Acıyo dememeye çalıştım ama canım acıdiginda refleks olarak aciyor dedim ordaki lazeri yapan kadin simarik oldugumu dusunmus mudur? sizce bu simariklik mi?
Utandim yani :(
Utandim yani :(
Hayır bende lazer yapıyorum ve acıdığında canınız emin olun ki biz bile üzülüyoruz o an çünkü acaba enerjisini doğru ayarlayamadık mı neden canı yandı diye düşünüyoruz emin ol ama kalkıp eğer en düşükteyse canı yanıyorsa evet bu bizim için küfür gibi sinir olmuyor değiliz 😜
Yaa lütfen böyle şeylere takılıp hayatı kendinize zindan etmeyin. Düşünse ne olacak düşünmese ne olacak? Öz güven eksikliği olanlar böyle şeylere takılır kendimden biliyorum ve böyle yaşamak çok zor. Umursamayın bırakın kim ne düşünürse düşünsün. Şu yazdıklarımı okurken bile bin tane şey düşündünüz ama birkaç dakika sonra hatırlamayacaksınız bile. İnsan zihni böyledir o yüzden çok da takılmamak lazım. Hayatı yaşayın boşverin
Hyr acıyabilir ne var bunda özellikle özel bölgesi yapılırken ses çıkarmayan yoktur bence avazının çıktığı kadar bağır hayatım hem şımarık sanarsa da sansın boş ver o sadece bi işçi sen müşterisin sana iyi davranmak zorunda ve sana hizmet etmek zorunda onun gibi asgari ücretle çalışan bi eziğin sana şımarık demesi sana hiç koymamalı
Cevap
3Cevap
sanmam alışıktır senden başkada canı yananlar oluyordur
Şımarık ol ya ne olacak ))
sence bu simariklik mi
Ben ağlamıştım
gecmis olsun
Değil ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?