- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSarışın sevenlere göre önde olabilirsin ama bence geridesin çünkü ben sarı saçlı kızları çokta tercih etmiyorum :) bence siyah saçlı beyaz tenli kızlar çok daha güzel. Ayrıca sen kendini 2 adım önde görüyorsan gerisi umrunda olmasın. Başkalarının onayının Ne önemi var ki? Sen kendinle barışık ol ve kendini değerli gör gerisi salla gitsin ;)
45 Yorumla- +1 yıl
Adam yaa👏🏻
Soran+1 yılAmca çok edebiyat yapmışsın
- +1 yıl
Soran sarışınsın ama aynı zamanda pick me girllükte var @kediiicikkkk teşekkür ederim =)
Soran+1 yılYaw amca ahjfkfjsjd
- +1 yıl
Keşke herkes bunu duysa
En İyi Cevaplar
Öyle ya da değil. Sana ne kattı bu, erkeklerin gözünde 2 - 0 önde olmak? Esmerler mi, kumrallar mı, sarışınlar mı, kızıllar mı daha güzel sorularının asla tek bir cevabı olmayacak. Sen doğal bir sarışın olarak, başkası kumral bir renkli gözlü olarak, bir diğeri esmer bir tenle güzel. Amacımız kimin daha güzel olduğunu belirlemek değil, herkesin güzelliklerini keşfedebilmek olmalı.
Yoksa sen galip gelmişsin, o galip gelmiş ne önemi var? Bana göre kızıllar çok güzel, sana göre sarışınlar. Bu hep böyle devam edecek. Ama asla iş, siyahi ve beyazi ayrımına gitmemeli. Çünkü olay oralara giderse ırkçılık ortaya çıkar. Hoş bana göre bir insanı güzel kılan en temel şey, kalbidir. Ama günümüzde estetiksiz kişilere bile insan muamelesi yapılmıyorken benim bahsettiğim de bir hayalden ibaret ☾20 Yorumla
+1 yılYani hanımefendi yorumları okudum kimisi ego falan filan yazmış boş yazılar bunlar bence bana göre de yani tabi ònde tutar
10 Yorumla
+1 yılDoğal sarışınlar tabiki 2-0 önde ve kıvırcıkta olursa efsane olur :)
116 Yorumla- +1 yıl
Ben kendime bakarak söylüyorum zaten 1.90 boy hafif kavruk esmerliginle sarışınlara olan hayranlığımi dile getirdim. Sen sevmeyebilirsin ama kriterleri olan erkekler için öne geçirir bu tip şeyler tabiki. Hanım evladı erkeklere nefes alsın yeter düşüncesiyle gitti için sevilmezler zaten. İyi günler Ece.
- +1 yıl
Niye kendine baksın ki? Esmer insanlar sarışınları beğenemez mı? Artık bırakın insanları dış görünüşlerinden vurmaya çalışmayı, buradan indirmeyi. Komik oluyorsunuz
- +1 yıl
Merve yaş farkı burada düşünce farklılıklarını da ortaya koydu ya da daha doğrusu olgunluk mu demeliyim? Teşekkür ederim desteğin için
- +1 yıl
@mermermerve1995 öncelikle ne yaşıyorsun ben esmerler sarışınları sevemez diye bir şey demedim bu 1. si. 2. Si ise ben kimseyi dış görünüşüyle ilgili eleştirmedim veya çirkinsin demedim, ben sadece sarışınlardan hoşlanmadığımı belirttim. 3. sü ise okuduğunu anlama mantığını geliştirip bana burada yorum yap. İyi günler 💜😒
- +1 yıl
İma ediyorsun. Manipüle etmeyi bile beceremiyorsun, üzgünüm. "Kendine bakmamı tavsiye ederim." nasıl bir kaba cümle? Ayrıca niye bu yorumda belirtiyorsun madem, saldırıyorsun resmen. Fikir beyan etmek isteyen biri bu gönderinin altına yorum yapılabilecek bir şeyi kalkıp da birinin yorumuna özel olarak bu şekilde cevap vermez. Beğenmediğine dair bir fikir bile belirtememissin üstelik. Popüler kültür için mankenler nasıl bir şeyse papağan gibi tekrar etmişsin
- +1 yıl
Böyle sığ kişilere hiç tahammülüm yok ya. Bir de eleştiri yaptığını falan zannediyorsun. Engel
- +1 yıl
Yürü be Merve ben arkandayım destekçinim jfjdjfjf
- +1 yıl
21 yaşındaki birinin beyni bu kadar gelişememiş olamaz. Sanki suyununu çekmiş, kurumuş gitmiş bir incir var beyin yerine. Bu başka bir şey
Soran+1 yılArkadaşlar hakaret etmeyelim hepiniz barbiesiniz tşkürler...
