Alakası yok bence herkesin görüşü çok güzeldir çünkü dünyanın en çirkin en bakımsız insanı bile gülümsediğin zaman ortaya çok güzel görüntüler çıkabilir gülümsemek her insana güzel gösterir çünkü önemli olan aslında bakımsız hali bir insan hani makyaj yokken de güzelse gerçekten güzeldir ama görünce zaten güzel olur çünkü herkes güler ve herkes güzeldir
Gülüş estetik katar kadına. Gülmeyi bilmek te önemli tabi ama. Bi ara kahkahalar ve gülmeler hakkında bir cümle kurduğum için baya linç yemiştim ama yine de arkasındayım o sözümün. Nezaketi belirleyici en önemli unsurlardan biri de gülmeyi bilmektir. Abartı ve yükses sesli kahkalarla olan gülmeler bana çok görgüsüzce geliyor. Hayır yani kime neyi ispatlamanın derdinde olalım ki ama. Büyük büyük hareketlerle koca koca gülmeler yakışık durmuyor, kendi adıma düşüncem böyle.
Evet gülüşü güzel kadın güzeldir zaten her daim bir adım ondedir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Esmer hatunun sacini sariya boyatmasi bir tek beni mi deli ediyor. Ten kavruk kaş ben esmerim diye bagiriyor sac sari birde ben kucukken sarisinmisim diyor ya git ebeni getir diyesim geliyor 🤣🤣