gayet güzel olmuş ❤️ Ahlak bekçileri yine dolusmus😂
Siyonizm o kadar güzel çalışıyor ki bu ülkenin ayarlarını bozmak için
güzel olmuş. Neleri var ben kızım diyenden daha güzel :)
ben beğendim kendi istemişse bize de saygı duymak düşer
Yargılamıyorum veya kınamıyorum asla ama gördüğüm en kötü değişimlerden biri
Severek takip ediyorum sonunda hissettiği bedene sahip oldu
Eski halini bilmiyordum ki bir değerlendirme yapayım.
Ama güzel kadın olmuş maşallah
Sırf bu gönderiyi yaptın diye seni engelleyebilirim.
İlk defa duyuyorum bu ismi, cinsiyet değiştirmekte moda oldu maşallah..
Erkek hali iyimiş.
O kadar karı kılığına girerse sonunda olacağı buydu 😂
Erkeklik değerlerimize ihanet etti. Böyle dönmeler çok fazla acayip kıyamet alameti.
Çok belli ediyordu :zd artık dalga geçme modunu aşmıştı. Kendi tercihi yani. Hoş hatun 😂 öff be
Gerçekten çok çelici olmuş da, kestirmiş mi yoksa o yerinde uzunca duruyor mu acaba? 😎
Dış görüntüsüne yönelik silikon göğüs yüz kaş göz burun yüz vs. estetik ameliyat olmuştur da, cinsel organı kestirmek… bilemiyorum… yani çok ağır değil mi?
Hay Allah… Hamilelik, doğum, emzirme ve annelik olmayacak. Sadece bir girilecek bir yer amaçlanmış olsaydı zaten anal vardı. Neyse umarım mutlu olur. Karar kendisinin.
Açıklamalarınız ve güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim Eda hanım. İyi geceler. 🌸
Neeeeeee bu erkek miydi. Ben doğuştan kadın zannediyordum, erkek halini hiç görmemiştim, benim için büyük bir şok oldu şu an😂
Çok başarılı makyaj yapıyordu zaten ve bunu her gün yapacak olması güzel oldu, çok da güzel bir kadın olmuş, kıskandım doğrusu biraz 😊
Neslimiz Tűkeniyor artik devlet bizide korumaya alsin
Bu canım alakalı sorular sormayın ya. Aşırı gereksizler.
bunun sevgilisi vardı o noldu acaba. ya bu annesi vardi irem irem diye video ceken degil mi
çok yapay olmuş ama ya ben boyle yapaylık sevmiyorum bu tipteki kadinlari begenmiyoum
Valla güzel olmuş maşallah
Bu sitenin erkekleri ayakları kopsa yine yürür 😂 o derece güzel olmuş 😅
Erkeklerin yüz karası. Demek ki benim Bülent Ersoydan ne eksiğim var diye düşündü. Bu cinsiyet değiştirenler yüzünden kim kadın kim erkek bilemeyeceğiz artık.
Genel de Parodilerini kadın kılığında yapıyor trans kadın içinde var
Arık melis diyecez
Allah için yapmayın..
Benden güzel mk, bende değistirecegim ama bu seferde yakışıklı olmazsam boku yedim
Ne çok arttı bunlar ya
Erkek hali daha çekiciydi
Ay kız bu ne tövbe estağfurullah
Erkek hali çok iyiymiş
Erkek halı daha iyiymiş ama kendi kararı elbette
@MrFunny her insan kendinden sorumludur kendi kararı sen kendi hayatına bak
Tanımıyorum fakat bambaşka biri olmuş
Her kesin kendi hayatı yargılıyamayız ) Ama eski halinde daha iyi sanki bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?