- +1 yıl
Belki de işine gelmiyor muhalefet olup insanları sinir etmekten zevk alıyordur Merve çok takinlisin sanki birazda agresif
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne kibir bu ne içi boş bir ego
Bir de skor mu tutucaz senin için
Şu ergenliklerinize bir son veremediniz gitti353 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır önde yapmıyor baksan yine boyamışsın ben de boya yok doğal sarışın tamamen ama yinede beni öne çıkartmıyo karakter olarakta iyiyim bu da beni öne çıkartmaya yani şu bir gerçek olmayınca olmuyor yapabilecek bir şey yok bunu ne zaman kabul edersen o zaman daha iyi olacak
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Ah keşke öyle bir şansın olsaydı. Ama artık sarışınların devri çoktan kapandı. Artık kızıl kadınların devri başladı. Eğer ki fiziğin iyi değilse sarışın olman pek bir şey ifade etmiyor.16 Yorumla
Soran+1 yılSelam amca o şansa her zaman sahibim
- +1 yıl
Soran+1 yılAmca yia🤦♀️😃
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Sarışın olman seni ne güzel yapar ne de 2-0 önde..
3026 Yorumla- +1 yıl
Karafatma :)
- +1 yıl
Esmer yapabilir , kıskanç da yapabilir:)
- +1 yıl
- +1 yıl
Peki 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@Sadcocuuk benim ki tahmin sadece, sen görmüş olabilirsin 😂
- +1 yıl
@PromisedLand kız gayet mantıklı konuşmuş tabi siz -3 iqlu erkeklerin anlamasını beklemek hata. Ne sarışınlar tanıyorum maymun gibi esmer çok güzel kızlar da var bunu dedim diye esmer kıskanoyor diye havlama ben de beyaz tenli açık kumralım
- +1 yıl
@Sudeediyebiriii duyduğun o havlama sesi bana ait değil. Havlamadan anladığına göre havlayarak iletişim kuruyorsun.
- +1 yıl
@promisedland @sadcocuuk Sonra Türk kızlarının geneli neden egoist yüzümüze bakmıyor diye ağlıyorsunuz e gidip siz bu kızları bu hale getiriyorsunuz
- +1 yıl
@Sudeediyebiriii @_ΛqresiF_ Kızlar hiç ciddiye alıp cevap bile vermeyin esas kendilerine maymun dense hakaret olur belli ki soruyu soranla bir alışveriş bekliyorlar.(Yanlış anlaşılma olmasın) :D
- +1 yıl
Burada bu kadar kertenkele gibi kıvranıyorsun savunuyorsun da emeğinin karşılığını alamayacaksın yani VERMEYECEK uğraşma kardeş
- +1 yıl
Yazık ya aile yetiştirmesi desem o da değil yani 2 erkeğin 1 kıza sırf görmedikleri soruyu bile gizli soran bir kızla belki özele geçerim faydalanırım mantığı ile saldırmaları başka bir şeyle açıklanamaz ya
- +1 yıl
Boşuna yazmayın beyler sizi engellediğim için şu şekilde gözüküyorsunuz sizin gibi aciz abazan zavallı tiplerle 1 saatten fazla muhatap olacağımı düşündüyseniz yanıldınız tabiki.
