Daha önce IPL mağduru oldum şimdi tekrar gideceğim tabi gideceğim merkezdeki cihazları araştırıyorum dalga boyu kaç diyorum 4500 Wat Dior bu nasıl oluyor Alexanderate sabit 755 nanometre dir diod lazerler 808 810 nanometre değilmidir 2 tane cihaza baktım 4500 Wat olan dipoderm pro bu cihaz FDA onaylı birde digeride cosmoplus 808 nanometre dediler. Birde Diot gerçekten kalın tüyleri görmüyor mu daha önce 8 seasn yaptırdim inceldi baya.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cilt doktoruna gitsen daha iyi çoğu güzellik merkezi bu konuda başarılı değil
Kıl tipinin belirlenmesi için mi diyorsunuz
Hayır, cilt doktorlarıda artık lazer epilasyon yapıyor bence onlara görünmek veya yaptırmak daha iyi
Daha öncesinde nasıl bir problemle karsilastin
Yok ben şu an orjinal diod lazer arıyorum ama orijinal
Gittiğin yer güzellik merkezi mi
Evet
Boşa gitmişsin o zaman güzellik salonları fda onaylı cihaz kullanamazlar sağlık bakanlığı yasaklamış. İstediğin güzellik salonuna git hepsinin kullandığı cihazlar ıpl. Deri altına işlem yapan cihazları doktorlar kullanabiliyor. Güzellik salonuna gitme hiç hepsi aynı
Evet doktor olmayan yerde Alexanderate kullanmak yasak ama diodu bilmiyorum ben orijinal diod arıyorum neslim gungene baktım cosmo kullanıyor kasa markası olarak cihazın başlığına baktım kare ve hafif mor ışık yansıması oluyor cihazin IPL olup olmadığını anlamam en basit yolu başlık olayı başlık diktorgen ve turuncu kırmızı karışımı ışık patlamasi yapıyorsa yüksek ihtimalle IPL benim konuştuğum güzellik salonlarına hep sordum dalga boyu 810 nanometre FDA onayı var dediler zaten orijinal diod ya 808 ya da 810 nanometre olur nasıl bu konuda yalan söylebilirlerki cesaret edemezler hastanelerde Diod bulamıyorum hep Alexanderate 😣
Fda onaylı cihazları onlar kullanmaz yalan söylüyorlar. www.buzlazer.com/.../buz-lazer-ile-diyot-lazerler-arasindaki-fark-nedir
Bunu bir oku neden diode lazer istiyorsun ki?
Tüylerim ince çünkü nerde bulucam orjinal diod hastaneler genellikle Alexander
Buz lazer görmüyor mu ince tüyleri
Buz lazer zaten Diod tabanlı bir lazer görür ben orijinal bulamıyorum diorum
Attığım site zaten orjinal buz lazer yapan yerlerleri gösteriypr? Güzellik merkezinde orjinal buz lazer bulmayı ummakta..
www.buzlazer.com/nerede-yaptirabilirim.html
?
O sitede sadece 1 merkez gözüküyor orasida güzellik merkezi hastane falan değil cihaz soprano ice platinium gözüküyor birkaç hastaneylede görüştüm leda epi Diod lazer dedi hastane yani hastanedede sahte cihaz bulunduramazlar ama o sitede kayıtli ben bu işten bir şey anlamadim
Senin bulunduğun şehir neresi? Buz lazeri sadece bu sitedeki yerler kullanabiliyor senin dediğin hangi cihaza doktor sahte dedi? Benim attığım sitede sadece fda onaylı buz lazer cihazları var onlarda nasıl sahte olacak
Benim attığım sitedeki yerler klinik güzellik merkezi falan değil. Güzellik merkezi fda onaylı cihaz kullanamaz ki
Hayır kullanabilir şartları yerine getirirse ben o siteyi biliyorum nerede yaptırabilirim kısmı var baktım tek bir yer çıkıyor Kayseri de öğrenciyim ben hastanelere de baktım geneli Alexanderate kullaniyor hastanelerden diod yapan tek bir yer buldum markası leda epi Diod lazer dedi FDA onayı var mı dedim var hastanelerde onayı olmayan cihaz bulunmaz dedi o buz lazer sitesinde bence Sadece soprano kullanan yerleri gösteriyor diğer diod kullanan merkezleri göstermiyor sonucda tek gerçek diod soprano değil başka güzel markalar da var.
çok yok