7 aydır yüzümde geçmek bilmeyen bir sivilce var, ya da farklı bir şey mi bilemiyorum. 2 defa dermatoloğa gittim ama tam geçmedi bir türlü. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı?7-8 ay önce ilk çıktığında ki halişu an ki hali. Siyah nokta gibi
Sakın dokunma... kendi haline bırak ama haftada sadece iki kere ve 2 saatliğine üzerine diş macunu sür sonra yıka. Diş macunu uzun süre kaldı mı zararlıdır. Gözeneği deriye daha yakın hale getirir. Bu durum sivilcenin ne kadar altta olduğuna bağlıdır.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sürekli dokunuyordum ama dokunmayacam artık. Teşekkür ederim yorum için
Sildin bence bı arkadaşım vardı lise birde burnunun tepesinde sivilce çıkmıştı kocaman gel patlatıyım dedim yok dedi kendi geçer inanır mısın lise sonda hala duruyordu burnunun tepesinde 😂
Annem çok sivilcelerim çıktığı zaman bana maske falan yaptırırdı ara sıra. Sivilcelere karşı iyi geliyordu. Ama bence en güzeli doğal olmak. Maske falan da sıkça kullanmanı önermem. Bakım yapacaksan bile doğal bir bakım olmalı ki aldığın duşun bile yüzünün temizlenmesinde etkisi oluyor. Ben kendi yüzümde bunu fark etmiştim.
Hayır. Kullanmıyorum ama yüzümde çok fazla sivilce çıkıyorken benim zaten azalmaya başladı o sivilceler. Şimdi yine çıkıyor ama tek tük hani. Banyo yapınca yok oluyorlar.
İstiyorsan reis sana özelden yüzümü falan da atayım zaten direkt anlarsın. Benim sakalım falan da pek belli olmuyor o yüzden babyface gibiyim yani. Ufak tefek yara vardır en fazla o da çok göze batmıyor.