Güzellik & Bakım Jawline çene dolgusu yaptırmak her insana level atlatırır mı? GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Yüzümüzün simetrisi için en önemli kısım çene bence. O yüzden daha kusursuz bir çene hattına sahip olmayı herkes ister. Jawline çene dolgusu yaptırmak her insana level atlatır mı? Jawline çene dolgusu yaptırmak her insana level atlatırır mı? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çok güzel estetikler var ya yaptıracağım hepsini bir yerden başlayacağım çalışacağım tamam mı bütün maaşımı götürüp estetik operasyonları yatıracağım 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gerek yok çene bence çok da önemli değl sivri çene meraklılarından degilim 1 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bi arkadaşım da yaptırmış, çok imrendim açıkçası. Gerçekten de yakışmayanı yok. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çenemden memnun olduğum için yaptırmazdım 1 0 Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayır yakışmıyor ya ben bir türlü beğenmedim 1 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bazilari o leveli cokdan atlamis o zaman 💁♀️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok güzel estetikler var ya yaptıracağım hepsini bir yerden başlayacağım çalışacağım tamam mı bütün maaşımı götürüp estetik operasyonları yatıracağım
Gerek yok çene bence çok da önemli değl
sivri çene meraklılarından degilim
Bi arkadaşım da yaptırmış, çok imrendim açıkçası. Gerçekten de yakışmayanı yok.
Atlatmaz karakteri level duser
en soldakı kızın adı ne..
Çenemden memnun olduğum için yaptırmazdım
Hayır yakışmıyor ya ben bir türlü beğenmedim
Bazilari o leveli cokdan atlamis o zaman 💁♀️
Hem de ne level..
Çok yakışıyor ya, atlatır herhalde
Bence atlatmaz
Ben yaptırcam
Atlatır
Atar
Hayır