- +1 yıl
@Sadcocuuk ya swn bi sus aw hayatsızı
- +1 yıl
Belki de güzelmiştir ya öyle demeyelim şimdi
- +1 yıl
Şurda laf attığın kızlar selam yazsa heyecandan elin ayağın birbirine dolanır çok da ciddiye almayın bu şahsı
- +1 yıl
@melisaaaxx_ yav he he... kahve ısmarlasınlar diye kendini elleten lise mezunu kezban konuştu.
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBende sarışınım bence sayımız az olduğu için bu bizi değerli yapıyor 😅
04 Yorumla- +1 yıl
Sarışın değil kumralsın ama yine de sen bilirsin yeğen.
- +1 yıl
@MematiReiss Sarışınım ayrıca sana mı sordum s*ktir git
- +1 yıl
Tamam yeğen sarışınsın aynen
- +1 yıl
@MematiReiss Evet tatlım doğru bildin
Valla bende sarışınım ama bunla önde oldum demek çok saçma. Herkesi Allah yarattı sarı esmer kızıl olsan ne yazar , egolu manyak biriysen ise yaramaz. ALLAH karakter versin boş işler sarı esmer falan kardeşim çok övünecek bisi yok. Sen kariyer yap güzel okullarda oku kendine yatırım yap da sonra erkekleri düşün bence şahsi fikrim🤣🤣🤣
30 Yorumla
+1 yılsarışın olarak önde misin bilemiyorum ama
𝗜𝗤 seviyesi olarak 𝗴𝗲𝗿𝗶𝗱𝗲 kalmışsın sanırım
maalesef Bu durum da 𝗱𝗼𝗴̆𝘂𝘀̧𝘁𝗮𝗻 gelen bir şey umarım düzelirsin 😇20 Yorumla
+1 yılGuzellik gorecelidir kadinlarin kendi cinsleriyle bu tarz s. dik yaristrislarina anlam veremiyorum cok ergence bu herkes farkli guzel ozellikleriyle doğuyor ben doğuştan kum satiyim spor yapmamama ragmen cok guzel fizigim var dogustan cekik gozluyum eyeliner kullanmama gerek yok hafif makyaj yapsam yeter herkesin kendine gore guzel yonleri var kalıplasmis guzellik algilarini sacma buluyorum kadinlar kendi icinde yaris yapmak yerine kendilerine deger vermeliler baskalarini ezmeden...
05 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere yaranmak icin hemcinsini asalayanlarda var ama sunu bilin erkekler sizin guzellinize yataga atana kadar bakar bu yuzden kadinlar boyle davranmamali erkekler icin yataga attiktan sonra hepsi ayni.
Soran+1 yılErkekler benim hemcinslerime kurban olsun. Erkekler nerenin köpeği
- +1 yıl
Genelleme yapmayın bence öyle olmayanlarımız da var
- +1 yıl
Oyle olmayaniniz elbetteki var ama counluk oyle maalesef
- +1 yıl
Doğru haklısınız 👍
+1 yılSarışın ya da esmer olman seni 2 0 önde yapmaz eğer dış görünüş olarak diyorsan yüz hatların güzelse zaten esmer sarışın olman hiç farketmiyor bu arada platin sarısı saç doğal olarak bir tek albinolarda oluyor snnki normal sarı saçtır platin değildir
11 Yorumla
Soran+1 yılPlatine en yakın tonda platin biraz abartı oldu sanki
- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılKanki yanlış anlama da Türkiye'de platin sarı orijinal saçlı biri yoktur troll soru bu bı kere öncelikle bunu söyleyeyim. Diyelim ki gerçekten sarışınsin ama bu seni güzel yapmaz ki tek başına şeye benziyor bu her renkli gozlunun kendini çok eşsiz güzel görmesi gibi jdjsjs önemli olan bütün halinde güzel görünmen yoksa benim de saçlarım çok güzel bu beni Rapunzel falan yapmıyor ama ya da yapıyor mu bu soruya göre ndksks
00 Yorumla
+1 yılBir de şöyle düşün;
Esmer seven biri için 2_0 geridesin100 YorumlaElbette mümkün olabilir ama yatırımını kendine, kariyerine, gelişimine yaparsan anlamı var. Her şey geçici, tüm o güzellikler. Her yaşın ise beğeneceği, hitap edeceği kesimi farklı. Çok havalı ve güzel olmanın da dezavantajları var. Sen düzgün birini bulana kadar çokça yaralanma ihtimalin var. Güzellik ne hoş bir şey ama yatırımı kendine, bilişsel yeteneklerine, kariyerine, bilgi ve becerilerine yaparsan gerçek bir anlamı var.
