Önemli olan önceki uygulama nasıl yani çok büyük ama zaten işe yaramıyor doğru düzgün mesela herhangi bir ekipman ile desteklemeyince sarkma ya da daha kötü şeyler oluyor önemli olan dolgun olması yani diri olması büyük olması çok önemli bir şey değil zaten ne kadar büyük olursa o kadar sıkıntı aslında
Küçük ve dolgun göğüsler daha çekici, daha hoş görünüyor.. Büyük olup sarkmış göğüsler yoklukta gider gibi oluyor aslında:) Buna da şükür diyorlar bazıları.. En azından büyük gigus diye şükrediyorlar
Büyük göğüs sevenler hem dik ve dolgun hem de büyük göğüsten yana tercih yapıyorlar..
İdeal göğüs düşünülürse orta büyüklükte ve dolgunluk bakımından göze çekici gelebilecek göğüsleri tercih ederim ben bir kadın olarak..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah herkesi farklı yaratmış bu şekilde algı oluşturarak insanların moralini bozmayalım bence çünkü bu sefer büyük olan küçük olsun ister küçük olan büyük olsun ister kimisi anne olur mecbur sarkar yani bu şekilde çok doğru bulmuyorum yanlış anlamayın lütfen beni sevgiler
Kadınlar bazen göğüsleri için gereksiz üzülüyorlar yani küçükmüş, büyükmüş, dolgunmuş vb bunlar önemli değil ama bana göre en iyisi vücuda göre orantılı şekilde hafif dolgun ve büyük olması.
Dolgun ve dik ve biraz da buyuk olacak. Aslinda boyle yaziyoruz ama biraz da fizigiyle uyumlu olmasi lazim. Zayif bir kadina cok da dolgun gogusler olmamali. ya da kilolu bir insana kucuk gogusler olmamali. 🤔Siparis veriyormusum gibi bir yorum oldu. İdare edin artik.
Katılıyorum sanaaaa 😘😘büyük göğüs itici geliyor bana sevmiyorum bende olmasını bile istemem zaten en ideal göğüs ölçüsü 85 90 arası 90 bile fazladır yani fazla küçük göğüsler pek de iyi durmuyo dolgun olması iyi
100 beden sarkık göğüs olcağına 80 beden diri göğüs olsun daha iyi yani hem kadınlar kombin yapınca falan daha estetik duruyor hem de cinsel çekimi daha iyi