Birbirine karışıyor ya hani :3

Birbirine karışıyor ya hani :3

Dedorantı vücudunun belli bölümlerine değilde her yere sıkarsan evet saçma. Ama sıkman gereken yerlere sıkıp parfümü doğru şekilde kullanırsan amacına ulaşırsın.
Kokular her zaman büyülü bir etki yaratır :) İster günlük koşuşturmacada ister özel bir akşamda hepimiz taze ve hoş kokmak isteriz. Bu nedenle pek çoğumuz deodorant ve parfüm kullanmayı tercih ederiz. Ama acaba bu ikisini aynı anda kullanmak doğru mu? Yoksa birbiriyle çatışma mı yaratıyorlar?

Hepimiz sabahları evden çıkarken kendimizi taze ve güzel kokulu hissetmek isteriz :) Peki bu tazelik için deodorant ve parfümü aynı anda kullanmak akıllıca mı? Cevap evet, ama doğru bir şekilde yapıldığında! Deodorant ve parfüm birbirini tamamlayıcı ürünler olabilir, ancak bunları nasıl kombine ettiğiniz önemlidir.

Parfüm ve deodorant kullanırken öncelikle deodorantını sürmelisin. Koltuk altı bölgende terlemeyi önlemek için tercihen kokusuz veya çok hafif kokulu bir deodorant seçmek en iyisidir. Deodorantını sürdükten sonra iyice kurumasını beklemelisin. Kuruduktan sonra parfümünü sıkabilirsin. Parfümünü direkt cilde veya kıyafetlerine sıkarak kullanabilirsin. Ancak dikkatli ol, parfümü doğrudan deodorantın üzerine sıkmaktan kaçın çünkü bu kokuların karışmasına ve istenmeyen bir koku oluşmasına neden olabilir.
İpucu: Parfümünü bileklerine, boyun arkasına ve hatta saç diplerine sıkmak uzun süreli bir koku sağlar. 🌸

Deodorant aslında ter kokusunu önlemek için tasarlanmıştır ve parfüm gibi uzun süreli ve çeşitli kokular sunma amacı taşımaz. Yani deodorant esas itibariyle kötü kokuları maskeler ancak parfüm gibi derinlikli ve kalıcı bir koku sunmaz. Cildinde hafif ve ferah bir his bırakmak için deodorant kullanabilirsin ancak daha belirgin ve etkileyici bir koku için parfüm şarttır.
Değil. Deodorant, duş sonrası uygulanan ve ter kokusunu önlemek için kullanılan bir hijyen ürünü benim için. Doğrudan tene uygulanıyor. Ve teniz vücuda uygulanması gerekiyor.
Parfüm ise daha çok giysilerde kullanılan bir ürün. Yani ter kokusunun önüne geçmek için parfüm kullanılmaz örneğin. Parfüm kullanımı şart değil bu arada ama burunların selameti icin deodorant şart.
İşte bu yüzden soft kokulu bir deodorant kullanmak daha mantıklı
Cevap
5Cevap
Yo değil İkisi aynı seri olması lazım yoksa olmaz
Hayir degil birisi kol altindaki kokuyu önlüyor diyeri ise üzerinde güzel kokunun olmasina yardimci oluyor
Yooo saçma değil. Hem sıkılış yerleri farklı hem de deodorant kötü kokuyu hapseder. Parfüm ise güzel koku yayar etrafa. Görevleri farklı zaten
Aynı kokunun deodorant ve parfümünü kullanıyorum kokular aynı olunca doğal olarak ta böyle bir şey olmuyor
Saçma değil ikisi apayrı bir şey ama yoğun parfümsü deodorantlar almak yerine pudralı daha hafif bir şey alıp parfümünü kullanırsan daha iyi olur
Neden saçma olsun. Parfüm kıyafete , deodorant vücuda sıkılır.
Bırısı koku digerı hijyen
A a saçma mıymış? E ben bu saçmalığı hep yapıyom 😎
Kokular karışıyor ve değişik koku oluyor o yüzden saçma
vucut spreyiyle parfum karistiriyorum bu aralar iyi de oluyor
Kimyasal sonuçta bu kadar yüklenip ter bezlerini de tıkamamak lazım
Çok nadir kullanırım deodorantı ya rol on kullanıyorum genelde kokusuz olanlar var onlar daha iyi
Saçma olduğunu düşünmüyorum her ikisi de gerekli bir şey karışması istenmiyorsa daha hafif kokulu bir deodorant ve ya rolon sürülebilir bence
Deodorant ter kokusunu önler ama deodorant sıkmayip parfüm sıkarsaniz yine ter kokusu olur. Ben iksiini de aynı anda kullanırım.
Deodorant koltuk altına sıkılır parfüm vücuduna saçma değil
Edt we edp den bahsediyosun.
Zaten aynı kokuyu set alman ve kullanöan gerekiyo
deodorantın saçma bir şey olduğuna inanıyorum, koltuk altı için rollon kullanılması gerek bence. mümkünse parfümsüz ve temiz içerikli olmalı. parfüm ayrıca kullanılmalı koku isteniyorsa.
Bence değil deodorant parfüm kadar etkili değil sadece koltuk altına sıkılır. Parfüm heryere.
Olabilir ama kokular pek karışmıyor sanki
Ben o şekilde kullaniyorum
İkisinin görevi farklı değil mi
Yani gidipte parfümü de koltuk altına sikmazsan
Değil, ikisi aynı marka olursa daha iyi olur
Koku olarak evet. Ama kokusuz krem deolardan kullanıp parfüm sıkmak mantıklı
Değil hatta mantıklı bir şey bence.
Kokuları yakınsa değil zira ihtiyaç
Ben ayrı kullanıyorum
Yoo saçma değil
Yoo degil bence
Deo rol kullanirim