Güzellik & Bakım 1 ay Parfüm ve deodorant aynı anda kullanılır mı? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 #Emotion Parfüm ve deodorant aynı anda kullanılır mı? Cevapla Parfüm Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 ay Ayni anda sıkılırsa kokuları karışa bilir. Deodrantın kokusu hafifleyince parfüm sıkıla bilir. Ben öyle yapıyorum uyanınca deodrant sıkarım, evden çıkarken parfüm kokusu azalmış oluyor deodrantın. 1 1 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Evet haklısınız Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kullanılır deodorant ter kokusunu önlemesi için parfüm de güzel kokmak için tabi deodorant kokusuz olursa daha iyi 2 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Kullanılmaz herhalde. Zaten parfüm kullanamıyorum. Sadece deodorant. 1 0 Yorumla
nazzzll0 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 1 ay Evet kullanılır deodorant koltuk altı için kullanırım parfüm de boyun ve bilek kısmı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay yani karmaşa olabilir ben tercih etmiyorum 1 1 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Bende Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Kullanılmaz. 1 0 Yorumla
nidadiyebirisi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 ay Kullanılır sadece deodoranti 10 15 dk önce sıkkın 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. kullanilir 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayni anda sıkılırsa kokuları karışa bilir. Deodrantın kokusu hafifleyince parfüm sıkıla bilir. Ben öyle yapıyorum uyanınca deodrant sıkarım, evden çıkarken parfüm kokusu azalmış oluyor deodrantın.
Evet haklısınız
Kullanılır deodorant ter kokusunu önlemesi için parfüm de güzel kokmak için tabi deodorant kokusuz olursa daha iyi
Kullanılmaz herhalde. Zaten parfüm kullanamıyorum. Sadece deodorant.
Evet kullanılır deodorant koltuk altı için kullanırım parfüm de boyun ve bilek kısmı
yani karmaşa olabilir ben tercih etmiyorum
Bende
Kullanılmaz.
Kullanılır bence ya.
Kullanılır sadece deodoranti 10 15 dk önce sıkkın
kullanilir
Evet kullanıyorum.
Ayrı kullanılır
Bence kullanilmaz
Kullanılmaz
Bence kullanılmaz kokular karışıyor
Benkullanirim