00 Yorumla
+1 yıl
Kesinlikle kanka. Kıskananlar çatlasın 😏
35 Yorumla
Soran+1 yılBir kıskanç daha😳🙂
- +1 yıl
😘
Soran+1 yılKuaföre git ve saçını sarı yapmak için bin lira ver
- +1 yıl
Önüne geçmek istemiyorum tatlım şu güzelliğe bakar mısın 😂
Soran+1 yılTeyze kafayı yemişsin sen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir insanın güzelliğini sadece saç rengi belirlemez saçı sarı olsun siyah olsun kumral olsun arkadan bakınca hoş diyorsun yüzünü dönüyor kaçıyorsun ya da saç güzel boy yok ya da çok kilolu güzellik tek bir bölüme bakılarak verilecek bir karar değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkçası ben de sarışınım ama sarışın olmanın güzel olup olmamakla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. İnsana bir çekicilik katıyor o doğru ama sarı saçlı olmak başka bir şey, yüz güzelliği başka bir şey. Doğal ve tam sarışın ülkede çok aşırı az olduğu için dikkat çeker çekici görünürsün sadece. bu arada kötü yorumlara aldırma bazı insanlar kıskançlıktan da olumsuz konuşur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılknk dünya güzeli de olsan yetmiyor ki gelip burada kendini rahatlatacak şeyler arıyosun ya. Sarışın olup çok güzel olan kadınlar da var margot robbie gigi hadid taylor swift vs ama bunlar esmer olsa da güzel olurlar bilmem anlatabildim mi ahshjsmamsmxms
00 Yorumla
+1 yılEsmer ya da kumral sevenler de var. Şahsen sarışınları pek beğenmiyorum. Böyle düşündüğün için "Apt*l sarışın" modeline uyuyorsun. Tebrikler barbie 🙂
51 Yorumla- +1 yıl
Çok ayıp neden aptal diosun bu güzel arkadaşa 🤭
+1 yılNe alaka be her sarışın güzel olmuyor ve ben hiç sevmem sarışın o ne be çiğ yumurta gibi esmer candır
Hani bir söz vardır ya sarışın için dünyayı yakarım esmer için sarışını yakarım 😉30 Yorumla
+1 yılher esmerin güzel olmadığı gibi her sarışın da güzel olamıyor maalesef ki bu toplumun oluşturduğu bir algıdan ibaret 2-0 önde olmak durumusa bence güzellikten değil insanın güzel bahtından gelmiş bir söylem aksi takdirde güzellik geçici bir kavram :)
10 Yorumla
+1 yılyani genelde türk toplumunda bir değerin olur yurt dişina gitsen belki yüzüne bile bakmazlar bizim burada genelde esmerler daha çok olduğu için guzel geliyoe ama yüz de önemli bence ama sariyi bende severim
00 Yorumlacanım esmerler sarışınlardan daha güzeldir. Şu egondan sinir oldum. Sarışınları kıskananlar burada ağlamış yazmışsın. Şunu unutmaki esmer barbie bebeklerde var. Bu egondan ve saçma sapan atışlarında dolayı bırak 2-0 önde olmayı sen -1 bile olamazsın. Kendini nimetten sayan bir b*k mısırısın canım .
