Lip gloss yani dudak parlatıcısı sürünce dışarıda rüzgar varsa mutlaka saçlar rüzgardan dolayı yüze gelir ve dudaklardaki parlatıcı yüzünden dudağa yapışır. Çok sinir bozucu bir durum, kızlar anladı bile. Bu durum nasıl engellenir? 😬💄 #EdamedaMakyaj ♡︎𝔈𝔡𝔞𝔐𝔢𝔡𝔞♡︎
Lip gloss sürünce rüzgarda saçların dudağa yapışması nasıl engellenir 🤔?
lip gloss ve normal shine rujların ani bir hafif esen rüzgarla saçımı dudağımın kapması yapışması hissi çok irite mat ruj sürdüğümde de en sinir olduğum şey dışarda yemek yediğimde asla kenarları çıkmıyor dudağımın ortası çıkıyor ve bu görüntü beni sinir ediyor işte 😂 peki dudağımda mat bordo veya kırmızı ruj varken çatalı ağzıma sokmaya çabalarken ağzımı mağara gibi açmaya çabalamam çatal boyanmasın rujum silinmesin diye 😂 zaten bütün bardaklara da rujumun izini dna mı bırakıp çıkıyorum mekandan 😂😂
Bu benim de çok sinirimi bozuyor ya açık saçla gerçekten böyle şeyler kullanmak bir eziyet bir de yapışınca geri düşmüyor arkaya doğru çekemiyorsun ilginç
lip gloss üzerinden buz küpüyle hafifçe geçiyorum hiç sorun olmuyor tavsiye ederim üzerinden renksiz pudra ile de geçileblilr ama o zaman gloss özelliği gidiyor buz candır