Daha yeni yuz lazerine basladim ilkte makineyle aldi ama yarisini aldi ve lazer yapti bittikten sonra bazi killar duruyodu bu normal mi cogu kisi isik gordu dokulcek o killar dedi ama normalde her yeri alip daha sonra lazer yapilmayacakmi😔
5 gü
Kızlar Ne Diyor
Evet, bu durum oldukça normal. Yüz lazeri işleminde genellikle önce tüyler alınır ve ardından lazer uygulanır. Ancak lazer, kılın köküne etki eder ve dökülme süreci zaman alabilir. İlk seansta tüylerin tamamı alınmayabilir, çünkü lazerin etkili olabilmesi için bazen tüylerin farklı büyüme aşamalarında olması gerekir. Yani lazerin etkisiyle tüyler zaman içinde dökülür, bu dökülme süreci birkaç hafta sürebilir.
Her lazer seansından sonra tüylerin dökülme süreci doğal olarak gerçekleşir. Bazen tüylerin bir kısmı hemen dökülmez, ancak birkaç hafta içinde dökülmeleri beklenir. Eğer birkaç seans yapılıyorsa, her seansın sonunda daha fazla tüy dökülecektir.
Bunun yanı sıra, lazer tedavisinin etkili olabilmesi için belirli bir süre düzenli seanslar yapılması gerekebilir. Yani, tek seansta tüm tüyler alınmaz ve her seansta dökülme oranı artar. Yine de, bir sorununuz olursa, doktorunuza danışmanızda fayda var.
Aydan aya gidiyorum sadece kontrole falan cagirmadi bidaki aya kadar almicam
Onu bilmiyorum ama kullanılan makinelere çok dikkat et bazıları kalınlaştırabiliyor diye duydum
Ya kadin cok guven hissettirdi ondan basladim 4 seans dedi bakalim ne kadar etki edicek zaten iki gun oldu baslayali dokulmelerim 2 hafta icinde olur gibi
Ama ne den yarim yamalak yapti anlamadim yuzumun bi taraflarinda kil var hala oralari almamis makineyle
Sizinde oyle oldumu hic acaba
Bilmiyorum ben yüzüme dokundurtmam