03 Yorumla
Soran+1 yılSen bana hakaret etmişsin canım ama ben sana etmeyecem burnun güzel bu arada😇
Sarışın olup çirkin de olabilirsin. platin saç ve beyaz tenden başka kriterleri de yerine getirmek gerek. Esmer olup da, kumral olup da dünya güzeli veya çirkin de olabilirsin görmeden bilemeyiz güzel misin?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman değil bazen yaşı olgun gösterdiği de olur sarışınlığın ayrıca zeka bambaşka bir olay insanın zekası sarışın olması saç rengi çok mühim değil👍🏻 Seni zeka ile vuranlara lafın bu olsun ben hep derim saçım sarı zekam değil☺️🙃
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılKumral gerçeği dururken ne sarışına ne de esmere sıra gelmez, senin gibi yan sanayi sindirellalar sadece masallarda ve çizgi yapıtlarda değer görür, sen ise sararmış bir mıymıntısın, bakıldığında sadece rahatsızlık verecek olan.
00 Yorumla Hayattaki amacin erkekler tarafindan begenilmek mi yazik kafana. Hemcinslerini asagilayarak erkeklerin gozune giriyosun aferin
31 Yorumla- +1 yıl
Cidden ya pick me asıl boyleleridir şaka gibi yarışa giriyorlar
+1 yılSarışın, esmer, kumral ya da beyaz tenli olmanız sizi hayatta öne geçirmez. Önemli olan kafa yapınız. Aklınızı iyi kullanırsanız hayatta bir yerlere gelirsiniz. Bu işler dış görünüş ile olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılGizli kullanıcıların bu kadar özgüvenli konuşmaları bir tek bana mı aşırı komik geliyor 😂😂
40 Yorumla
+1 yıle herkes sarisinlari gommus, benim ne sucum vardi? 😂 Insanlari guzel / cirkin diye klasorlere sokmamak lazim, hepimiz etten kemikten yapildik, birini illa begenende olur begenmeyende
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum bence bu değişken, sarılın olup yüzü, fiziği düzgün olmayan da. Yani güzellik görecelidir. Bana göre karakterin dışında hiçbir şey seni önde yapmaz.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabi ki. Aptal sarışın diye Bi tabir var, işte bu tam böyle tipler için.
İlla ki yakışan var ama böyle senin gibi kibirli insanlara yakışmıyor00 Yorumla
+1 yılSarışının adı, esmerim tadı 😄 anlatabiliyor muyum yaani
30 Yorumla“Sarışına bakılır, esmere tapılır.” diye bir söz var. Her ne kadar sevmesemde bazen sizin gibiler için ideal bir söz olduğunu düşünüyorum.
10 YorumlaSaçı sarıya boyatmak aptallık ama doğal sarışın olmak büyük bir şans
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğalım bebiş
+1 yılFahriye evceni gördün mü hiç , ne sarışınlar var balık suratlı bence sadece saç rengiyle kendine güvenme bu kadar
10 YorumlaHer sarışın beyaz tenli güzel olmuyo ve 2-0 öndede olmuyo önemli olan yüz güzelliği ama yinede sen bilirsin 😉😃
10 Yorumla
+1 yılYorumlrda niye herkes kendinin daha güzel olduğunu kanıtlama çabasına girmiş ki?🙄
11 Yorumla
Soran+1 yılSarışınlar dikkat çektiği için eziklik psikolojisi
+1 yılzekadan vurmaya gerek yok gayet zekisin😅nasıl soru soracağını biliyorsun. ateşlemiş millet👌🏻👌🏻👌🏻
10 Yorumla
+1 yılBen esmer olduğum için daha mutluyum 😄bence ben senden, tahmin edemeyeceğin adım kadar öndeyim kanka 😄😄
10 Yorumla
+1 yılŞimdi sapığın teki kötün ufaksa müsabaka tatil oldu yazsında gör sen sıfırı
😂😂😂12 Yorumla
Soran+1 yılAmca ne dedin hiç bir şey anlamadım ahjdkfjf
- +1 yıl
Amca deme lazım olur akşam mememde büzük çıkmış diye soru yazarsan yanıtlamam kuzum
😂😂😂
+1 yılÖnde olduğunu düşünseydin bunu insanların gözüne sokma çabasına girmezdin emin ol
20 Yorumla
+1 yılÖyle olmasaydı dışarıdaki 10 kızdan 5'i saçını sarıya boyamazdı.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yakışıklı beyefendi🤓
+1 yılknk güzel olabilirsin evet ama kendini böyle överek itici oluyorsun güzelliğininde bir anlamı kalmıyoe yani bil istedim…
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ön plandalar. Kendini bir halt sananları gözümde saniyesinde biter. O andan sonra varlığı bile umrumda olmaz 😶😬
00 Yorumla
+1 yılkendini sevmen hos bir sey. Eminim cok güzel birisindir. Ama bunun icin baskalarini kücültme geregi duyman, hos ve dogru bir davranis degi.
