Grafik makyaj iş hayatında kullanılır mı?

Çillerimi kapatmayı sevmediğim için yüzüme pek makyaj yapmam. Ancak gözler benim için tam bir tuvaldir. Grafik göz makyajları ise oldukça hoş ancak dikkat çekiciler. Günlük hayatta dışarıya dolaşmaya çıktığımda zaman zaman bu makyajlardan yaparım ancak hiç işe giderken yapmadım. Resmi bir ortamda çalışıyoruz. Çok mu abartı kaçar acaba diye sorguladım. Bunu sizlere de danışmak istedim.
İşte bazı grafik makyaj örnekleri:
Eyeliner kültürüne yeni bir soluk getiren bu hareketler makyajda aranan "doğal durma" sahteliğinin aksine tam olarak "Ben buradayım!" diyor.
Göz için tercih edilen siyah, kahve tonlarının aksine beyaz, mavi... Pek çok renk tonuyla kendilerini gösteriyorlar.
Göz için tercih edilen siyah, kahve tonlarının aksine beyaz, mavi... Pek çok renk tonuyla kendilerini gösteriyorlar.
Bazen ufak parıltı dokunuşlarıyla marjinal havasını çekiciliğe bırakan grafik makyaj insanın gözlerini tekrar tanımasını sağlıyor
Bazen ufak parıltı dokunuşlarıyla marjinal havasını çekiciliğe bırakan grafik makyaj insanın gözlerini tekrar tanımasını sağlıyor
Evet. Şimdi düşünceleri alalım bakalım.
Güncellemeler
+1 yıl
Nerede çalıştığım önemli, bunu atlamışım.
Araştırma görevlisiyim.
Bakmayın buralarda aylak aylak dolanmalarıma😅