00 Yorumla
+1 yılAbazalar övmüş kızlar ego ve zeka diye kıskançlıktan vurmuş ama doğru 2-0 öndesin erkekler sarışın tercih eder
00 Yorumla2-0 önde olmayı boşverde :D boynun felan aceyip morartılır senin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAbaza pislik☹
Soran+1 yılAbaza😡
Yapar tabiki ülkemizin yüzde sekseni esmer, sarışın görünce erkeklerin gözünden kalp fışkırıyor resmen
00 Yorumla
+1 yılBence alakası yok. Kimisi de esmer çok sever ve onların 10-0 önde olduğunu düşünür ama benim şahsi fikrim ben sarışınları daha çok beğeniyorum.
00 Yorumla
+1 yılİnsan olarak sana ek bir avantaj sağlamaz.
Duygusal olarak ise sarışın sevmeyen insanlar için bir avantaj sağladığından bahsedemeyiz..00 YorumlaSarışının adı esmerin tadı önde yapmaz seni sarışın seven de esmer seven de genelleme yapmak yanlış olur
00 Yorumla😂😂😂 yazık …
Sarışın olmayı marifet sanmış
Bende beyaz tebliğim biliyor musun
Ama sarışın olmadığım icin şanslıyım ☺️00 Yorumla
+1 yılOoo kanka bi yerlerin havada indir bence yoksa patlarsın mazallahh
06 Yorumla- +1 yıl
Egoyu, kendinle barışık olmak ile karıştırman ve bize zekadan bahsetmen güzel tatlım 😁😉
Soran+1 yılAcaba profilindeki kedi kadar güzel misin😳😻
- +1 yıl
Bu seni ilgilendirmez😌
Soran+1 yılEsmersin kesin
- +1 yıl
Ahahaha 😂😂😂 komik şey seniğ
Soran+1 yıl😳😳😳🥺😂
+1 yılDeğişir siyahi bir kadın senden 10 adım önde olabilir bilemeyiz yüz hatları güzelliği çirkinliği belirler saç kaş göz rengi değil.
00 Yorumla
+1 yılSarışın olman seni sadece abazanlara karşı 2-0 önde yapar bacı gereksiz ego çalıştırma
10 Yorumla
+1 yılNe alâka? Özgüvenli ve bakımlı olmak yapar ama sarışınlık beyaz tenlilik vs. Yapmaz.
10 Yorumla
+1 yılBen de sarışınım ama bu beni esmerlerden daha üstün yapmaz kendinize gelin ya
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle esmer ve kumraldan yanayım daha çekici geliyorlar
10 YorumlaAçıkçası doğal sarışın olman bir fark ama doğal mavi gözlü değilsen benim için çok bir şey farketmez şahsım nezdinde
#Hükümdar02 Yorumla
Soran+1 yılYeşil gözlüyüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkes seni kıskanmıyor ''sırf sarışın olduğun için''. gülmeye devam et zira başka bir şey bilmiyorsun belli ki.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. Sarı seven birine göre evet. Esmer, kumral ya da kızıl seven birine göre hayır.
00 Yorumla- Devamını Gör (258)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat